ako byť v posteli "štetka"? žiadne sexualne sebavedomie :(

Príspevok v téme: ako byť v posteli "štetka"? žiadne sexualne sebavedomie :(
loira554

Muži aj ženy, poraďťe.
Mám 21 rokov, mala by som byť v tom najlepšom veku. Rok mám priateľa, bol to môj druhý sexuálny partner. A veľmi by som chcela byť v posteli, ale aj vo zvádzaní, aktívnejšia. Stále si predstavujem, ako sa odviažem, napríklad, že si dám sexy prádlo, a keď príde domov z práce, dotiahnem ho do postele, nažhavím ho, a vezmem do rúk opraty. Alebo že bude dačo robiť, a ja prídem, stiahnem mu gate a poriadne ho vyfajčím.
Namiesto toho to vyzerá tak, že si večer ľahneme, potúlime sa, frajer povie vyzleč sa a ideme na to. V misionárovi. Alebo mi potisne hlavu pod perinu akože nech robím čo treba. Ale nikdy nevychádza inicitíva odo mňa. Pritom by som tak veľmi chcela mať odvahu, aj na experimentovanie, vyskúšať nové veci, polohy, miesta. Chcela by som vedieť ako na to, že by som aj ja zviedla jeho. Bola aktívna. Lenže vždy keď má prísť k činu, tak sa hrozne hanbím, bojím sa, že sa akurát strápnim, že som drevo.
Poraďte mi, lebo o chvíľu to takto priateľa nebude baviť, a všetci vieme, ako chlapi riešia nudu v posteli.

Fraw

skus spanielske musky mne trebars pomohli :) a to som mala zo superlove len taku malicku flasticku, ale nakoplo ma to ;)

wreck

loira, snaha a chut to prekonat, je zakladny predpoklad zvladnutia problemu. asi v sebe tu suku citis, len ta nieco blokuje.

kde sa to vzalo? bolo to tak vzdy? nezvladnuta nabozenska vychova?

loira554

Wreck, v tvojom prispevku je vystihnuty jeden z problémov. Priateľ sa ma na začiatku veľa pýtal, čo sa mi páči a čo nie. Lenže ja som sa hanbila o tom hovoriť. Zo začiatku mi bolo dokonca trápne po sexe povedať že to bolo dobré. Nula bodov. Taktiež, ešte som nikdy pri sexe nedosiahla orgazmus. Neviem ani, ako by to malo vyzerať. Priateľ sa zo začiatku z toho veľmi trápil. Skúšal to rôznymi spôsobmi, a nikdy to nevyšlo. Mne bolo ľúto, že mu klesá sebavedomie kvôli mne, tak som proste povedala, nech sa netrápi, že problém bude vo mne, že ja to musím prekonať sama. Odvtedy sa už ani nesnažíme, aby som bola, lebo on sa zmieril s tým, že to nejde, a mne je hlúpe, aby sa napríklad hodinu snažil, a bez výsledku. Myslím, že celkovo som orgazmus mala asi len raz, keď som si vo vani pomohla sprchou. Normálne sa aj sama uspokojujem, lenže vždy to trvá len pár minút a výsledok je fajn, ale nie je to vrchol.
Môj najväčší problém je, že sa všetkého hanbím. Hanbím sa zvádzať, hanbím sa povedať, čo chcem, hanbím sa rozprávať o sexe. Už len tento príspevok som silila, lebo pre mňa aj napísanie slova "sex", "fajčenie", "orgazmus" a podobne je problém.

germaniawerks

Kvalitný muž je muž ktorý môže byť partnerom ženy, ale aj nemusí. Resp môže byť partnerom inej ženy. Pokiaľ tvoj chlap je kvalitný, a je to muž s možnosťami, no tak váš vzťah musí byť založený na tom, že on je aktívny - inak povedané, že on je ten kto si vyberá teba a preferuje ťa pred inými ženskými ktoré môže mať. Vo vzťahu s kvalitným mužom ty nemôžeš niečo urobiť pretože aktívny je on. To čo môžeš a čo ti rozhodne odporúčam, je byť mladá pevná, hladké telo, najviac sexi, skrátka byť to čo on chce a tak aby to chcel viac. Pretože muž sa riadi tým, že čo najviac a najsilnejšie cíti. A preto ženská taktika spočíva v zistení toho čo on chce a v poskytovaní mu toho. A stále si to držať na špičkovej úrovni, teda myslím tým cvičiť behať byť štíhla malá riť vlasy po riť. A tak ďalej. Zapamútaj si že vzťah s kvalitným mužom môžeš kedykoľvek ukončiť a on nepôjde za tebou. Vždy si môžeš nájsť iného menej kvalitného chlapa na ktorého budeš stačiť alebo byť voľná

adr1a.

Loira. Wreck ti vsetko velmi dobre napisala.

A chcem dodat k tomu este nieco. Vsimla som si z tvojho prispevku - ze ty chces vsetko toto robit ako keby len kvoli nemu, kvoli tvojmu partnerovi, aby ta neopustil. Zle zle, celee zle)

Pocuj loira. Mas pekny vek. Ale to este neznamena, ze mas sukat prvu ligu. Milovanie, sexualny pozitok potrebuje isty cas, dozriet, dostat sa a postupit do toho vyssieho az najvyssieho levelu. A to vsetko chce cas a poznat hlavne samu seba.
Poznas dokonale svoje telo? Poznas vsetky svoje miesta, zakustia, trinaste komnaty? Dosiahla si uz niekedy sama so sebou orgazmy triasky exploziu vasne pozitku slasti a rozkose??
Ak nie, tak sa uč pekne sama na sebe.
Ked budes sama, uvolnena, tak sa skumaj. Skumaj svoje telo kusok po kusku, milimeter po milimetri. Dotykaj sa, laskaj sa, rozmaznavaj sa, drazdi sa, bozkavaj sa. Najskor zacni pekne prstami dotykmi. A precituj. Co sa ti paci a co uz nie, co ti je prijemne a co uz menej, pri com sa ti zrychluje dych a tep, co ta drazdi a vzrusuje, co chces staale viac a viac, kde sa budes dotykmi rukou prstami stale viac vraciat aby si si rozkos slast este viac uzila precitila a prezila. Az ked sama prides na to, co teba a kde vzrusuje, ci pritlacenie sila ci neznost ci rychlejsie tempo pomalsie tempo a zas rychlejsie ai ai, pochopis pritom svoje telo. Ked budes vediet co chces, tak si to aj potom nasledne vezmes.
Chapes co ti tym chcem povedat? Ze ked budes poznat dokonale svoje telo, svoje potreby tuzby a sny, ked sama so sebou prezijes pocitis vsetku tu rozkos slast pozitok ai z orgazmov, tak uz budes aj vediet, co-kde-ako-cim ai chces, a budes aj vediet navigovat svojho partnera. Kde sa ta ma dotykat, bozkavat, kde ta ma sat cuckat hryzt lizkat, ai ai. Ked budes vediet co ta vzrusuje a ako to aj dosiahnut, cesta k tomu uz bude lahka. Tymto vsetkym zistis co chces a co ta aj vzrusuje.
Dalej. Co tvoja fantazia predstavy tuzby a sny? Co si predstavujes? Co chces? Po com tuzis? Co ta vzrusuje drazdi rajcuje? Aj to ti vela napovie o tebe a inspiruje ta. Lebo ver, misionarska poloha je iba jedna z mnohych inych.....
Plus rozne pomocky predmety ai ai.
A takto isto potom mozes apoznavat aj svojho partnera. Co sa mu paci, co ho vzrusuje rajcuje privadza do sladkeho slastneho sialenstva. Pekne krok po kroku.
A hlavne si to vsetko krasne uzivat a vychutnavaj. Ziadne napatie hanba ci krce. Jedine ak od rozkose)) Pekne sa hraj, hraj sa sama so sebou s partnerom s vami, uzivaj si to, zabavaj sa pritom. Iba vtedy si to dokazes aj uzit uzivat. No chce to vsetko cas, skusenosti chcenie chtic ai...
A nebolo by zaroven zle nastudovat si nieco aj z anatomie ludskeho tela. Precitat si rozme clanky, pozriet si napr.aj filmy pre dospelych)) divat sa inspirovat ucit sa sledovat skusat ai ai

wreck

z napisaneho na mna az krici to, ze medzi vami nie je dostatocne hlboka intimita. rad by som sa mylil, ale pride mi to plytke. ciastocne to moze byt vekom - ako zena mas este 8-10 rokov na to, aby sa tvoja sexualita naplno prejavila, otvorila. zeny v tomto smere dozrievaju az okolo tridsiatky. mozno ze toto je uz taky zaciatok a postupne sa to vyformuje.

ulohou tvojho mileho, ako chlapa, je dopriat ti maximalny mozny sexualny zazitok. mal by ta dobre poznat, vediet ta 'citat', vediet kam ti kedy siahnut a comu sa vyhybat. jednoducho vediet co na teba funguje. tvojou ulohou je nebyt zablokovana a umoznit mu aktivovat tvoj potencial. :-)

su vsak veci, na ktore sam pride len nahodou alebo vobec. uvediem priklad. napriklad: ak ta nikdy vo vire vasne necapne po riti, nebude vediet, ze mas rada hrubsie zaobchadzanie. ak mu to nepovies, nemusi na to prist nikdy. mas teda moznost nechat to na nahodu alebo tomu mozes pomoct tym, ze sa o tom porozpravate.

to ale predpoklada dostatocnu otvorenost (uz spominanu intimitu) medzi vami a sucasne v nom by to malo aktivovat tuzbu ti to splnit. ak jeden z tychto predpokladov chyba, cela snaha asi skonci neuspechom.

sama ho poznas najlepsie, mas vediet ako nan. fungovat moze napriklad sposob: "o tomto som minule pocula/citala a zaujalo ma to. pomohol by si mi to vyskusat? mozno to bude o nicom, ale som zvedava." ak ide o miesta, je leto, bezte niekam na luku, stiahni si pred nim nohavicky a povedz mu: "liz ma... prosssssim...". mozes kupit ciernu masku na oci (mavaju v sexsopoch) a dat si ju na oci. neskor si ju mozno moze skusit dat on (ale na to pozor, chlap je zvycajne 'vizualnejsi' ako zena, nemusi sa mu to pacit). ak mas lodicky alebo cizmicky (napr. typu fuck-me boots), daj si ich a povedz, ze chces vyskusat milovat sa v nich - v misionarskej polohe lahko uskutocnitelne.

skratka, zacni jednoduchsimi vecami (jednou novou polohou za tyzden, jednym novym miestom vonku alebo doma ako prvy pokus) a postupne pridavaj ako budes naberat odvahu a menit sa na suku sukovitu. :-)

a dolezita je komunikacia - toto sa mi pacilo/nepacilo, a tebe? toto by som chcela/nechcela, a ty? chcel by si skusit toto/tamto? atd.

cim hlbsia je intimita medzi vami, tym prirodzenejsie to bude. ved komu sa uz len mas zdoverit so svojimi tuzbami v sexe, ked nie svojmu milemu? pozor vsak aj na to, ze vybudovat skutocne kvalitnu intimitu moze trvat roky.