Co je dobré tabletky na chudnutie kupit dobrá cena? má niekto thermacuts kúpit nieco iné?
Tabletky na chudnutie
chlape skus piperine forte mne pomohlo a hlavne neprisiel ziadny jojo efekt po trojmesacnej kure :)
Ja som skúšal tiež nejaké tabletky na chudnutie, ale efekt bol len minimálny. Každý hovorí, dajte si ráno citrón, pite čaj z toho a hentoho, jedzte päťkrát denne, večer nejedzte.
Všetko začína vnútri, keď je vnútri pohoda, tak sa to prejaví aj na tele. Len neviem, do kedy mi taká pohoda vydrží:-) Dúfam, že aspoň na pár dní:-) Čo človek, to problém. Neviem, čo je to za modernú dobu.
Robiť dobré skutky a charitu je chvályhodná vec, ale po čase sa človek dostane do "larválneho" vývojového štádia, že prvou vecou, ktorú človek začne nenávidieť sú práve dobré skutky (po tých troch rokoch ich z duše nenávidím).
Si neviem predstaviť, keby som bol super-pracháč, že ako by so mnou dopadlo. Asi by som sa vyprdol na všetkých, aj na celú charitu.
Fakt len blázon by dokázal spraviť toľko dobrých skutkov ako ja. Fakt je blázon. Ale už mám toho fakt plné zuby. Ako si človek ustelie, tak bude spať. Pre mňa za mňa nech skončí môj najlepší kamoš ako bezdomovec, keď sa k tomu dopracoval a na moju radu nikdy nedal. Komu niet rady, tomu niet pomoci.
Prajem Vám dobrú noc. Idem sa modliť k Bohu, aby mi dal zdravý rozum a veľa síl na zvládanie tých všetkých atabáz okolo mňa:-)