Kde v KOSICIACH si najst kamaratky?

Ararat

Ahoj,som Kosicanka(byvam v centre),tiez si hladam touto cestou kamosku,osobku. Nemam tu fakt nikoho :(.. :) Mas rada prechadzky,rada vtipkujes..nakupy,pokec,kavicku atd. :) (som butlava vrba)
Mam 20,nefajcim ani nepijem..len pre info. :)
Nehladam niekoho,kto zije pre Facebook alebo instagram!! (selfie a pod. veci)NIE!
Chcem sa realne spoznavat a kamaratit :)
Nehladam ziadnu flakacku,hladam dobre dievca,mudre..od ktorej sa este mozem priucit :)
Ak mas zaujem,cakam na Tvoju reakciu,tesim sa na Teba! :)

pomocnica

No presne to som myslela, lebo tu ti podľa mňa písali najviac do 18 rokov a vieš, podľa mňa hľadáš niekoho kto je aspoň vekovo tebe približne rovný, lebo predsa, problémy sú iné.. A kde v Košiciach si nájsť kamarátky, väčšinou to znie tak, že som na základke, teraz sme sa prisťahovali a nikoho tu nepoznááám..:´(
No držím prsty pri hľadaní kamošiek, a pre tie ktoré sú na tom podobne ako ty tak tu napíšte aj svoj vek, lebo to prekvapko keď sa stretnete napr. pri dome sv. Alžbety a stretnete 14 ročné dievča tak to je čo povedať. :D z obidvoch strán. :D alebo stretnete 29 ročnú.. :D

Fjfhggb

To som ja z prispevku..nechce sa mi davat presne to svoje originalne uzivat. meno...:) kludne napis na knasi1@azet.sk