Váš názor?

____

www.onlinebalenie.sk Body 3, 4, 5, 6..
alebo proste chce aby si ju už konečne oslovil!
Ona ťa nenamotáva však ti dáva jasné signály aby si sa už konečne rozhýbal!! a ty nič.. píšeš jej len správy.
Kým sa jej na to sám nespýtaš, všetko ostatné sú len tvoje domnienky a domýšlanie si.
Aj kebyže sa jej neviem ako páčiš.. ak o ňu nejak nezabojuješ -nevieš ju ani osloviť.. budeš vyradený ako slabý chlap.

Ludko1235

tak neozval som sa jej 3. den.. a co s nou planujem ? :D ja chcem normalny vztah niekoho mat pri sebe proste nejde mi o to ze pouzit a odhodit..

ivobrick

Odpise? Co ta po tom co odpise.
A vlastne moze si pisat zo 100 dalsimi, ty si 101vy.

"oki vyskusam.. len odmietnutia sa nebojim a ani sa nebojim jej to povedat len ked mi odpise ok alebo dobre tak rovno sa od.ebem"
- tuto tvoju vetu tazko nechapem, asi som hlupy.

A nie, nemas pravdu, pokial ma zaujem tak sa ozve. Sam tvrdis ze by ju chcelo strasne vela typkov, ktori jej ehm.. vypisuju. Ty si stale 101vy.

Zmenit to mozes ty sam, aj tak, ako tvrdis sa nebojis odmietnutia, ci hovorit. Vlastne, ty mas co s nou za plany?

Ludko1235

tak kedze bola online tak jej asi nesiel net :D ale pokial viem tak teraz ide robit nejake promo nejakemu hotelu ci co..ale pokial clovek ma zaujem tak sa ozve :/

Nejsi

Ludko ty si cislo :D prve stretko staci ked prekonas potom to uz bude dobre ;) tak mozno jej nesiel net ked ich neotvorila nie?

Ludko1235

oki vyskusam.. len odmietnutia sa nebojim a ani sa nebojim jej to povedat len ked mi odpise ok alebo dobre tak rovno sa od.ebem

adr1a.

Ludo. Nememu ani vlastna mater nerozumie) Ivo ma pravdu. Oslov ju priamo. Ak sa bojis odmietnutia tak vies, stastena praje odvaznym smelym) Budes jej vypisovat ako trtko ako dalsich 20-30-50 chalanov? A ked citis, ze sa jej pacis aj ty, tak o to skor ju oslov a spytaj sa jej ci nepojde s tebou na kupko ci kam. Lebo ta predbehne iny, mozno aj taky co bude horsi ai od teba, ale bude stacit ze bude smelsi a oslovi ju ako prvy. Naber odvahu. A ak nechces takto priamo, tak sa s nou daj aspon do reci. Z komunikacie budes vidiet ci sa bavi, ci je k tebe prijemna, pozitivne naklonena, ma sa k tebe. A podla toho sa uz zariadis)