Co je dobré tabletky na chudnutie kupit dobrá cena? má niekto thermacuts kúpit nieco iné?
Tabletky na chudnutie
skusali ste to piperine forte ci nie?
pišta00, máš 100 likeov :-)
som rada, že sa tu nájde niekto ako Ty, kto sa tomu fakt rozumie a dá si námahu to podať polopate. Je to apoň taký menší boj proti podvodníkom bez chrbtovej kosti.
Valdorf, nemám na to naozaj nervy, už tuto mi vrie žilka na čele a čítať ďalšie príspevky a múdrosti hentakých naivných idi* tov, ktorí sa snažia prepísať biochemické reakcie v ľudskom tele a korením chcú odstrániť telesný tuk no stačili mi 3 príspevky a mám akurát chuť si vypichnúť oči...
Ten kto si to kúpi aj po všetkých tých varovaniach, že ide o podvod je pre mňa rovnaký ak nie aj väčší so*ár a id** ot ako ten kto mu to predá. Informácií som tu dal viac než dosť snažil som sa ich podať tak aby to pochopil aj mentálne zaostalý a ďalej sa tu k tomu vyjadrovať nebudem, kto chce informácie si nájde. Nech sa vám v chudnutí darí ale pamätajte že stravu a tvrdú drinu nenahradíte nikdy žiadnymi tabletkami ani spaľovačom ani keď vám to odporučí 10 ľudí na fóre...
pista pozri si aj stranku na zzz.sk
disqus.com
tam píše ten istý čo sem, to som už zaregistrovala, že naraz, dokonca v jednu hodinu písal na obe stranky napr. aj Rakusanka, a samozrejme predtým týžden sa nepísalo nič na obe fóra :-)
ale keď sa na niečo konkrétne spýtaš, tak čuší ako voš pod chrastou, hneď sa objaví nové meno
no je to zábavné čítanie :-)
Nemám pocit, že útočím na ľudí, útočím len na tých ktorí sa snažia klamať a zavádzať ľudí nepravdivými informáciami, odporúčajú tu produkty ktoré sú neúčinné a ich jedinou úlohou je z ľudí vytiahnuť peniaze. K jednému z týchto propagovaných produktov tu niekto prikladal vedeckú štúdiu ktorá účinky na chudnutie vyvrátila takže o akej pravdepodobnosti, že niekto z toho schudol tu hovoríme?
michama zatiaľ som si tu nevšimol tých viacero ľudí ktorí velebia či už piperine, thermacuts, greencoffee alebo acai berry... všimol som si len tých ktorí tomu robia reklamu, celý týždeň tu nikto po piperine, thermacuts, atď ani neštekne zrazu behom 5 minút 10 príspevkov od "rôznych nových" užívateľov vždy pod inou prezývkou aká náhodička... sú to mimochodom výrobky od jedného výrobcu z Poľska, aké zaujímavé že sa tu stále propagujú tie isté dookola..
michama no neviem, celá veta je zle poskladaná, až to svieti, lebo preklep sa podarí aj mne. Hádam to nie je imigrant, ktorý chce chudnúť s piperínom ? :-) ale to je vlastne jedno,
radšej mi napíš, ktorý produkt velebím, na úkor Tvojho zázračného piperínu, som veľmi zvedavý, ale asi sa nedočkám žiadnej rozumnej odpovede, ako je to zvykom od Vás,
Prečo nazývaš útokom, to ak sa spýtam na niečo, čo logicky nesedí v tých rozprávkach? A stále čakám na odpoved, a samozrejme , vždy sa objaví nové meno, nové zbytočné opakujúce sa otázky a vymyslené odpovede. A ešte poukážem na to, že sa to objavuje časovo naraz aj na iných fórach, čiže to píše jeden :-) ja to len napíšem, aby prípadní záujemcovia vedeli ako Vám môžu veriť :-)
mozno je zo zahranicia tak sa snazi ucit po Slovensky ;) ale vsimla som si ze ludia ako ty co t kritizuju jeden produkt a iny velebia tak hned utocia na ludi
tú základnú otázku písal analfabet???? alebo bol niekto použil prekladač? Lebo potom aj tak nerozumie čo ju tu napísané.
stastnablcha samozrejme, že všetky tabletky sú podfuk: piperine, malinový ketón spolu s thermacuts je blbosť ,
PISTA00 to perfektne vždy napíše aby to došlo fakt každému, ale to sa tunajším podvodníkom veľmi nepáči,
však POLANKA, založíš ešte tento mesiac novú tému o piperíne????
Malinovy keton
Spaľovanie tuku funguje jedine cez stravu a pohyb. Problém je v tom, že ľudia sú hnilí a leniví bez disciplíny a dodržiavať stravu nevedia tak sa obracajú na lieky a podobné nezmysly čo je voda na mlyn pre podvodníkov ktorí predávajú šmejdy na chudnutie, ktoré samozrejme nefungujú, pretože princíp spaľovania tuku nie je v tom aký liek alebo doplnok užívate ale ako sa stravujete, cvičíte ako žijete...
Ak už vám ani toto neotvorilo oči a nedonútilo vás zamyslieť sa nad tým, že z vás niekto chce ťahať peniaze za niečo čo neexistuje, skúste sa porozprávať o tomto doplnku s lekárom alebo niekym kompetentným kto sa v danom smere vyzná a myslím, že vám to veľmi rýchlo vysvetlia.
Ľudia ako Darmord si robia na tejto stránke reklamu a lákajú ľudí aby si kupovali šmejdy na chudnutie a akonáhle im to niekto vyargumentuje prídu s novou prezývkou a klamú a lákajú ľudí znovu. Nenechajte sa klamať a všetky informácie ktoré tu nájdete si vždy aj 10x overte pretože nikdy neviete kto vám na tomto fóre "radí".
Darmord nejako si protirečíš, tvrdíš, že ľudia do seba pchajú len tabletky a zabúdajú na pohyb a o vetu ďalej tvrdíš že si sa zdravo pohybovala a cvičila a teraz už sa len udržiavaš na liekoch. Takže buď klameš ľudí alebo si rovnaká farizejka ako tí ľudia o ktorých rozprávaš v prvej vete. V jednom príspevku si schudla z nejakého čaju o príspevok ďalej zase z nejakého fykotínu a v každom príspevku je to vždy niečo iné...