Dobry den som po operacii koilenneho klbu 1 mesiac.CHodim s pomocou bariel vysokych.Pocas operacie mi odisli svaly na nohe,a poskodili mi na nej nerv.Beriem Milgamu ,Omega mastne kyseliny a vit E.Mam malu hybnost kolena opuch v kolene.Bolima sice ale nedam viacej ohyb ako na 75 stupnou.Ked cvicim a chodim tak koleno stale puchne nasledne si ho chladim.Mal niekto takyto problem po vymene kolenneho klbu.Svaly cvicim kazdy den a idem sa v pondelok objednat na rehabilitacie.Budem vdacna za kazdu radu.
Vymeneny kolenny klb
Ziadna akupunktúra a ziadne cvicenie pred OP. Mame menily tiez klb 2x sice bedrový nie kolenny a ochabnute svalstvo po OP je ako tak normalne ja som napr po Artroskopii bedr.klbu a mne tiez poškodili jeden nerv kt som vdaka fyzioterapie dala do poriadku a aj svalstvo som mala slabe a pomaly po rehabilitácii sa to dalo do poriadku
To keby mi niekto povedal pred operaciou ale samotny lekari nic nepovedia,ze treba posilovat svaly a ine cvicenia.
tvoje ťažkosti ti môže zmierniť akupunktúra(tú si mala použiť pred operáciou a nemusela si mať tieto problémy)