Ahojte chcem vediet váš názor, že dievča ktoré sa vždy na mna v skole pozera a usmieva sa ked okolo nej prejdem no a neskor jej napisem a vymenime si cca 10 sprav a neotvori spravu a neodpise.. co mam robit?
Váš názor?
tak pozera na mna inak ako na ostatnych proste vidno ze to medzí nami iskri ale toto necakam ze mi prva napise ved pisal som jej prvy ale ked nevie otvorit jednu spravu a odpisat mozno cetuje dakde so 100 ludmi kdo ví..
A co sa jej nespytas priamo oco ide? Navyse, to nemusi vobec nic znamenat ze sa na teba niekto usmieva alebo pozera.
Ak si myslis ze sama za tebou pride alebo napise alebo ta zavola von alebo cojaviem co, tak nato zabudni.
tak mohol by som ju zobrat lenze o to dievca maju zaujem dalsi cca 20 mozno prehanam ale strasne vela po nej idu len pomne tak pozera ako by som sa jej pacil ale ked jej napisem tak to ma v pi..a zas pchat sa niekomu tak nwm.. necham tomu volny priebeh :D ked odpise odpise a ked nie tak nie co uz. len nechapem naco to baby robia ze namotaju a ptm uz nic :(
Ludko. Uz su prazdniny. Tak sa jej proste opytaj ci by nechcela ist s tebou na kupalisko?) Tahat ju von sice nechces ale ako inak sa lepsie spoznate zblizite ak spolu nebudete travit cas? A kupalisko je neutralne, k letu sa to teraz hodi, su tepla, je tam vzdy vela ludi (takze sa ta nemusi bat, ze ist s tebou niekam von kvoli strachu obavam, budete predsa na verejnom priestranstve kde bude vela ludi) a po takychto viacerych stretkach predsa len uvidis co a ako dalej, neskor to uz bude o inom a aj tie stretnutia
tak napisali sme si cca dokopy 14 sprav a tahat ju hned von no neviem:/
Tak ked si pisete opytaj sa jej ci by nesla von
tak ja mam 18 a ona mala nedavno ledva 16 :D
Vyhráš vtedy, keď nebudeš spať a keď budeš vždy len čakať, ale to je len majstrovský level. Prvý dan dostaneš vtedy, keď sa zjavíš svätému Jozefovi, ktorý sa ešte nikomu nezjavil.
www.youtube.com
Nie je normálne stále myslieť len na pi.. .
Ludko1235 nepochopil si to, kolko mas rokov?
s oblecenim urcite nie ale to tak neriesim ja nosim len znackove oblecenie ale ne zas prehnane a take elegantne alebo sportove. a priamo jej povedat no neviem.. co ked to zoberie nejako zle ved dievcata su cudne bytosti :/