Mám družku, niesme zosobášený ale žijeme spolu a máme dieťa. Kedže už máme okolo 30 rokov a dieťa chcel som mať vlastné bývanie. Ide o to že ja pracujem v BA ale žijeme na východe sk a teda chodím domov nepravidelne. Našiel som bývanie v BA. Lenže družka nechce ani počuť o presťahovaní. Akoby sa bála osamostatniť od rodičov. Našla by si aj lepšie platenú právu kedže robí v zdravotníctve sestričku za podradný plat. V BA má kopu možností kde sa uplatniť. Alebo aj neďaleké Rakúsko. Neviem prečo si nedá povedať. Mala by bývanie nové aj prácu lepšie platenú a lepší život ale ona sa drží doslova materinej sukni a otca ako kliešť. Na túto tému sme sa už neraz rozpávali a stále nič. Viem že jej vyhovuje keď sa jej rodičia starajú o dieťa a ona si môže výjsť von s kamoškami hocikde na výlet a stretká ale tak by sme boli my spolu ako rodina. Rodičia sú zdraví, vedia sa o seba postarať tak neviem čo už robiť. Ja musím dochádzať za prácou. Jej asi vyhovuje že o dieťa sa jej starajú rodičia a ja zarábam prachy. Kedže zarobím dosť než na východe. Ale už nemá nervy nato. Takto som si to nepredstavoval. Nechápem čo ju v tej diere drží stále že netúži po lepšom. Iné by neváhali a tá moja...
Už len to za akú smiešnu sumu robí doslova slúžku v zdrav. zariadení a chodí zničená domov. Už aj schudla rapidne a vyzerá dosť vychudnuto. Čo by ste robili vy? Syna by som chcel vidieť častejšie ako len parkrát do mesiaca. Ja to už neviem pochopiť čo by iné dali keby mali možnosť zmeniť svoj život k lepšiemu. Veď tam má aj svoje bývalé spolužiačky z vysokej takže kamarátky by mala aj tam. Akoby sa bála zmeny. Akoby sa bála vyletieť z hniezda, z rodič. domu. Iné by neváhali keby mali možnosť a musia byť tam kde sú a táto má možnosť a nečiní sa. Nové bývanie, žiadný podnájom, kopu prac. príležitostí a ona sa nemá k činu a trčí v tom zapadákove roky. Sme spolu nepíšem presne radšej cca splu 5 rokov.
Nechce sa odsťahovať od rodičov a bývať so mnou
Do BA by som ani ja nešla bývať, ani keby ma nasilu ťahali a ponúkali mi byt v prezidentskom paláci.
Radšej budem mať ticho a kľud, pokojný život, viem, že keď chcem, vypnem, nemusím sa slepo hnať za neviem čím, nemusím dve hodiny stáť v kolóne, dýchať bratislavský smrad, ale jednoducho viem, že žijem.
Myslím si, že keby si si ty našiel prácu pri nej, a bývali by ste spolu tam, boli by ste o 80% šťastnejší, ako niekde v byte v BA.
Je to o tom, aké máš v živote hodnoty, možno nezarába neviem koľko veľa, ale pokiaľ u nej peniaze nie sú prvoradé, nebude sa teraz za nimi hnať niekam preč, kde by nebola šťastná.
ak má také možnosti a napriek tomu odmieta tak je trúba s veľkým T.
nedokáže samostatne žiť a to je jasný signál pre teba.
tá bude večne na krku rodičom a jej je tak dobre
jej vyhovuje veľmi dobre že sa jej rodičia o decko starajú a ty zase o zárobok
žije si v zliatej klietke a je o ňu postarané
sa stavím že ani variť nevarí a všetko robí mamka a ocko
ináč si neviem vysvetliť prečo by to všetko čo sa jej ponúka odmietala
je na hlavu a to musíš uznať aj ty sám veď ti už v hlave bliká červený kontrolka je tak?