Nezistene choroby, zly zdravotny stav

Príspevok v téme: Nezistene choroby, zly zdravotny stav
rasta

Zdravim,
uz vazne neviem co mam robit, som uplne zufaly. 5 mesiacov beham po doktoroch. Zacalo to bolestami brucha, no uz 2 roky predtym som maval zlte stolice, trochu redsie. Najprv mi zistili helicobacter, ten som preliecil antibiotikami, zdalo sa vsetko dobre no potom prislo to prave peklo. Neustale mi bolo zle od zaludku, mal som tlak v hornej casti brucha, gastro mi robil zaludok, sono, ct vsetko vyslo negativne. Teraz v nedelu som mal doslova zachvat, citil som ako keby mi vrazil noz pod prave rebro, silna ostra bolest nedalo sa mi ani hybat, po pol hodine to preslo, ale odvtedy mi je este viac zle a mam strasne tlaky v bruchu. Do toho ma trapi mykoza, ktoru mam uz pol roka a absolutne nic nezabera ani na nu.

Ked som to mojej obvodnej ukazoval, tak ma na rovinu poslala k psychiatrovi, pritom viem ze fyziologicky mi vazne nieco je, to by som uz 2 a pol roka nemal zltu a objemnu stolicu a do toho este tie bolesti a tlaky v bruchu. Hned som si povedal ze od nej odchadzam, skusim posledny krat ist na komplet vysetrenie do BA a ak mi ani tam nic nezistia, zostane mi ist za nejakym schopnym liecitelom.
Vazne nedoverujem zdravotnictvu a doktorom, nic nevedia urcit a vymyslaju si diagnozy, predpisuju plno chemickych pripravkov, ktore ani nezaberaju.
Neviete co by to aspon priblizne mohlo byt? Ako to ze som mal vysledky negativne?
Dakujem za odpovede

celebrita facebooková

Moja malá skúsenosť: Ja som v tom ProCare v BA bola iba na gastro s nejakými brušnými problémami. Niečo sa zistilo, niečo sa zlepšilo. Milý, zlatý pán doktor, termín behom pár dní:) Inde by sa človek načakal. Ale akože na nejakej prehliadke ešte nie... asi otázka budúcnosti a prenesenia kartotéky. Lebo..........
Moja praktická na Slovensku má strašne veľa pacientov a je neskutočne klebetná, vykecáva, vypytuje sa na rodinných príslušníkov, na susedov a na všetko možné, len na zdravotný problém nie, potom tam človek za každú somarinu čaká celý deň, pozerá sa, ako sú iní uprednostňovaní po známosti. Raz som potrebovala potvrdenie na prihlášku, kedˇ som chcela ísť študovať na VŠ... ktorú som nakoniec aj tak nedokončila :) a ušla do zahraničia, zlákali ma prachy :) Čakala som tam od siedmej od rána do asi štrnástej, pritom ma predbiehal všelikto. Za jednu blbú pečiatku. Tiež by som už najradšej urobila s tým poriadok a odišla do súkr. sektora. Musím si nájsť trochu času a vyriešiť to. V Rakúsku mám praktického lekára hádam už v každej Bundesrepublik. Čo sa poflakujem kade-tade. A všade sa riešia veci normálne. Že v akom poradí pacienti vstupujú do čakárne, v takom aj do ambulancie. A žiadne také, aby sa niekto predbiehal. Lekár sa pýta len na zdravotné problémy a nie na prababkinu tetu z desiateho kolena :) Vstupovanie pacientov do ambulancie a ich vychádzanie odtiaľ... prebieha hádam 10x rýchlejšie ako u mojej klebetnej doktorky na Slovensku, že jej za tie klebety ešte jazyk nezdrevenel, no... tuším by jej bolo treba diagnostikovať adhd a Lexaurin predpísať, nech sa uvedomí :) keď nevie mať myšlienky tam, kde treba, pričom pacientov si berie v poradí podľa známostí samozrejme. No a mňa uprednostniť nechcela, hoci som aj celebrita :) :) :) :) :) :) :) :) :)

Rasta

Este som zabudol zmienit, ze okrem uz uvdenych gastro problemov mi strasne skvrka v bruchu, ako keby som tam nieco mal zaseknute alebo co a to su strasne divne zvuky, urcite to nie je skvrkanie zaludku od hladu.

Rasta

123liliaaaana
Co su to zasadite zmesy?
Uz priblizne 2 tyzdne mam tu kvasinkovu dietu ale nic sa nelepsi ani v najmensom, nejjem nic sladke ani biele pecivo, vlasnte nejem skoro vobec. Iba trochu zeleniny, obcas varene zemiaky ked som vazne hladny a nie je co jest a stale nic. Kozna mi dala antibiotikum to zabralo minimalne, teraz mi dala bactroban na mastenie ale aj to vypada, ze nezabera, ja uz vazne rozmyslam nad autanaziou ak to pojde takto dalej, 4 mesaice v kuse v bolestiach, na zvracanie a este tato mykoza co ma stale stipe sa neda vecne vydrzat.

Rasta

celebrita facebooková
znie to doverihodne, ale otec mi uz nieco vybavuje na dalsi mesiac v BA, tak to neham na nom, aj tak nemam skoro ziadne peniaze aj keby som chcel ist do tychto sukromych nemocnic. K psychiatrovi samozrejme nepojdem, je mi zle z obvodnej aky pristup zaujala ku mne, zajtra si beriem kartu a idem k inemu obvodakovi.
123liliaaaana
Zajtra pojdem k novemu obvodnemu a poviem ench mi spravi vsetky testy vratane stitnej zlazy, ale pochybujem ze nieco zavratne najdu, mne ide hlavne o magneticku rezonanciu tu mi nerobili iba CT.
Shayleen
Tak takto to u nas nefunguje z eulovit si termin, proste sestricka ta objedna za 3 mesiace a ja musim dovtedy pockat, ale to uz urcite nehrozi, pretoze dalsie 3 mesiace v bolestiach a tlakoch v bruchu uz nevydrzim.

Joleen

Liliana nemyslim si ze obvodna berie krv a sz pretoze ani mne nebrala ale rovno na endokrinoligiu tam mi brali krv a bola nasadena liecba

123liliaaaana

rasta, odbery na ŠŽ robi obvodna, zistuju sa hladiny hormonov T3 a T4, prítomnosť protilátok. Podľa výsledku dávajú akurát Eutyrox, a tým to hasne.....na tvojom mieste by som skúsila aletrnativu. ProCare je super, ked potrebujes veľa lekárov naraz, lebo nemusíš toľko vyčkávať, ale niekedy dávajú také termíny, že sa pekne načakáš. Mykózy sú z prekyslenia organizmu, veľmi dobre zaberá oreganový olej, zásadité zmesi a protikandidová dieta. Dobre ti poradia aj tu: kairoscentrum.sk

celebrita facebooková

ajja, to HPL je sukromné laboratórium. Jednoducho prídeš, povieš, že chceš vyšetrenie a je to. Oni tam majú sestričky, čo vedia odobrať krv, urobiť výter z nosa, z pošvy, vziať od teba stolicu, majú laboratórnych pracovníkov, čo tú stolicu preskúmajú, či sú tam parazity a vajíčka, príadne parazitické vírusy a baktérie. Dajú ti vedieť na e-mail, či bol nález pozitívny. Napríklad na parazity. S pozitívnym výsledkom už ale treba ísť k praktickému lekárovi, nech tie lieky predpíše on, aspoň tak som to pochopila z toho ich popisu. Ale už aj to, čo robia, je veľké plus, lebo nebyť ich, kam by človek za tým išiel?
No a to súkromné ProCare je zase súkromná nemocnica so všetkými možnými supremodernými prístrojmi, s lekármi z každého odboru, kde urobia prehliadku, liečia, predpisujú lieky, zbavia ťa zdravotného problému, keď sa im podarí odhaliť ho. Termín dostaneš rýchlo. Musíš ale cvakať ako samoplatca. Ale to je pre chorého človeka už druhoradé, si myslím, lebo u každého je prvoradé zdravie a kto ho nemá, ten rád zaplatí, aby ho získal. Rozumovo založený človek sa nenechá klamať a vymývať si mozog lacnými lekármi, že je šibnutý a že má ísť do blázninca. V blázninci nevyliečia psychiku, tam iba ublížia telu. Z antidepresív človek priberá a z toho plynú ďalšie problémy, ktorých príčinou je obezita, pacient sa dostáva do začarovaného kruhu, odkiaľ už niet cesty späť. Slovák si pomôže iba tak, že svojvoľne vysadí psych. lieky, Rakúšan nech si hľadá miesto na cintoríne, lebo ho odbermi krvi kontrolujú, či to svinstvo berie. Súkromných zdravotníckych centier je u nás viacero, ale komplexné prehliadky, plus lekárov zo všetkých možných odborov bez dlhého čakania ti vie zabezpečiť na Slovensku momentálne iba ProCare, ktoré má viacero pobočiek, pozri sem: www.procare.sk

Ajja

V tych privatnych centrach len vysetruju alebo aj liecia? Ten link na nemocnicu v petrzalke co si tu nahodila, tam moze samoplatca jednoducho prist a povedat ze chce vysetrenie? A daju aj lieky??