Jeho problem je ten ze s kazdou babou flirtuje a potom tie ktore by aj mali zaujem cuvnu lebo na nom vidia ze je nevernik ked koketuje s dalsimi piatimi. Co s tym? Aj som mu dohovaral nech zmeni spravanie ked si chcel najst nejaku trvalu ze takto to dalej nejde flirtovat v pritomnosti tej ktoru chce s inymi pred jej ocami. On sa ich dotyka, oblapuje, ma poznamky na ich postavu, popiskuje, obcas pokrikuje, po kazdej hadze ockom, s kazdou vtipkuje...
Rozhadzuje siete na vsetky strany a potom tu co chce zdupka lebo mu neveri ze vie byt verny len jednej. Co s nim? Potom je nestastny ze ziadnu nema a nemoze si najst ale neche vidiet to kde robi vlastne chybu.
Co vas nazor nato?
Moj bracho si nikdy nenajde frajerku
otazka je ci on tie zenske bali alebo ci je to jeho normalna forma komunikacie... neico ako podanie ruky... tiez som takych poznal ... problem bol ze to bola fakt ich normalna forma komunikacie a ked sa dali s nejakou dokopy kam "komunikovali" takto aj v jej pritomnosti a vzdy to robilo problemy
Neviem si to predstaviť, tak ja chcem babu, mám o ňu vážny záujem a pred jej očami budem ošahávať druhú ženskú a dávať jej návrhy? to musí byť riadne retardovaný debil! :D
Len flirtuje, alebo aj spáva s každou druhou? Keby išlo len o flirt a popiskovanie.. tak by sa dalo ešte jeho správanie zmeniť, ale promiskuita, tá sa u chlapa zmeniť nedá.
Nie že on nechce vidieť, kde robí chybu, jemu je to jedno!
Však keď chrápe s každou druhou, jedna odíde, príde ďaľšia, je to už zvyk. Pochybujem, že taký chlap má nejaké city, asi len také že ho ovláda vlastná cicina..
Správa sa tak najskôr preto, lebo už dopredu "-smells- like teen spirits", že to aj tak nedopadne dobre:-)
Uf, ja som si teraz vypočul jednu pesničku, lebo jednému dal komentár môj boh, jednému hudobníkovi. Ja som si vypočul dve jeho pesničky. Mátilda, má tam chlapík cca. pol milióna zhliadnutí, ale obdivujem človeka, ktorý si vypočul aspoň jednu jeho pesničku viac než dvakrát (God loves you + metal dokopy). Fu.ked neviem, kde tí ľudia chodia na toľko zhliadnutí?! Keby používali niektoré piesne na mučenie, tak obvinený udá aj svojich rodičov, aby to nemusel počúvať:-)
Shit zostane shitom aj keď ho človek nahrá v nahrávacom štúdiu a s podladenou gitarou.
bolo by mu treba vyrásť z puberty :)
Asi ho baví dobývanie....možno by mu otvorilo oči, keby mu to povedalo priamo to dievča, o ktoré má záujem. Alebo jej kamarátka.