Moj bracho si nikdy nenajde frajerku

Príspevok v téme: Moj bracho si nikdy nenajde frajerku
jeho bracho

Jeho problem je ten ze s kazdou babou flirtuje a potom tie ktore by aj mali zaujem cuvnu lebo na nom vidia ze je nevernik ked koketuje s dalsimi piatimi. Co s tym? Aj som mu dohovaral nech zmeni spravanie ked si chcel najst nejaku trvalu ze takto to dalej nejde flirtovat v pritomnosti tej ktoru chce s inymi pred jej ocami. On sa ich dotyka, oblapuje, ma poznamky na ich postavu, popiskuje, obcas pokrikuje, po kazdej hadze ockom, s kazdou vtipkuje...
Rozhadzuje siete na vsetky strany a potom tu co chce zdupka lebo mu neveri ze vie byt verny len jednej. Co s nim? Potom je nestastny ze ziadnu nema a nemoze si najst ale neche vidiet to kde robi vlastne chybu.
Co vas nazor nato?

Moireal

Mam56, ja ked sa chcem, zasmiat, pustim si nejaku grindovu alebo grind-corovu kapelu. Spev podobny grganiu a tie poeticke nazvy kapiel a songov.:D

Ale k teme: Mala som na fb jedneho Rumuna a ten sa mi chvalil, ako miluje sex, ako spava s kadejakou a dokonca aj mna balil. Ked uz jeho partnerka cakala s nim uz druhe dieta, uz som ten hnus nezvladla a vymazala ho. To je fakt des a to mal partnerku a druhe dieta na ceste. ...Z opacnej strany by mu to ale velmi nevonalo, aj ked povedal, ze jasne, aj zeny maju pravo trosku na zabavu...Ja fakt neviem co si o tom mysliet.

mudrasova

proste je mladý hľadá ženy na sex a práve istý typ žien vytvára u mužov predstavy alebo majú také predsudky, že ak je žena vyvinutejšia tak je automaticky mašina na sex hoci realita môže byť taká, že aj tie ženy túžia po normálnom slušnom mužovi, ak to má takto to bude trvať strašne dlho kým zmení svoje správanie, či myslenie, to súvisí s testosterónom ktorý ubúda až okolo päťdesiatky

ElsaS

:D normálne mi to pripomenulo českú komédiu "Zítra vstanu a opařím se čajem" tam bol tiež taký chlap, ktorý toto robil, že flirtoval s každou druhou a spával s inými aj keď mal už snúbenicu a mal dvojča, ktorý bol jeho úplný opak :D milý, slušný, pozorný...no ale táto téma nie je o tom :D

No podľa mňa mu to takto vyhovuje veď ide naňho hociktorá na ktorú "zapíska" no a jemu sa to páči. Podľa mňa ak si raz nájde dievča do ktorého sa naozaj zaľúbi už nebude s inými flirtovať, jednoducho tieto, čo mal doteraz podla mňa až tak nemiloval, že by bol ochotný s nimi žiť, mal ich len ako zábavku, presne tak ako všetky ostatné zatiaľ :)

mudrasova

to si jednoducho začne on sám dávať pozor na svoje správanie, určite to tak skoro nebude, podľa toho čo píšeš je psychicky nezrelý to je ako keď teba niekto balí a správa sa slušne tak to bude robiť tvoj brat

Ninnaa

chcel som ty povedať že muž ak sa do nejakej zamiluje tak má mať oči len preňu a žiadnú inú.
len pre tú jednú jeho zrak slúži, tú ktorú chce vidieť najčastejšie

NInnaa

nema nádej si nájsť žiadnú natrvalo ak nezmení svoj postoj k ženám. Berie ich len ako zdroj potešenia a vizuálneho pôžitku. Nič hlbšie u nich nehľadá.
Ja osobne by som takého hneď na začiatku zavrhla ak by balil mňa a hneď vedľa mňa by flirtoval s inou. Poslala by som ho do pi*i.

jeho bracho

Mudrasova
a ako prosim ta zisti ze ta ci ta je ta prava? Ako? Ked on sa bavi pri kazdej. Samozrejme tie menej pekne ho nezaujimaju, ide len po tych prsnatych a ricatych sexicach. Ide po tele, po vyzore tak ako moze zistit ze je nejaka prava?

mudrasova

garantujem ti, že keď stretne tú pravú, že sa takto správať nebude proste sa len zatiaľ baví, myslím, že sebavedomejšie ženy to vidia aj samé a nečakajú z toho nič vážne

jeho bracho

Tak ozyvam sa po dlhej dobe ja viem,
on je taky ze aj na social. sietach lajkuje kazdu ktora sa mu paci, ziada ich o priatelastvo a niesu to hocjake baby ale prave tie najstajlovane umelo sexice. On proste take "zerie"
Ked som mu neraz dohovaral kde robi chybu tak mi odvrkol ze on zato nemoze ze sa mu kazda druha paci a nevie mat oci len pre jednu. Co s nim? Nevie o jeho postelnych akciach s kolkymi spava a ci spava s kazdou na ktoru sa pozrie ale chodi v piatky a o vikendy na zatahy a vracia sa az rano takze je mozne ze ich pretahuje kadekde.
Moze mat vobec pravy vztah takyto muz? Ja som opak jeho, ani sa mi nechce verit ze sme bratia. Ako si moze najst jednu ktoru bude milovat a len pre ktoru bude mat oci ked ho pritahuju vsetke.
Je mu 26. Ja som o dva roky mladsi.