Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Neviem pre ktorú sa rozhodnúť... prosím poraďte... please!

Príspevok v téme: Neviem pre ktorú sa rozhodnúť... prosím poraďte... please!
...alias Timo

S jednou chodím už nejaký čas, pochádza z dobre situovanej rodiny aj keď rodičia sú rozvedení a ona je jedináčik s nevlastnou sestrou. Ani neviem ako sme sa dali dokopy, bol som hlupý, pojašený stredoškolák s túžbou zmeniť svet a buriť sa proti vlastným rodičom a okoliu. Imponovala mi jej prehnane sebavedoma povaha a ambicioznosť ktorá z nej srší. Vo vzťahu vedie ona, rozhoduje kam pôjdeme, čo budeme robiť aj keď niekedy dá na mňa ak má chuť nechať iniciativu na mne. Keď mám pravdu napísať je jedna z tých rozmaznaných báb ktoré od rodičov dosiahli všetko čo chceli a rodičia im do hláv prehnane tlačili aké sú super, šikovné, krásne a celý svet sa točí len okolo nich až do 18 roku života. Keď niekam príde žiari, nemá problém hneď nadväzovať kontakty, pozná kopu ľudí,niekam pride tam to žije.Vadí mi jej namyslenosť, veľké ego sebavedomie, ambicioznosť, pýcha, túžba po hmotných veciach.
.... a zrazu som zpoznal babu ktorá je opakom tej mojej. Je taká normálna, skromná, tihšia, taká šedá myška. Také zlaté dievča ktoré má úplne iné priority ako tá moja a to ma začalo na nej priťahovať. Keď sa s ňou bavím cítim zrazu takú slabosť, nedokážem odporovať len počúvam a reč strácam. Nestavia svoj život na kráse a prehnanej starostlivosti o svoj vzhľad, dokonalý účes, pery, nechty na nohách a rukách, super top modernom oblečení a štýlových topánkach či kabelkách.
Tá moja nesadne do hocijakej reštiky, kaviarne, všetko len na úrovni, všetko musí byť cool a top.
Tá druhá pôjde do divočiny bez zábran, radšej prírodu ako disky, radšej zvieratá ako šaty, radšej vidiek ako veľkomesto, radšej obyčajní ľudia ako smotánka mesta.
Sú tak rozdielne a ja citím že viac ma to ťahá k tej z bežného ľudu.
Kámo mi tvrdí že tá moja je so mnou len do času kým si nenájde iný vyšší level. Iného týpka z lepšiej kasty. On má zlú skúsenosť s takými ako on ich volá snobkami lebo mal s jednou rozchod keď skončila vysokú právnicku a našla si podnikateľa a jeho odkopla. Tak neviem na koho rady dať. A tak sa pýtam čo by ste robili vy? Boli ste v podobnej situácii?

Tončo

Rozhodne ja by som sa rozhodol pre tu druhu aj ked je zo skromnejsich pomerov. Ta prva samoluba ... ako ju nazval ten podomnou ti asi verna nebude dlho lebo uz to na akych prioritach staviach a ako sa sprava je dost mozne a pravdepodobne ze ti zahne s inym ak uz tak nerobi. Take az prilis krasne a dokonale baby budu chciet v buducnosti viac a viac lebo takym nieje nikdy dost. A tak ver tomu ze ked sa naskytne iny ktoreho jej krasa ocari a bude natom financne lepsie ako ty tak roztiahne nohy bez mihnutia oka a akychkolvek zabran. Ten tvoj kamarad je natom podobne ako moj bracho ktoremu tiez frajerka dala kopacky ked skoncila vysoku s titulom PHDR odrazu zistila ze moj bracho bez titulu jej nestoju za vela. Ale dovtedy jej bol dobry.
Ako bez urazky ale pre tu tvoju terajsiu frajerku mam len toť nazor ze je zlatokopka ktoru takto vychovali jej vlastni rodicia. Len vdaka rodicom je tam kde je a nosi sa ako pavica. Nechapem jedno ako s nou mozes este byt. Ja by som taku namyslenu kravu poslal do pi*e