Som tu nova a nikoho tu nepoznam.Nie som velky extrovert,som obycajne slusne dievca.Rada by som kamosku aj pre take vzajomne povzbudenie, mat sa komu vyrozpravat a navzajom si pomahat ...vdaka :)
Kde v KOSICIACH si najst kamaratky?
ja tiez niekoho, kto sa placa v chronickom kolotoci chorob fyzickych a z toho mu uz hrabe na psychiku, mam 36 rokov, ak je tu taka Kosicanka, co tiez chodi k.o unavena do prace, chronicky chora, nech sa ozve, poplaceme a zasmejeme sa ironicky dve nad latte :D
Ahojte, aj ja si hľadám v KE kamošku :) mám 20 a študujem na VŠ :) píšte mi na email zdravieucet98@centrum.sk každá správa poteší :)
Ahojte, je tato tema este aktualna ? napisala by som vam, len som tu dlhsiu dobu nebola:-)
Ahojte dievčatá, žienky, ženy! Aj ja si hľadám kamarátku resp. kamarátky v Košiciach, s ktorou resp. s ktorými by som strávila nejaké voľné chvíle, posedela, porozprávala sa, poprechádzala, išla na nákupy, poprípade si zacvičiť, alebo sa opaľovať a tak podobne. Som rozvedená, bezdetná, pracujem v administratíve a samej mi je smutno. Ak máte záujem, aby som mohla byť Vašou kamoškou, prosím, napíšte mi na korektna@centrum.sk.
Slobodka886 Aky mas email prosim ?
Moj email ivanka.smeja@seznam.cz