Dúfam, Dick, že sa vyjadria aj ďalší ľudia. Ľudia, kt. tú intuíciu majú a nepropagujú to. Aj tí, kt. sú presvedčení, že vedia čítať ľudí a vedia? Sotva! Ale mnohí ju majú a ani o tom nevedia, že ju majú, že je to intuícia...
V začiatkoch som tu stretla úžasných mladých ľudí, u kt. sa domnievam, ba som presvedčená, že ju majú! Jeden z nich je zrušený. Ďalšia úžasná mladá žena dokázala z príspevku urobiť profil. Je ich viac...
Ak by sa nepripojili, skús si pohľadať na fóre podobné témy, určite tam dačo objavíš. A možno sa dozvieš veci, kt. rozšíria Tvoje poznanie...
Teší ma, že som tu stretla aspoň Adr1u...
Pozoruhodné je, že poväčšine sú ňou obdarení introverti, ženy, hypersenzitívní ľudia a túto danosť získavajú od svojich predkov. Vo viacčlenných rodinách ju môže mať len jedno dieťa (z 8), ale aj syn a dcéra, či dcéra a vnučka (syn). A hlavne deti. Niektoré ju rokmi strácajú, u iných sa naopak prehĺbi. A v niektorých sa prebudí po traume, dramatickej (smutnej, vážnej, tragickej...) skúsenosti (udalosti)...
Zaujímavá je kniha od Jenny Cockell - Deti včerajška (Yesterday´s Children) a iné...