Ahojte baby..mam takyto problem...stravujem sa ako predtym cize davam si pozor na to co zjem ale v poslednej dobe som na sebe zbadala celulitidu co som predtym nemala a celkovo citim ze sa mi ukladaju tuky v oblasti bruska a bolov ako aj na stehnach..neviem co by som mala robit zbytocne do seba nechcem davat vseliake ,,spalovace,, ..nepijem sladene napoje sladkosti obmedzujem tak neviem s coho to mam..pohybu mam taktiez dost ..poradte mi. Dakujem.
Tuky a celulitída
cvičiť cvičiť cvičiť :) lymfodrenáž, zdravá strava, veľa zeleniny vlákniny, vody, a môžeš skusiť aj hydrogél golden green. Ja mám pocit že mám hladší zadok aj stehná.
Celulitída je podla niektorých odborníkov zapríčinená stafylokokmi. Do tuku telo ukladá rôzne toxické látky, chemikálie, ťažké kovy. Ak ich prijímame priveľa a naše telo ich nestíha vylúčiť, ukladajú sa kde môžu, najľahšie do tuku. Chcelo by to najprv elimináciu stafylokokov a následne celkovú očistu organizmu.
vy ženy to máte s takýmito vecami ťažko. Mám kamarátku športovkyňu. zdravo sa stravuje, cviči stále a aj tak má celulitídu