Moja mama nie je normálna

Príspevok v téme: Moja mama nie je normálna
ellis

Dobrý deň, mám 23 rokov, som študentkou VŠ a popritom pracujem, už s rodičmi nebývam, ale žijem s priateľom v Bratislave, kde obaja študujeme. Za rodičmi cestujem raz mesačne na víkend na návštevu. Pri poslednej návšteve som si nechala u rodičov notebook. Mama mi odjakživa prehladávala izbu, ale toto čo urobila už naozaj prekonalo všetky hranice. Heslo k môjmu počítaču je totiž rovnaké ako heslo na wifi, čiže skúsila a prihlásila sa. V počítači našla niekoľko nami odfotených fotiek na ktorých je priateľ veľakrát nahý alebo aspoň značne odhalený, alebo kde si proste časťami tiel navzájom zakrývame určité časti tela, na čom nevidím osobne nič zlé, keďže takéto fotky nikde nezverejňujeme. Moja matka ale urobila tu láskavosť za mňa a cez svoj účet na FB ich zverejnila všetkým svojim priateľom (a teda aj mojim, keďže má niektoré moje kamarátky v priateľoch). Svoje konanie odôvodnila slovami že som také fotky nafotit nemala a že nech každý vie akým hriešnym spôsobom života žijeme. Nemusím asi ani hovoriť ako sa teraz obaja cítime ponížene. Chcela by som sa asi len teraz poradiť ako mame možno dohovoriť alebo aké kroky podniknúť.

patrisaa

no tak toto naozaj od tvojej maminy nebolo pekné. To by nahnevalo asi každú. Neviem čo by som robila na tvojom mieste

celebrita facebooková

Čo sa stalo, stalo sa. Nechaj minulosť minulosťou a do budúcnosti sa snaž zabrániť tomu, aby sa to stalo znovu. Napríklad zmeniť heslo, nechodiť s notebookom domov, strážiť si mobil, vymazávať pravidelne prijaté sms, a podobne. Lebo kto také niečo urobí raz, ten ledva čaká na príležitosť, aby to mohol urobiť znovu.

mam56

Aj mne sa stalo niečo podobné. Syn ma nafotil cez Skype, keď som ho zabával, napr. som si vopchal perá do nosa a do uší alebo som si dal na tašku hlavu a do ruky som si zobral mikrofón a tak ďalej (bolo toho teda dosť) a poposielal to každému na koho mal kontakt - aj svojej triednej pani učiteľke.
Ja som sa ho len snažil zabaviť a tak som dopadol.
Nemal som sa nechať inšpirovať by Mr. Bean:-)

Daniuska

V prvom rade sa prestan miesat mame do zivota, mas dost rokov nato,aby si si nasiel sam frajerku a neohovaral tu jej priatela. Je jasne,ze ho nenavidis,kedze to nie je tvoj otec,citis sa byt maminym nahradnikom za otca a ziadneho chlapa v jej blizkosti nechces. Mama najlepsie vie, co robi tak sa zaoberaj svojimi vecami nie jej. Navsteva psychologa by ti pomohla hlavne v tom dat sa dokopy a viac sa venovat sebe nie len sedeniu za pc a hladania chyb na inych.

DontWorry

Ja by som na istu dobu deaktivovala ucet na fb (myslim ten svoj) ..a s mamou sa nerozpravala tak dlho ako by mi to vyhovovalo, lebo viem, ze by som bola dotknuta. Kazdy jeden telefonat by som odignorovala a urcite by jej doslo co urobila. Cez paragrafy by som na vlastnu mamu nesla. Ale ignoracia by ju tiez zasiahla..by si hned rozmyslela ci este raz taku vec urobi..

Ona sa nemala tvojho notebooku ani len dotknut a nie ho zapnut..

Vo svojej podstate je to jej hanba, nie vasa. Kazdeho je do toho prd co vy dvaja robite v sukromi. Pre buducnost si take fotky ukladajte niekde na externy disk, na google disk a pod. :)

tasty

naozaj nie je normálna, a neviem ako by sa to dalo riešiť, asi nijak, deti nie sú na to, aby napravovali nenormalitu rodičov

Bandolera

To ta uprimne lutujem, a to som si myslela ze ta moja neni normalna. No na tvoju sa nechyta... Boze, ako ju to aj napadlo? Nepochopitelne... Urcite to nenehavaj len tak...