Ahojte, ešte dávnejšie som sa úplne náhodne spoznal s jednou babou, boli sme odvtedy párkrát vonku (väčšinou len sami dvaja), spočiatku som to bral len ako niečo čisto kamarátske, no posledné dva razy čo sme sa stretli mi to zrazu pripadalo úplne iné, neviem či sú to len hormóny alebo niečo viac. Nie že by bola bola škaredá, ale ani z tých najkrajších nie je, no mne začala pripadať dokonalá, záľuby aj rozdielne ale aj niečo spoločné, v niektorých vlastnostiach sme si dosť podobní.
Neviem čo teraz, mám pocit že v blízkej dobe z toho može byť niečo viac. Dokonca mám pocit že ona je na mňa dosť namotaná, ja som ju von zavolal len raz a ona mňa volá každú chvílu, ale chápe že ešte nemám toľko voľného času, čo sa budúci týždeň zmení. Ale to hlavné je že má ešte len 16 (prváčka na strednej), neviem či sa dá od takejto mladej baby čakať niečo vážnejšie (aj keď poznám aj takých ktorým to vydržalo už od 15) kedže pubertálne vzťahy ma už omrzeli. Mal by som sa teda s ňou o tom porozprávať ak by to náhodou malo prerásť do vzťahu? A akým štýlom? Hlavne aby som zistil či z toho vôbec niečo môže byť, reči typu "chcem vážny vzťah" neberiem, toto dnes hovorí každá druhá 14ka. Prípadne podľa čoho zistiť či je na tom zmýšlaním predsa len trochu vyspelejšie než väčšina v jej veku.
21 a 16 = vážny vzťah?
Ak k tej babe nieco citis, chod do toho, ved nechces sa hned ozenit, ci? :D Ja ked som mala 16, zacala som si s mojim prvym chlapcom, a vydrzalo nam to skoro 4 roky. A pocas toho vztahu boli obcas aj hadky aj sme sa tusim 2 krat rozisli, ale urcite to nelutujem... Zatial to bol moj najdlhsi vztah vobec, ale nieco mi hovorilo, ze my dvaja spolu nebudeme cely zivot... Nikdy sme sa nepodviedli (aspon si to myslim z jeho strany), ale napriek tomu, ze sme sa hrozne lubili, teraz ked sa raz za 3 roky niekde stretneme, tvari sa, ze ma nepozna...
Si este dieta, ty nevies co je to vazny vztach.
To nieje len o drzani sa za ruky.
Na základe vlastných skúseností viem, že hovoriť o pojme "vážny vzťah" by sa malo hovoriť niekde po 25. roku života. Samozrejme existujú výnimky (to sú tie povestné výnimky potvrdzujúce pravidlo), ale vždy ma dokáže dobre pobaviť, keď napr. na Pokeci vidím v profile 17 ročnej baby, že má vážny vzťah :)) Celkovo ženy zhruba do 25 roku života sú často nevyvážené a hrozne prelietavé. Pred rokmi som chodil so 17 ročnou, vydržalo to asi 4 mesiace, za ten čas sa stihla so mnou 3 rozísť (z toho dva rozchody boli také, že na druhý deň fňukala, že si to predsa len rozmyslela), no tak potom čo s takou sa dá plánovať vážne? Navyše som sa poznal už aj s jej rodinou a chodil s k ním domov. Ďalšia skupina je 25-30 ročné, tie sú tiež dosť nestabilné, ale nájde sa medzi nimi aj dosť takých, ktoré to fakt myslia vážne, závisí od povahy. 30 ročné a staršie sú už na úrovni, že vážny vzťah s nimi je bežne vysoko pravdepodobný. Možno aj z toho dôvodu, že si konečne začali uvedomovať, že nie každý chlap je dokonalý princ na bielom BMW (kedysi koni) a musia zľavniť zo svojich nárokov ak chcú ešte pomýšľať na to, že by mohli mať rodinu. To, že dnešné ženy rodia najčastejšie v 30tke asi náhoda nebude.
vynimocne suhlasim s mesacnym princom... a imho nema zmysel sa s nou o tom bavit... silne pochybujem ze sama vie co chce... ono klapnut to moze ale nespoliehaj sa na to...
ak sa na to citis tak to skus a uvidis...
Osobne si myslim ze ak jej je len 16..tak ten vekovy rozdiel tam citit a ty to zbadas neskor. Na tvojom mieste by som si hladala niekoho rovnocennejsieho..ale su aj vynimky samozrejme
to je este vek na uzivanie si zivota :)
moze taky vztah fungovat ale treba snahu oboch
16 tich vazny vztah? nie som si tym ista