Ahojte, ešte dávnejšie som sa úplne náhodne spoznal s jednou babou, boli sme odvtedy párkrát vonku (väčšinou len sami dvaja), spočiatku som to bral len ako niečo čisto kamarátske, no posledné dva razy čo sme sa stretli mi to zrazu pripadalo úplne iné, neviem či sú to len hormóny alebo niečo viac. Nie že by bola bola škaredá, ale ani z tých najkrajších nie je, no mne začala pripadať dokonalá, záľuby aj rozdielne ale aj niečo spoločné, v niektorých vlastnostiach sme si dosť podobní.
Neviem čo teraz, mám pocit že v blízkej dobe z toho može byť niečo viac. Dokonca mám pocit že ona je na mňa dosť namotaná, ja som ju von zavolal len raz a ona mňa volá každú chvílu, ale chápe že ešte nemám toľko voľného času, čo sa budúci týždeň zmení. Ale to hlavné je že má ešte len 16 (prváčka na strednej), neviem či sa dá od takejto mladej baby čakať niečo vážnejšie (aj keď poznám aj takých ktorým to vydržalo už od 15) kedže pubertálne vzťahy ma už omrzeli. Mal by som sa teda s ňou o tom porozprávať ak by to náhodou malo prerásť do vzťahu? A akým štýlom? Hlavne aby som zistil či z toho vôbec niečo môže byť, reči typu "chcem vážny vzťah" neberiem, toto dnes hovorí každá druhá 14ka. Prípadne podľa čoho zistiť či je na tom zmýšlaním predsa len trochu vyspelejšie než väčšina v jej veku.