Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nezistene choroby, zly zdravotny stav

Príspevok v téme: Nezistene choroby, zly zdravotny stav
rasta

Zdravim,
uz vazne neviem co mam robit, som uplne zufaly. 5 mesiacov beham po doktoroch. Zacalo to bolestami brucha, no uz 2 roky predtym som maval zlte stolice, trochu redsie. Najprv mi zistili helicobacter, ten som preliecil antibiotikami, zdalo sa vsetko dobre no potom prislo to prave peklo. Neustale mi bolo zle od zaludku, mal som tlak v hornej casti brucha, gastro mi robil zaludok, sono, ct vsetko vyslo negativne. Teraz v nedelu som mal doslova zachvat, citil som ako keby mi vrazil noz pod prave rebro, silna ostra bolest nedalo sa mi ani hybat, po pol hodine to preslo, ale odvtedy mi je este viac zle a mam strasne tlaky v bruchu. Do toho ma trapi mykoza, ktoru mam uz pol roka a absolutne nic nezabera ani na nu.

Ked som to mojej obvodnej ukazoval, tak ma na rovinu poslala k psychiatrovi, pritom viem ze fyziologicky mi vazne nieco je, to by som uz 2 a pol roka nemal zltu a objemnu stolicu a do toho este tie bolesti a tlaky v bruchu. Hned som si povedal ze od nej odchadzam, skusim posledny krat ist na komplet vysetrenie do BA a ak mi ani tam nic nezistia, zostane mi ist za nejakym schopnym liecitelom.
Vazne nedoverujem zdravotnictvu a doktorom, nic nevedia urcit a vymyslaju si diagnozy, predpisuju plno chemickych pripravkov, ktore ani nezaberaju.
Neviete co by to aspon priblizne mohlo byt? Ako to ze som mal vysledky negativne?
Dakujem za odpovede

menma

rasta ta mykoza sa kedy objavuje? ja mam niečo podobne už takmer 2 roky, tiež mam problemy zo žaludkom (neviem ake) vyšetreni mam všeliakých porobene všetko dobre, našli mi sice žlč v žaludku ale to je len reflux, ja užívam tabletky na trávenie, - prirodné čo radi rng je to kyselina chlorovodiková a musim povedať že mi to kus pomáha, všimol som si že ked si dam dostatočne množstvo kyseliny a nepijem vodu tak mykoza prejde a ak to dodržujem tak sa ani neobjaví..ked si dam kyselinu a pijem vela vody tak sa často objavi.. a ked si určitu dobu nedávam kyseliny tak sa tiež ako keby objavý vážne nechápem prečo ma to tam bolí bol som s tim aj u urologa aj na kožnom a nič takže si to spajam zo žaludkom, ale vážne nechapem ako ma žaludok spojenie s tou bolestou. Tiež mám problemy s moečním napriklad na ked som na zachode musim čakat a tlačit kým začnem močit.. ked mi treba močit viac tak nemusim tolko čakať... vyšetrenie mechuru,obličiek mam.. dokonca aj ctčko obličiek všetko v poriadku.. tu som tiež uplne zufali pretože s čoho môžem mať problemy s moečním? mam 20 rokov tieot problemy s moečním mam od 16, nechce sa mi verit že by to bola zväčšena prostata (toto zatial urolog nerobil) takže neviem či je to tým.. tiež ma napadol daký vodný kamen ale to by som citil bolesť si myslím v močovej rure niekde.. ale často ma štipe ked močim hlavne ked mam malo moču je to take horuce a štipe to .. ked pijem vela tak moč je normalny biely a nepáli ma nič.. vážne neviem čo by to mohlo byt nemaš niečo podobné? alebo s tou mykozou ? nespozoroval si niečo podobné? Tiež som mal určitu dobu žltu stolicu, ked som si začal dávať vlakninu (psylium) tak stolica stmavla osobne si myslim že to by mohlo byt aj že som mal (v mojom pripade) žlč v žaludku a ked som si začal dávať vlakninu tak to nasiaklo a stolica je hneda/tmavohneda niekedy až čierna ale v poslednej dobe si to nedávam lebo mam časte zápchy kvoli tomu lebo mam aj dost vlakniny v strave - jablka,vločky zeleninu jem celkom a aj ovocie. Nemal si niekedy psychicke problemy? depresie? uzkosti? strach zo smrti alebo niečoho ? Problemy s chrbticou nemaš? Kosti ta nebolievaju? Ja už som s doktorou velmi sklamaný a hlavne obvodných lekarok.. tie by ma mali podporovať... ale len ma posielali ku psychologovi.... tak som si dal spravit vyšetrenie psychologické a dnes mi prišlo.. záver bol že zdravotný stav nieje sposobený psychukov ale napisali mi tam že je pritomné deperisvne ladenie ako dôsledok tažkosti v socialnom prispôsobení.. (som introvert) takže asi nejak tak.. beham už 2 roky po doktoroch no našli mi len tu žlč v žaludku, nasledne som mal zápal a problemy s chrbticou na ktorú mam cviky ale idem začat so SM cvičením na chrbticu ma to velmi dobrý ohlas takže to je myslím si že dobra cesta. Ale inakšie som absolvoval vela vyšetrení a vačšina dopadla dobre.. Prepáč ak som si to nevšimol, ale spýtam sa, únavu pocituješ ? Si často ospalý? Ráno ked vstaneš citiš sa dobre? Ak chceš napíš mi na e-mail tekken8@centrum.sk

celebrita facebooková

Od takej obvodnej upaľuj do pi. veľmi rýchlo. Len dve rozumné rady mi napadajú, prvá: ísť niekam do Procare do BA, ale na tú úplne najväčšiu prehliadku, no potom už zostať u praktického lekára akože tam a tam aj chodiť, zdôveriť sa mu, nech ťa pošle ešte na akési iné vyšetrenia, čo ho napadnú, ktoré si ešte neabsolvoval... No ale tam si fakt treba pripraviť riadny balík, snádˇ si aspoň pracoval v zahraničí a máš niečo:):):) inak smola, môžeš brať úver, vycicať kreditku, prípadne osloviť známych, či by nepožičali, ale potom už asi nebudeš dobrý kamarát :) :) :) Ďalšia rada, mohol by si skúsiť ako samoplatca v súkromnom chemickom labáku absolvovať všetky možné vyšetrenia na parazity, parazitické baktérie, parazitické vírusy a to ťa vyjde podstatne lacnejšie ako velikánska prehliadka v PROCARE. Ale ideálne by bolo skĺbiť jedno s druhým. Do súkromného labáku vieš ísť ako samoplatca bez odporučenia a bez vedomia tvojej praktickej. Niektoré vyšetrenia ti tam vedia urobiť zo vzorky stolice, niektoré z odberu krvi, ženám dokonca z výteru z pošvy, niečo z nosa, niečo z mozgovo miechového moku... je tam toho celá kopa, len si to dobre prečítaj. Nazdávam sa, že príčinou tvojich problémov by mohlo byť niečo parazitické, nejaká parazitická baktéria, parazitický vírus, ale kľudne aj pásomnica, ktorú by dokázal odhaliť aj obyčajný rontgen brucha, lenže to by ťa niekto musel poslať práve naň a nie k psychiatrovi, snáď teda v súkromnom zdrav. sektore dostaneš viac porozumenia a hlavne, nech sa ti problém čo najskôr vyrieši, potom daj vedieť, ako si dopadol a nech ťa ani nehne ísť k psychiatrovi, lebo nech by si zrovna simulantom na psychiatrii bol, oni ti liečbu neukončia nikdy. Najskôr sľubujú (keĎ vtáčka lapajú, pekne mu spievajú), že antidepresíva budeš brať NAPRíKLAD len pol roka, no potom si budú na teba stále niečo vymýšľať, len aby do teba sypali lieky aj naďalej a tvoja liečba nebude ukončená ani o 10 rokov, pričom keď zmizneš a dlhší čas (3 mesiace, možno 4) sa na kontrole neukážeš, pošlú ti predvolanie, budú sa k tebe správať jak k šibnutému a vyhrážať sa, že ťa pozbavia svojprávnosti. Toto robia s jednou babou, ktorá tam bola ako simulantka. Okolo 10 000 € aj s cestou ju to za tých 8 rokov vyšlo (chodí k psychošovi do NZ zo vzdialenejšej časti Rakúska ako samoplatca..., najskôr chcela silikónové cecky A MALA Z TOHO LEN PRČU, lebo si myslela, že ich dostane zadara, keĎ sa bude hrať na šibnutú, ale už ich nechce, rozmyslela si to, chce len ukončiť liečbu, on ani za boha NIE!, ona teraz uvažuje o zmene lekára...). Tej nálepky blázon na čele sa už nikdy nezbavíš, neni takého úplatku, za ktorý by bol psychoš ochotný liečbu ukončiť, tomu ver!!! Oni sú dobre dotovaní farmaceutickými firmami:) :) :) Predpisovať lieky doživotne celkom zdravému človekovi sa im oplatí viac ako prijať jednorazový úplatok za definitívne ukončenie liečby od pacienta. O tom snáď už viac netreba. Zhrnutie: po prvé: poriadna velikánska prehliadka v súkromom sektore a po druhé: návšteva súkromného labáku www.hpl.sk

Shayleen

Vybav si vsetky vysetrenia proste aj ked cakacia doba 3m nepotrebujes zavolas ulovis termin a hotovo alebo chod k privatnemu zaplatis a budes lepsie vediet na com si ako ked pojdes takto

Rasta

Na to endokrinologicke potrebujem vymenny listok?
Co sa tyka imunity to je na dlho, najskor sa da objednat az za 3 mesiace.

Shayleen

So štítnou na endokrinologické a co sa tyka imunity to nie je len tak raz vyberem tbl a hotovo imunitu treba stale posilňovat. Mozes sa aj na imunitu nechat vyšetriť

rasta

Kto mi vie spravit odber na stitnu zlazu? Obvodna? Pretoze ta ma vobec nechce vysetrit a posiela ma k psychiatrovi. Z intolerancie to urcite nemam tie bolesti prichadzaju kedykolvek, bez ohladu ci som pred tym jedol alebo mam cely den prazdny zaludok. Aj v nedelu vecer ked som dostal ten bolestivy zachvat to prislo na prazdny zaludok.
Silno pochuybujem ze ked budem brat nejake od A po Z ze mi zmizne ta mykoza, uz mesiac beriem ine pripravky na imunitu a stale nic.

Shayleen

Musis hľadať priciny moze to byt stitna zlaza, cukrovka, mozno to mas z potravin nejaku intoleranciu... nechaj si urobit kompnet vysetrenie a na mykozu radim posilnit imunitu napr centrum od A po Z je extra pre zeny a extra pre muzov