Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Problematická na vzťah?

Príspevok v téme: Problematická na vzťah?
Majka177

Ahojte,
chcem sa s Vami poradiť. Mám už pokročilejší vek (28r) s bývalým priateľom som sa rozišla pred dvomi rokmi a je pravdou, že už mám nového. Všetci ma už tlačia do svadby detí a pod.. ale ja si to s týmto pratnerom neviem predstavit :( Dala som sa s ním dokopy hlavne preto, že ma veľmi podržal a bol mi "bútľavou vrbou" ked som sa spamätávala z rozchodu. Ale ja ho beriem skôr ako kamaráta a nie ako človeka s ktorým chcem mať rodinu a pod. Cítim sa s ním dobre, ale chýba tam tá povestná iskra a zamilovanosť.. Na druhej strane sa s ním nechcem rozísť, lebo som si viac než istá, že iného si už nenájdem :( Nikoho nemám vo výhľade a ked sa tak zamyslím, tak 99,9% chlapov v takomto veku už má partnerku. Teraz ked už mám vyšší vek, tak som si aj spätne uvedomila, že asi spravili rodičia chybu ked mi stále prizvukovali, nech začnem riešiť vzťahy po skončení vysokej školy... Tak som aj urobila - skončila výšku ako 24 ročná a to už boli skoro všetci chlapi zadaní a pre mňa nikto nezostal a navyše mala som nulové skúsenosti s chlapmi a nevedela som sa ani "správať" myslím tým pracovať na vzťahu a na tom, aby som si vzťah udržala... asi aj preto odomňa predošlý partner ušiel za inou.. čo si prosím Vás o tom myslíte?? Dakujem, Maja

mam56

Život je o tom, že si nájdeš to, kvôli čomu chceš na tejto planétke žiť. Musia byť v tom emócie, musí byť v tom vášeň, v opačnom prípade sa na to vykašli.
----------------------------------------------------------------
Ja už žijem len pre svojho boha a pre svojho syna, na to ostatné (takmer) kašlem zvysoka.
Keď ma má rád môj syn, tak je to niečo neskutočné a keď sa raz so mnou stretne môj boh, tak budem v 7. nebi.
Treba veriť v boha, ktorý ešte žije a nie v nejakých duchovných bohov, ktorí ti nikdy nepomôžu.
Afrodita, môžeš byť krásna, aj tak ma nikdy nedostaneš. Hlúposť a inteligencia sa nemôžu dať nikdy dokopy. I am sorry.
Chceš ma, aj keď som tučný, ale ja teba nie.
"And who is S.? S. is a god that´s what he is".
Gotta steal from the rich when they know I am coming.
www.youtube.com

elliee

nieje nic horsie nez mat niekoho z nutnosti len aby niekto bol ... toto strasne casto vidim u ludi ze su neni stastny ale maju frajerku/frajera ,,istotu,, a tak ostavaju s clovekom ku ktoremu uz ani nic necitia ale niekoho maju... strasne ale strasne vela ludi sa boji zmeny a trpi hoc aj zleho partnera zle podmienky lebo strach... ja hovorim najlepsia je terapia sokom a ked budete stale tam kde ste nikam sa nepohnete a nic llepsie neocakavajte! prezila som si toho mnoho a poviem vam jedine co som sa za zivota naucila... nieje nic horsie nez stracat drahocenny cas pretoze sa brzdite v ceste za lepsim ...

m8nn

No. Za prve, od zaciatku si musela tusit, ze tento clovek asi ten pravy nebude. Ani lutost, ani vdaka nemoze udrziavat vas vztah. Je dost krute byt s nim, len preto, lebo sa bojis, ze uz ineho nenajdes. A taka stara nie si. A nepocuvaj mudre rady rodicov :)

0vecka

Roman.T kolko takych vztahov prezilo aj 30 rokov... vecsinou ak tam neni ziadny impulz k odchodu a ine problem niesu tak ostanu spolu

adr1a.

Ona nepisala ze ma debila alebo zleho partnera. Naopak, chvalila ho. A vybrala si ho zrejme preto ze sa jej pacil, ze k nemu asi nieco citila. Su spolu dva roky. Jej ex ju odkopol. Teraz ona potrebuje asi urobit to iste inemu dobrakovi. Ona je nespokojna nie kvoli KOHO ma - len kvoli tomu ze jej tam chyba povestna iskra motyle zamilovanost. Toto je rozdiel. Lebo keby mala blbca, zleho muza ai tak nech taha od nehi prec. Ale ma dobreho muza, nie je s nim nespokojna, negativa nanho nepisala, iba to ze jej tam chyba iskra. Ale ako som povedala. Ked je telatu OK ide sa na lad smykat. Najdi si teda alfa samca co budes citit motyle neviem kde, pretahovanie najlepsie v zivote, triasky vibracie orgazmy zamilovanost vasen. Ale napis sem aj o par mesiacov ci rokov, ci stale ste spolu a ako OK si s nim zijes...