Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Problematická na vzťah?

Príspevok v téme: Problematická na vzťah?
Majka177

Ahojte,
chcem sa s Vami poradiť. Mám už pokročilejší vek (28r) s bývalým priateľom som sa rozišla pred dvomi rokmi a je pravdou, že už mám nového. Všetci ma už tlačia do svadby detí a pod.. ale ja si to s týmto pratnerom neviem predstavit :( Dala som sa s ním dokopy hlavne preto, že ma veľmi podržal a bol mi "bútľavou vrbou" ked som sa spamätávala z rozchodu. Ale ja ho beriem skôr ako kamaráta a nie ako človeka s ktorým chcem mať rodinu a pod. Cítim sa s ním dobre, ale chýba tam tá povestná iskra a zamilovanosť.. Na druhej strane sa s ním nechcem rozísť, lebo som si viac než istá, že iného si už nenájdem :( Nikoho nemám vo výhľade a ked sa tak zamyslím, tak 99,9% chlapov v takomto veku už má partnerku. Teraz ked už mám vyšší vek, tak som si aj spätne uvedomila, že asi spravili rodičia chybu ked mi stále prizvukovali, nech začnem riešiť vzťahy po skončení vysokej školy... Tak som aj urobila - skončila výšku ako 24 ročná a to už boli skoro všetci chlapi zadaní a pre mňa nikto nezostal a navyše mala som nulové skúsenosti s chlapmi a nevedela som sa ani "správať" myslím tým pracovať na vzťahu a na tom, aby som si vzťah udržala... asi aj preto odomňa predošlý partner ušiel za inou.. čo si prosím Vás o tom myslíte?? Dakujem, Maja

0vecka

Majka prebehni si toto forum... vobec to tak neni ze je 99% zadanych.. na druhu stranu neocakavaj ze sa das s niekym dokopy a budes cely cas zamilovana... Ak ta terajsi vztah vycerpava a citis sa neprijmne tak ho ukonci... ak sa ale citis vo vztahu ok a cely problem je len v tom ze niesi zamilovana tak si nemyslim ze budes stastna ked ho ukoncis... inak 28 je este v pohode vek ale uz najvyssi cas uvazovat o rodine... proste uz niesi na tom tak ze sa mozes 5 rokov flakat s tym ze si povies : "uvidme co bude"

denisaf.

to co robis je poriadna blbost mat niekoho len preto aby bol a vobec nebyt stastna a nie preto lebo mam toho cloveka skutocne rada.. mam presne taku istu kamaratku boji sa nema sebavedomie a trpi debila... lebo si mysli ze si nikoho nenajde co je samozrejme blbost.. my zeny sme strasne tupe fakt az sa mi rozum zastavuje chlap si najde babu bez ohladu nato aky je ci je tucny chudy , udrzbar alebo itckar mysli si ze je vecne mlady a my sme stare a odpisane uz v 25tke.... baby vezmite uz ten rozum do hlavy a odputajte sa od nazorov s roku 5 prosim...

4gsiet

Majka ty o sebe pises ze mas pokrocily vek preboha 28 rokov to ozaj nieje vela pises ako keby mas 60 nemysli si ze kazdy muz je zadany v tomto veku si na omyle a aj tak co maju povedat ludia ktory napriklad skoncia vs maju vztah deti a v tvojom veku sa rozvedu a maju decka na krku uz a su na ne same? Ja som toho nazoru ze radsej spoznam riadneho partnera ked budem mat 30 ako mat ho v 25tke a za dva roky budem bez neho. Ked si neni stastna s frajerom urcite si s nim nerob decko kvoli veku ani tlaku okolia lebo budete nestastny vsetci. Toto je casta chyba ludi ze maju krizu spravia si decko alebo kvoli veku sa do toho daju dotlacit a aj tak potom pride rozvod. Ja hovorim radsej byt sam ako s niekym s kym clovek nieje stastny . Totalne ser nato co hovoria luudia okolo ludia budu mat stale na kazdeho reci to nezmenis ja som sa s tym naucila uz zit.

adr1a.

Majka. Dnes som to uz tu raz pisala. Zena potrebuje k sebe hlavne muza ktory ju bude milovat, bude cestny dobry zodpovedny pracovity mudry, bude sa starat, o ktoreho sa bude moct opriet spolahnut. Bude ju chranit. A neutecie od nej, ako od teba tvoj ex.....
Tvoj priatel stal pri tebe ked ti bolo najhorsie nanic Vyzera byt fajn rovny chlap. Neviem ake motyle ai ocakavas, ale ver, take vasnive "osudove" motylikovske lasky byvaju spalujuce skvele uzasne vynimocne mas pocit ze zijes naozaj tak ozaj skutocne ai ai. Len maju jednu chybu. Zvacsa netrvaju "vecne".....
Preco nezamakas na tomto vztahu? Preco don neinvestujes viac?? Viac lasky vasne spolupatricnosti oddanosti dovery viery casu porozumenia pozornosti laskavosti vdacnosti radosti smiechu pohody ai ai.
Mozno az keby si padla na hubu ci na povestne uplne dno, spoznala odvratenu stranku "lasky" ai, az potom by si mozno pochopila, koho to po svojom boku vlastne mas. Kazdy sme si strojcom vlastneho stastia a zivota. Je to len na tebe, ako sa rozhodnes. Lebo ty budes zit svoj zivot. Nikto iny za teba. Len ty. A este nieco) 28r nie je pokrocily vek)))

mmoonna

Pre pánajána, no 28 r. je naozaj pokročilý vek.... Do dôchodku sa ešte nechystáš? Vôbec nie si taká stará, že by si si nemohla ešte nájsť partnera, pri ktorom budeš cítiť, že je to naozaj on. A nie je od teba pekné, že takto vlastne ťaháš za nos muža, ktorý ťa podržal, keď si to potrebovala. A teraz sa ho držíš len preto, lebo nikoho iného nemáš. Myslíš, že to to od teba voči nemu fér?

111097655

Byť tým tvojim partnerom tak sa s tebou V momente rozidem A nájdem si normálnu ženu lebo tebe bude dobrý len taký čo ťa poriadne zbije, pouraza ale bude sexi ;)