S jednou chodím už nejaký čas, pochádza z dobre situovanej rodiny aj keď rodičia sú rozvedení a ona je jedináčik s nevlastnou sestrou. Ani neviem ako sme sa dali dokopy, bol som hlupý, pojašený stredoškolák s túžbou zmeniť svet a buriť sa proti vlastným rodičom a okoliu. Imponovala mi jej prehnane sebavedoma povaha a ambicioznosť ktorá z nej srší. Vo vzťahu vedie ona, rozhoduje kam pôjdeme, čo budeme robiť aj keď niekedy dá na mňa ak má chuť nechať iniciativu na mne. Keď mám pravdu napísať je jedna z tých rozmaznaných báb ktoré od rodičov dosiahli všetko čo chceli a rodičia im do hláv prehnane tlačili aké sú super, šikovné, krásne a celý svet sa točí len okolo nich až do 18 roku života. Keď niekam príde žiari, nemá problém hneď nadväzovať kontakty, pozná kopu ľudí,niekam pride tam to žije.Vadí mi jej namyslenosť, veľké ego sebavedomie, ambicioznosť, pýcha, túžba po hmotných veciach.
.... a zrazu som zpoznal babu ktorá je opakom tej mojej. Je taká normálna, skromná, tihšia, taká šedá myška. Také zlaté dievča ktoré má úplne iné priority ako tá moja a to ma začalo na nej priťahovať. Keď sa s ňou bavím cítim zrazu takú slabosť, nedokážem odporovať len počúvam a reč strácam. Nestavia svoj život na kráse a prehnanej starostlivosti o svoj vzhľad, dokonalý účes, pery, nechty na nohách a rukách, super top modernom oblečení a štýlových topánkach či kabelkách.
Tá moja nesadne do hocijakej reštiky, kaviarne, všetko len na úrovni, všetko musí byť cool a top.
Tá druhá pôjde do divočiny bez zábran, radšej prírodu ako disky, radšej zvieratá ako šaty, radšej vidiek ako veľkomesto, radšej obyčajní ľudia ako smotánka mesta.
Sú tak rozdielne a ja citím že viac ma to ťahá k tej z bežného ľudu.
Kámo mi tvrdí že tá moja je so mnou len do času kým si nenájde iný vyšší level. Iného týpka z lepšiej kasty. On má zlú skúsenosť s takými ako on ich volá snobkami lebo mal s jednou rozchod keď skončila vysokú právnicku a našla si podnikateľa a jeho odkopla. Tak neviem na koho rady dať. A tak sa pýtam čo by ste robili vy? Boli ste v podobnej situácii?
Neviem pre ktorú sa rozhodnúť... prosím poraďte... please!
vidno ze este nemas rozum chlapce trapny...si naozaj jak na trhu..nakoniec sa ti to vrati ani nebudes vediet jak...
akoze nerozumiem co ta drzi pri tej prvej... nejako nemam pocit ze opisujes niekoho koho velmi dobre poznas ale len nejaku znamu... Kadzdopadne tieto typy beru rozchody dost tazko priprav sa ze ta ohovori kde sa bude dat....
je vidiet ze zacinas mat rad to druhe dievca :o)))
Mesacny princ, dobre si napisal. Zakladatel mi pride akoby bol na trhu a vyberal si nejake ovocie. To ci tamto. Kto takto porovnavam ten naozaj nema rad a nevie co chce. Asi sa to neskonci dobre ani s prvou, ani s druhou.
Nechapem preco si teda s takou babou zacal chodit. To jak ja keby som rasista a najdem si cernocha...
Lenze vy chlapi uz vidite krasnu babu a prve co vam napadne je sex. Parkrat si uzijete a potom zistite ze nic spolocne nemate a konec. Taketo su dnesne vztahy. Ja by som samotu nevymenila za nic na svete. Takze chyba je v zakladatelovi, mal si si hladat dievca tebe podobne lenze ty (ako 99%chlapov) si rozmyslal tym dole. A chlapi vuyzivaju aj to ze dnesne baby su velmi naivne
Osobne by som sa na tvojom mieste nerozhodoval ale rozlúčil sa ako s tou prvou, tak s druhou.
Následne by som si ujasnil čo v živote chcem a či mám vôbec na to mať nejaký vzťah, či dokážem sám so sebou vychádzať, či sa poznám a či sú moje myšlienky natoľko zrelé, že na vzťah jednoducho mám.
a ak nie, tak by som na tvojom mieste ostal sám!
Pretože toto sa niekomu, kto vie ,,kto je,, nemôže stať a nikdy sa mu to ani nestane!!!
Ja byť tými ženami a viem o tomto, tak ťa ženiem.....
kazdy ti tu pise ze rozhodni sa pre tu 1. lebo...
alebo rozhodni sa pre tu 2. lebo...
Rozhodni sa podla srdca. musis vediet co citis k jednej a co k druhej
alebo zober si papier a napis tam plusy a minusy tych dievcat a porovnaj..alebo im daj nejaku otazku podla ktorej zistis ktora je mrcha..
vela stastia :)
Keď ti ide o vážny vzťah založený na plánovaní si spoločnej budúcnosti: rodina, deti, manželstvo... - pre budúcnosť samozrejme, tak určite radšej tú druhú. Na tej prvej už teraz strácaš, minimálne finančne, keďže nesadne do hocijakej reštiky, ale len do 5*, a podobne. Tvoj kamarát má svätú pravdu, že ak by si ty napríklad nemal túžbu ísť na VŠ a ona áno, tak minimálne medzi nástupom na VŠ a jej skončením ťa odkopne, (tak pokiaľ by si ju odkopol ty prvý, asi by si jej tým snáď urobil len láskavosť, ušetríš jej vymýšľanie výhovoriek)... a do budúcnosti môžeš ešte rátať aj s tým, že keď spoznáš jej rodičov, tak nebudeš pre nich dosť dobrý, lebo nemáš otca prezidenta republiky a mamu prvú dámu, alebo niečo podobné :), mohli by ti rôznymi nepriamymi náznakmi dávať najavo (tebe nepriamo, jej narovinu), že nie si pre nich do rodiny dosť dobrý, že sa k nim nehodíš, že nemáš takú a takú úroveň. Nie nadarmo sa hovorí, že vrana k vrane sadá, rovný rovného si hľadá. A na tomto múdrom prísloví založený vzťah má vysokú šancu na dotiahnutie to do šťastného manželstva: splodiť deti, spoločne ich vychovať, spoločne sa starať, rovným dielom z výplaty do spoločného dávať, spoločne zostarnúť ... ležať v jednom hrobe pod spoločným náhrobným kameňom. Byť tak chlapom, po namyslených fiflenách z bohatých rodín ani nekuknem. Mne ako babe sa vždy viac páčili tí skromnejší. Namyslenci sa mi skôr hnusili, ale to je môj vkus a môj názor.
je to jednoduché. Aký život chceš žiť ty? Si ambiciózny? Máš rád pekné (drahé) veci? Tá prvá kočka má šťavu, drajv, niečo dosiahne. Ja sa trochu obávam, že jednoduchosť a skromnosť druhej sa ti síce páči, momentálne, na chvíľu, ale pokiaľ si sám ambiciózny, s naštartovanou kariérou, skôr či neskôr sa pri nej začneš nudiť a obyčajní ľudia ti pôjdu na nervy. Ty sám si dobre situovaný? V akom prostredí sa pohybujú tvoji rodičia? Ak ti vyhovovalo, že tvoja baba vzťah kočíruje, asi k sebe potrebuješ silnú babu. Porozmýšľaj. Predtým, než si spoznal túto druhú, bolo ti s frajerkou dobre? Rozmýšľal si niekedy o rozchode? Vadilo ti niečo na nej tak veľmi, že ťa to úplne otrávilo? Ak nie, myslím si, že ťa síce zaujala tá inakosť druhej kočky, ale ty sám na takýto vzťah nemáš.
He-he, ale celkom by ma potešilo, kebyže sa mýlim :)
Nepozeram na obsah co si o ktorej pisal. Ale AKO si pisal. O tej druhej pises s citom, s laskou, zamilovane az zasnene, tak tuzobne hravo ochranarsky, akoby si ju chcel objat pobozkat chranit starat sa o nu. Myslim si, ze tu druhu lubis. No ak ma byt iba tvojou hrackou pobavenim spestrenim doterajsieho sposobu zivota ai a nemyslis to s nou vazne, seriozne, tak daj ruky radsej od nej prec.
Pod do vztahu s nou, ak si budes sam sebou isty a pevne rozhodnuty pre nu (neviem kolko mas rokov. Ale predstav si vas spolocny zivot buducnost s jednou aj s druhou. Alebo s ktorou a pri ktorej si vies predstavit zivot aj o 10-20-30r. Ktoru vidis ako matku vasich deti, ako svoju zenu a zaroven svoju naj priatelku dovernicku partacku milenku ai. Ku ktorej ta vacsmi taha srdce dusa telo rozum?).
A potom, aky si ty sam typ a osobnost cloveka. Lebo mozno potrebujes k sebe prvy typ zeny. Ten vecny naboj zivelnost pohon motor "zivot". Len tuto akosi nezvladas ustat okocit si a "skrotit". A mozno pri druhej budes mat az privelky pokoj klud "nudu" a bude ti chybat jej protipol