Zdravim,
uz vazne neviem co mam robit, som uplne zufaly. 5 mesiacov beham po doktoroch. Zacalo to bolestami brucha, no uz 2 roky predtym som maval zlte stolice, trochu redsie. Najprv mi zistili helicobacter, ten som preliecil antibiotikami, zdalo sa vsetko dobre no potom prislo to prave peklo. Neustale mi bolo zle od zaludku, mal som tlak v hornej casti brucha, gastro mi robil zaludok, sono, ct vsetko vyslo negativne. Teraz v nedelu som mal doslova zachvat, citil som ako keby mi vrazil noz pod prave rebro, silna ostra bolest nedalo sa mi ani hybat, po pol hodine to preslo, ale odvtedy mi je este viac zle a mam strasne tlaky v bruchu. Do toho ma trapi mykoza, ktoru mam uz pol roka a absolutne nic nezabera ani na nu.
Ked som to mojej obvodnej ukazoval, tak ma na rovinu poslala k psychiatrovi, pritom viem ze fyziologicky mi vazne nieco je, to by som uz 2 a pol roka nemal zltu a objemnu stolicu a do toho este tie bolesti a tlaky v bruchu. Hned som si povedal ze od nej odchadzam, skusim posledny krat ist na komplet vysetrenie do BA a ak mi ani tam nic nezistia, zostane mi ist za nejakym schopnym liecitelom.
Vazne nedoverujem zdravotnictvu a doktorom, nic nevedia urcit a vymyslaju si diagnozy, predpisuju plno chemickych pripravkov, ktore ani nezaberaju.
Neviete co by to aspon priblizne mohlo byt? Ako to ze som mal vysledky negativne?
Dakujem za odpovede