Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nechce sa odsťahovať od rodičov a bývať so mnou

Príspevok v téme: Nechce sa odsťahovať od rodičov a bývať so mnou
o nervy

Mám družku, niesme zosobášený ale žijeme spolu a máme dieťa. Kedže už máme okolo 30 rokov a dieťa chcel som mať vlastné bývanie. Ide o to že ja pracujem v BA ale žijeme na východe sk a teda chodím domov nepravidelne. Našiel som bývanie v BA. Lenže družka nechce ani počuť o presťahovaní. Akoby sa bála osamostatniť od rodičov. Našla by si aj lepšie platenú právu kedže robí v zdravotníctve sestričku za podradný plat. V BA má kopu možností kde sa uplatniť. Alebo aj neďaleké Rakúsko. Neviem prečo si nedá povedať. Mala by bývanie nové aj prácu lepšie platenú a lepší život ale ona sa drží doslova materinej sukni a otca ako kliešť. Na túto tému sme sa už neraz rozpávali a stále nič. Viem že jej vyhovuje keď sa jej rodičia starajú o dieťa a ona si môže výjsť von s kamoškami hocikde na výlet a stretká ale tak by sme boli my spolu ako rodina. Rodičia sú zdraví, vedia sa o seba postarať tak neviem čo už robiť. Ja musím dochádzať za prácou. Jej asi vyhovuje že o dieťa sa jej starajú rodičia a ja zarábam prachy. Kedže zarobím dosť než na východe. Ale už nemá nervy nato. Takto som si to nepredstavoval. Nechápem čo ju v tej diere drží stále že netúži po lepšom. Iné by neváhali a tá moja...
Už len to za akú smiešnu sumu robí doslova slúžku v zdrav. zariadení a chodí zničená domov. Už aj schudla rapidne a vyzerá dosť vychudnuto. Čo by ste robili vy? Syna by som chcel vidieť častejšie ako len parkrát do mesiaca. Ja to už neviem pochopiť čo by iné dali keby mali možnosť zmeniť svoj život k lepšiemu. Veď tam má aj svoje bývalé spolužiačky z vysokej takže kamarátky by mala aj tam. Akoby sa bála zmeny. Akoby sa bála vyletieť z hniezda, z rodič. domu. Iné by neváhali keby mali možnosť a musia byť tam kde sú a táto má možnosť a nečiní sa. Nové bývanie, žiadný podnájom, kopu prac. príležitostí a ona sa nemá k činu a trčí v tom zapadákove roky. Sme spolu nepíšem presne radšej cca splu 5 rokov.

krokodíl Dundee

Ani alimenty jej nedaj, nech si to slečna vydobije na súde, detarz jej všetko spadlo z neba bez práce.

bubububu

normalne jej daj ultimatum! zarabas peniaze staras sa a asi sam vo velkom meste, zatial co ona si drepi pri maminej sukni o decko sa staraju a ona bohvie kde lieta? toto ma byt rodina? a preco otec dietata ho ma vydavat par krat za mesiac? ved sa trochu zamyslim nie? bud bude rodina pokope a laskavo preberie slecna zodpovednost alebo dostane smiesne alimenty a dufam ze bude spokojna ze svojou blbostou a lenivostou odopierala svojmu vlastnemu dietatu pravo na ucelenu rodinu...

adr1a.

O nervy ty si skor na nervy) Vsak ste spolu cca 5r mate uz decko a teraz spoznavas koho to mas?) Byvanie ai je zakladny atribut kazdeho vztahu a tak neviem o com ste sa doteraz bavievali.
Ja mam vikendy v BA velmi rada. Ked vypadne vychod je tu pokoj klud pianko a mrtvo ako na vidieku))
A o BA moze napisat ohladne prirody vody ai iba blbec ktory ju vobec nepozna. BA ma krasne zakutia, cirejsiu vodu ako maju v tatrax)) ale nepoviem kdee aby mi tam nelozili ini)) a aj krasnu prirodu, naozaj pekne carovne zakutia zelen ai.

Pozri. Musi chciet aj ona. Tazko ju donutis. Doma je doma, o dieta sa jej staraju rodicia takze ma aj viac casu moze ho vyuzivat ako chce, ty ju aj s dietatom fin.podporujes ai takze ona nie je nutena menit bydlisko ai. Je jej dobre. Zober ju vsak do BA aspon na predlzeny vikend, poukazuj jej kde by ste zili, ukaz jej vsetko pekne co BA ma. No ale ruzovo to nevidim. Keby jej bolo zle zmenila by to. Lenze jej zle nie je

crocodile Dundee

Zhrniem to: Život na vidieku alebo v miliónovom mravenisku? Život u svokrovcov alebo samostatne? Život v paneláku ale bo v dome? ... Deti sa rodia po svadbe. Keď to žena nemá v hlave v poriadnu, je s ňou ťažký život. Život je len jeden a treba ho žiť tak ako chceme.

celebrita facebooková

Vo všetkom máš pravdu. Ani ja to nechápem, prečo takto koná tá tvoja kočka. Skús ísť na ňu metódou malých krokov. Napríklad jej navrhni, či by si nechcela vziať týždeň dovolenky a stráviť ten týždeň s tebou v BA. Tam sú naozaj sestry žiadané, lebo mnohé odchádzajú do Rakúska. Pozreli by ste spolu inzeráty ohľadom práce a bolo by. Lebo keď bude synček starší, tak potom už bude fixovaný na to prostredie, v ktorom vyrástol a odchod do iného mesta by mu mohol ublížiť, pokiaľ by bol citlivejšej povahy. Preto by bolo dobre konať rýchlo. Rodina má byť spolu.

0vecka

Mesačný princ jj a potom mu bude svokra vycitat ze hovno zarobi :)

ale imho neni to tak ze ona nema pravdu a on hej...je to o tom ake maju priority.. o tom sa ale mali pobavit predtym ako sa zobrali

Mesačný princ

nesúhlasím s tým, že je BA betónová džungľa. Kto BA nepozná a nevyrastal tam, tak nech netvrdí somariny!!!

Aj tak je BA tvorená len ľuďmi z východu, tak nerozumiem prečo nejde k svojim. By sa tam cítila ako doma :D

Vzťah sa určite rozpadne, takéto niečo nevydrží. Prečo by si sa mal ty sťahovať niekde do hladovej doliny, keď máš v BA prácu a bývaš tam...omg

Takéto naviazanie na rodičov má možno nejaký hlbší dôvod o ktorom netušíš. Alebo je to jednoducho len ženský rozmar ako to, že chodia vo dvojici na WC alebo sa objímajú, keď sa stretnú :D

Ale tak to by bolo nadlho. Nevydrží Vám to. v žiadnom prípade nerob ústupky. už len to, že dochádzaš za prácou je celkom pekný kompromis.

Alebo ten kompromis sprav a budeš bývať so svokrovcami - GRATULUJEM :D

0vecka

taketo veci sa riesia pred tym ako pride dieta... inak si myslim ze po 30tke sa odstahovat od rodicov neni take lahke...

zase uplne chapem zakladatela...takto je to strasne naprd... imho skonci to asi tak ze si on najde v BA bokovku a nakoniec sa rozvedie...