Dobrý deň.Prosím vás,potrebujem poradiť.
Kamarátka je rozvedená,jedno dieťa(12 ročné),otec 4 roky nejavil žiadny záujem,teraz si spomenul,že by chcel dcéru navštíviť a zobrať si ju na pár hodín,ale....hneď ako to mamička dcére povedala,že by ju chel otec zobrať niekam von,tak dostala histerický záchvat,že ona ho nechce vidieť a ani s ním niekam ísť?..Ako postupovať?Ďakujem
Návštevy dieťaťa po rozvode
Messje- gambler je tazka a zla diagnoza, to dievcatko si zrejme pameta vela zlych veci od otca. 4 roky su vela a malo, teraz nech "otec" dokaze, ze ju ma rad. Kazdy vztah, pokial trva, treba budovat, po matke startujes zbytocne.
tak teraz je rad na otcovi, vybudovat si doveru a novy, lepsi vztah s dcerkou. Uz to zalezi len a len na nom.
Ale da mesačný princ,dá.
Len pre niektore matky je lepsie udrziavat nenávisť voci chlapom od mala.Nech to s nimi ide do dospelosti.
Tak otecko prišiel,ale našťastie to dopadlo dobre...pre zatial....pochopil,že nemá cenu naliehať ak dcéra nechce...ani ju nevidel,lebo ona odmietla,tak ani netlačil...
no mne sa snad sniva este jej mamu budete obvinovat ?! To uz co je uzasny otecko gambluje neplatil vyzivne a teraz sa po rokoch objavi z nicoho nic ( predpokladam ze ma nejake problemy a topiaci sa aj slamky chyta preto si spomenul ze ma rodinu niekde) a cuduje sa ze dieta ma sok a place. Na Slovensku je nechutne ze za vsetko vzdy moze zena ale muz je anjel aj ked zadlzi a potopi rodinu,ma frajerky,neplati vyzivne nestara sa o svoje deti hra automaty len mu chudakovi vsetci odpustime a dajme sance . Prezila som si nieco velmi podobne a fakt nenavidim ten blby nazor ktory tu v spolocnosti panuje. Ked zlyhá muz je to uplne normalne no zena je vinna aj zato co nepokazi.
ak mala nechce, nedala by som mu ju, 4 roky su dlha doba, sam odisiel z jej zivota, mala je zmatena, zial, "otecko" je pre nu uz cudzi, vsetka blizkost-ak nejaka z jeho strany bola, je prec.
zivot s gamblerom je peklo na zemi. Toto pisem pre tych, ktori sa pustaju do matky dietata, vygooglite si o tom nieco, a budete utekat!
Rozviedli sa,keď dieťa chodilo ešte do školky.Dovod rozvodu bol ten,že pánko začal gemblovať.S počiatku za dcérou chodieval,aj si ju brával,ale potom to bolo menej a menej,až prestal komunikovať úplne...teraz si po 4 rokoch spomenul...neviem,či sa mám opakovať,ale chcela som radu pre mamičku,kvoli dcére,pre jej dobro..nie diskusiu,kto za čo može a koho je čia vina..myslela som si,že netreba vypisovať,,omáčky"aby som dostala konkrétnu odpoveď,na konkrétnu otázku.
Messje tak to mas pravdu ze ma pravo ale nemyslim si ze ta zenska musela nutne to decko proti nemu huckat.... je jasne ze ked len tak odide a tvari sa ze ich nevidi tak tie vztahy niesu dobre a teda nemozno ocakavat ze sa ona bude snazit za kazdu cenu aby dobre vychadzali
Ovecka
Pokial to v tom dieťati nepestujes,tak nie az tak extrémne.
To je ale vlastne jedno.Tu ide o to,co urobiť.
Ja sa zopakujem.Pokial dieta bude take znamky javit aj ked pride otec,dohodnem sa s nim,ze na prvy krat idem s nimi a pokusim sa ich nechat samich na ked len pol hodku.Dat im sancu.To sa ale treba dohodnut s otcom.Dieta ma pravo s rodicom byt po rozvode nech bol akykolvek dovod rozvodu.Obaja rodicia by sa mali dohodnut.Ked aj po 10rokoch.Kazdy ma na to narok.Potom ked dieta vyrastie,bude na ňom ci sa chce nadalej stykat.Ale urobila by som vsetko preto aby to dobreedzi nimi dopadlo.
Nikto neuveri,ale zrovna dnes riesim podobny pripad.Ale nebudem to tu rozmazavat.Takze ja viem o com hovorím.