Som tu nova a nikoho tu nepoznam.Nie som velky extrovert,som obycajne slusne dievca.Rada by som kamosku aj pre take vzajomne povzbudenie, mat sa komu vyrozpravat a navzajom si pomahat ...vdaka :)
Kde v KOSICIACH si najst kamaratky?
Ahojte, rada by som si tiez nasla kamaratku v KE, nakolko som sa tu nedavno nastahovala a skoro nikoho nepoznam. Mam 31 rokov, pracujem, deticky este nemam
Ahojte.aj mne mozete napisat ,som z vychodu.gone93@azet.sk
Caute, ja tiez hladam nejaku kamosku - kamosky KE, ja vek 25.. skoro vsetko v mojom veku uz vydate, zasnubene, s detmi, proste maju uz s kym zdielat volne chvile :-)
ahojte, vidím, že to je staršia téma, ale u mňa aktuálna. dnes mi napadlo, že by som rada niekam vybehla a zistila som, že už sa ani niet komu ozvať. kamošky zo školy, z brigád, z výšky sa rozutekali po svete, vydali, porodili alebo sme sa len proste stratili z kontaktu. z práce nemám nejaké nadštandardné vzťahy, možno so mnou bude niekto súhlasiť, že to nie je práve najšťastnejšie riešenie.. s mužom sme v podstate najlepší priatelia, veľa vecí robíme spolu, ale žena je žena, chýba mi kamarátka a rada by som sa s nejakou spoznala. mám 28 rokov, nie som vydatá, nemám ešte deti. poteším sa správe od niekoho, kto len jednoducho nevie, ako si v dnešnom svete nájsť priateľku. moj mail nika.domi235689@gmail.com. ďakujem
,,a1b2c3d”
Uz som ti pisala,skontroluj si vsetky schranky :) Diki :)
Ararat, napis na 111slavka111@gmail.com :)
,,a1b2c3d”
Napis mail :) Al cislo,ako chces.. :)
Napis mail :) pisem ti :)
Ararat, dáš mi na seba kontakt?