Vymeneny kolenny klb

Príspevok v téme: Vymeneny kolenny klb
Helus

Dobry den som po operacii koilenneho klbu 1 mesiac.CHodim s pomocou bariel vysokych.Pocas operacie mi odisli svaly na nohe,a poskodili mi na nej nerv.Beriem Milgamu ,Omega mastne kyseliny a vit E.Mam malu hybnost kolena opuch v kolene.Bolima sice ale nedam viacej ohyb ako na 75 stupnou.Ked cvicim a chodim tak koleno stale puchne nasledne si ho chladim.Mal niekto takyto problem po vymene kolenneho klbu.Svaly cvicim kazdy den a idem sa v pondelok objednat na rehabilitacie.Budem vdacna za kazdu radu.

Shayleen

Len sa hlavne nezaťažuj to tiez nieje dobré. So vsetkym pomaly a s mierou. A ked budes kupovat doplnky tak sa pozeraj na to aby to obsahovalo Glukozamín sulfát, chondroitín sulfát a colagen typu II tie su najdôležitejšie pre klby. Pred 2 mesiacmi som zacala s balenim teraz mam pauzu a od augusta zacnem dalsie balenie.

Helus

Shalyeen vdaka klbovu vyzivu budem potrebovat stale nejaku odchadzaju mi aj ine klby.Bola som vonku a ledva som prisla opuch kolena strasna.Studenny obklad a je lepsie.telo este bojuje s cudzim predmetom,zato asi tie opuchy mam.Rozhybem ho jasne len nesmie zatuhnut .Mam doma kondicny bicikel,len nepretocila by som pedale,kvoli opuchu.Zatial posilujem chodim cvicim.Vdaka za tvoj cas tu straveny.

Shayleen

Ono je to iba mesiac co ta operovali. Ked klb je v poriadku tvoj organizmus potrebuje este cas pokiaľ tu vec "akceptuje" a preto potrebujes este cas. Mne pomahaju aj dopnky na klby momentálne mam rapidplus to je extra pre klby skus aj to ked ostatne doberies

Helus

SHALYLEEN ja som mala robene rentgeny ze je spravne klb osadeny.No robi mi ten nerv asi sarapatu.ja mam reumatoidnu artritidu aj celiakiu a to tomu nepridava.Ale cvicit stale cvicim.posilujem a teraz poobede idem von a na lavicke cvicim dviham nohu.je to na dlho.Ja budem mat v stredu 5 Tyzdnov po operacii.

Shayleen

Mjamik ty moba zacjrana jasne ja za to mozem ze som mala uraz a ma museli operovat?! No bravo nemam na teba slov fakt!

Shayleen

Helus ono to potrva je to tak moj klb operovali 2x pri 1 op som uz bola po 3 m fit po 2 op dlhsie trvalo pokial som sa dala do kopy. Ako aj mama napr pri 1op bola dlhsie chora a ked jej operovali druhý klb ten jej netrval dlho a bola skoro fit. Vsetko záleží od zdr stavu od op a od mnohych faktorov. Nechaj si pre istotu urobit rtg alebo ct ci tam nahodou nieco nieje ked cvicis to je v poriadku

Helus

Shayleen vdaka za odpoved.Ja mam problem koleno aj po mesiaci zohnut.Mam tam stale opuch a ten mi brani.Mam aj tabletky na opuch aj chladim.CHodim na rehabky aj v nemocnici som bola prelozena po 2 tyzdnoch na rehabky.Su tam uz pokroky ale male.To chce cas kazdy hovori.Treba len cvicit a posilovat.Pravy bedrovy klb ma strasne boli,ale cvicim s oboma nohami.Mam fit loptu a cvicim na nej aj posilujem.Od zajtra zacinam rehabilitacie na poliklinike,tak verim ze to bude lepsie.CHodim von na prechadzky po schodoch nemam problem,len opuch mi to ztazuje.