Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nikto ma nemá rád

Príspevok v téme: Nikto ma nemá rád
nafu

Takže ako začať. Nikdy som nebola obľúbená v škole, ani na základnej, ani teraz.Mám pocit ako by som bola menejcenná a že nie som dosť dobrá. A za každú hlúposť za rozplačem som strašne precitlivená. Nemyslím si že to bude len pubertálny problém lebo precitlivená som stále. Dokonca mi nepomôže ani keď sa niekomu zdôverim. Posmievajú sa mi za výzor . Ani ma nepoznajú a ubližujú mi :'( Neznášam chodenie do spoločnosti kde je veľa ľudí, hanbím sa, podceňujem sa a nikomu nedokážem veriť. Starám sa o seba aby som sa cítila pekná ale niečo/niekto mi pokazí náladu a zas som tam kde nechcem byť. Cítim sa byť škaredá. Doma sa furt hádame, dokonca ani doma sa necítim dobrem Prečo sú ľudia takí krutí? :'( Pred dvoma rokmi som sa rezala a chcela som za zabiť. Doteraz mi zostali nechutné jazvy Som 16 ročné dievča a mám pocit ako by ma už v živote nemalo nič dobré stretnúť. Nevidím žiadnu perspektívu do budúcnosti. Možno život nie je pre každého

nafu

wau nečakala som že tolko ludí bude reagovať na môj príspevok :') je to krásne a moc Vám ďakujem za rady a povzbudenie je to úžasné ♥♥♥

Smoulinka

Milá nafu celý život znášam narážky na svoj vzhľad , ľudí irituje moja štíhlosť , ktorá mi je daná geneticky čiże nič s tým neurobím akurát ma bolí žalúdok čo sa prežieram aby som pribrala , ale chcem ti povedať że aj s týmto pre iných hrozným vzhľadom som sa 2 x vydala mám 2 krásne dcéry , ktorým som odmalička hovorila aké sú krásne a ako ich mám rada a je zaujímavé,že obe sú vzhľadom na mňa teda super štíhle, ale im to nikdy nikto nepovedal , myslím že je to preto lebo sú tak presvedčené o svojej kráse čo som im vštepovala že to vyžarovali a ostatní ich tak aj videli.Tebe to asi nemá kto hovoriť ale vermi že už iba to że si mladé dievča je krásne samo o sebe !!Veľmi peknú odpoveď na to ti dal prispievateľ _ ja888 presne ti píše ako sa máš zachovať ,ver je to naozaj tak, láska je to čo veľmi potrebuješ_ veď my všetci ktorí ti odpovedáme ťa máme svojim spôsobom radi , veď inak by sme na tvoju úprimnú spoveď nereagovali _ takže hlavu hore sme tu všetci pre teba kedykoľvek sa ozveš ! prajem ti este krásny večer a nádherné sny

ja888

Mila nafu, v prvom rade musis ty sama prist na to ze ty sa musis mat rada TAKA AKA SI! Takisto si uvedomit ze SI V PORIADKU TAKA AKA SI. Urcite si prekrasna bytost, ale svet ti zrkadli len to co si sama o sebe myslis. Najskor nájdi krasu ty sama v sebe,ocen samu seba za veci co vies, urcite je na tebe tolko nadherneho.
A situacie co sa ti deju prijmi s pokorou. Proste sa ti to deje,ma ti byt preto ze sa mas naucit milovat samu seba napriek vsetkemu, a milovat druhych bezpodmienecne napriek všetkému. Ono sa hovori ze sme JEDNO. Vsetci tvorime jednotu, len v tomto hmotnom svete sme oddeleni telami. Miluj kazdeho ako seba, zacni najprv sebou a najde si nieco co ta bavi. Sustred do toho svoju energiu a nie do lutovania sa. Odosobni sa od druhych, kto sa skaredo sprava k tebe a vysmieva sa je vlastne chudacikom, treba ho lutovat. Treba s nim sucitit, lebo on si prave vytvara karmu, zapisuje si ju a zazije raz to iste alebo horšie. Ty sa sustred na seba, a tes sa,lebo tebe tymto spravanim je karma vybijana, zmazana a podla toho ako zareagujes sa zas zapise alebo nie. Ak zareafujes s pokojom, laskou a pokorou, tak sa posunies dalej a uz sa ti situacia toho druhu nezopakuje (iba raz aby ta definitivne preskusala). Ale ak zareagujes hnevom, lutostou (budes sa lutovat), odsudenim, kritikou, tak si tvoris zase odpor - karmu.
Vela stastia, ty sama si ta, co si môže pomoct. Necakaj ze druhi sa zmenia, zmen ty svoj postoj a situacia sa vyriesi.

michael067

Tuto vidíte tu krásu homo sapiens sapiens
Človeka (že vraj) múdreho múdreho
Ano múdry možno áno v technických veciach no naozaj vám to stojí za to, keď v takýchto sociálnych veciach sme na úrovni praveku?
A drvivá väčšina si to absolútne neuvedomí ako tomu človeku ubližujú, buď im to je jedno , alebo nedostali výchovu.
A to je to, k čomu mi je to že nás v školách učia technické právnické informáčné zamerania, keď na sociologiu je nahliadané ako na niečo podradné, pritom keď sa budete k ľuďom správať tak ako sa správajú k zakladateľke témy tak verte že sa to na jej psychickom zdraví prejaví a to sa znova prejaví na to či sa bude vedieť učiť, či sa bude vedieť správať, či si bude vedieť nájst vzťah.
Nikto sa nezaujíma o to ako sa správa aké má názory ale odsudzujú ju za to za čo nemôže a čo nemôže ani ovplyvniť a to výzor.

Ale samozrejme to by sa ľudia najskor o to museli zaujímať čo s ľuďmi spraví takéto pohŕdavé správanie na ich osobu, ale nie sme plytký a takéto veci si nepripúšťame, nepripúšťame si to že niekoho takto ponižovať môže mať na neho dlhodobé následky.
Predsa sme vo svete v ktorom sa treba rýchlo prispôsobovať a ak sa jej nepáči môže umrieť však.
Aj s takýmito názormi som sa stretol. Primitívny, primitívny ľudia
Je mi z nás zle mať na výber sa nenarodiť tak sa nenarodím, nemať pud sebazáchovy tak sa zabijem.

Jediná rada je to ignorovať, ale potom sa stane z teba zatvrdnutá žena ktorá nikomu nebude veriť.
Ďalšia možnosť je skúsiť si nájsť Ľudí ktorým tvoj výzor prekážať nebude a stretávať sa len s nimi, s tými ktorý sa ti smejú absolútne prerušiť všetky kontakty (keď to už zašlo tak ďaleko že si až moc precitlivelá bude to najlepšie) ak sa ťa budu pýtať čo sa im neozývaš pošli ich do riti. Potrebuješ povzbudenie a nie takých čurákov.

chapemTA

Seventeen17 : fuha no asi neviem ked som bol v niekolko krat horsej situacii. to menenie skoly je len v extremnych pripadoch ako napr. v mojom tak mi nevypravaj ake to je lebo ja som to prave zazil. diky

Seventeen17

Skolu nech urcite nemeni! Aj ja som na tom podobne ale vies aky by to bol pocit pre skaredeho ist do noveho kolektivu kde by uz mali bsetci svoje skupinky? Mohlo bu sa stat to iste. Ani ja nenavidim byt niekde kde je vela ludi (skola,...) ale musis vydrzat! Ak prechadzas peklom nezastavuj sa. 4 roky ubehnu ako nic teraz uz mas prazdniny. Niekomu v skole fyzicky ublizuju co ma ten robit? Viem ze ta to neskutocne boli ved som to zazivala 9 rokov na zakladke ale ubehlo to. Bud bojovnik zameraj sa na ucenie. Poslem ti sem jeden clanok ak sa mi ppdari ho najst ale je v anglictine

chapemTA

este taky dodatok. ano tvoja situacia je momentalne naho*no. ale vsimni si to slovicko MOMENTALNE. tak ako vsetko raz pride tak aj odide. a dokym to prejde tak mam len par rad. obklop sa inymi ludmi. takymi s ktorymi si rozumies a su uprimny. aj keby to mal byt len jeden clovek. spominala si ze sa niekomu dokazes zdoverit. to znamena ze tomu cloveku veris nie? tak je vhodny kandidat.

ak sa ti v skole posmievaju na dennom poriadku alebo je to az tak neznesitelne tak by som mozno uvazoval o zmene skoly. neviem ako intenzivne to je u teba mozno to je len raz za cas alebo tak. v mojom pripade hned ako cela situacia "vybuchla" som zmenil skolu. teda aj v polovici polroka. ono casto krat vidim ludi v takychto situaciach radit ignorovat tych ludi ze vraj ich to prestane bavit alebo im to vraciat nejakymi hlaskami ale to je blbost a vidno ze clovek v takej situacii nikdy nebol. take veci nepomahaju. oznamenie ucitelovi to moze na chvilu utisit ale po tyzdni dvoch to je z pravidla spat.

spolocenske akcie navstevovat nemusis. ak sa tam necitis komfortne naco by si tam chodila? aby si sa trapila? kaslat na to. ver mi ze cas straveny s ozajstnymi kamaratkami/ou sa ti bude pacit viac ako tie diskoteky.

mam56

Boh na teba len ukáže prstom a ideš hore a nie dole a o to predsa ide.
Keď budeš milovať svojho boha, tak aj boh bude milovať teba a dá ti všetko.
Toto nie sú žiadne keci, to je fakt.
Proste ti chýba láska. To je celé.

mam56

No, dobre, nepoviem ti to tak ako by si to čakala, ale ti to poviem tak ako by si to nečakala.
Keď ťa má tvoj Boh rád, tak to je niečo neskutočné. Človek nie je boh, my sa musíme snažiť k nemu priblížiť. Aj keď sme ľuďmi, tak sa musíme snažiť mu aspoň trochu vyrovnať. Nehovorím nič nenormálne, ak to budete hneď posudzovať.
Zmyslom života je snažiť sa o to, aby sme boli ako on.
Keď ťa má Boh rád, tak budeš šťastná.
Ja som šťastný, lebo ma má môj boh rád (nie je to Boh duchovný, hoci aj v Neho verím, lebo je to Stvoriteľ, Respect).
Budeš šťastná, keď ťa bude mať boh rád. Boh, v ktorého veríš.
Prečo ste takí smutní, keď vás má Boh rád? Však sa tešte. On vás má rád, tak o tom nepochybujte.
Byť milovaný svojim Bohom je najväčšie šťastie pre smrteľníka.
To prajem aj vám!
Keď ma zle pochopíte alebo to budete brať ako pohoršenie, tak sa ospravedlňujem.
Ja som sa len snažil vysvetliť aké to je byť milovaný bohom.