Co ranajkujete?

ja888

Cukor nahradit je jednoduche. V dnesnej dobe existuje velmi vela rpznych nahrad, uvediem len tie zdravsie: datle :) a z nich sa da vyrobit datlova pasta tak ze ich rozmixujes s vodou. Toto je asi najzdravsie sladidlo. Potom je kokosovy cukor a kokosovy nektar, javorovy sirup, jakonovy sirup. Potom este mozno ryzovy sirup. Agave za uz za zdrave sladidlo nepovazuje. Vsetky tieto sladidla sa kupuju v bio obchodoch.

Romanka25

vacsinou u nas je to razny chlebik a bud sunka, syr, zelenina niekedy vajicka. Ako kedy podla toho naco mame chut

vaporwave

ja si dávam len kávu ked musím velmi skoro vstávať a ranajkovať pred 11/10 /9 rano, ked neskôr tak môj zalúdok strávi akúrat nejaké pecivo so zeleninou, syrom... sacharidové bomby ako ovocie, vlocky a sladkosti si dávam len na veceru (môj zalúdok sladké pocas dna velmi nemusí, ale zároven ja mám tendenciu si tie najlepsie veci nechávat na koniec :)

Sam doma

Po zobudeni asi 3/4 dcl cistej vody, potom pol kilovy jogurt od Hollandie, labou tie male 125g jogurtiky su pre zeny :D sem tam nejake ovocie alebo 0,5L studeneho kakaa :D inokedy zase rohlik/chlieb/kaiserka alebo pletenka (tie so sezam. semiackami su bomba :D ) s natierkou... jednoducho co chladnicka dá :D

aceracer

skus poldeci na ranajky:)mozes mi poradit ale vazne ako nahradzas cukor..ja stim trochu bojujem..len neviem jak nahradit..dakujem

celebrita facebooková

Lebo keby som do toho dala mlieko a cukor, alebo len jedno z toho, tak by som celý deň prdela a srala, preháňalo by ma, bolelo by ma brucho, možno, že aj hlava a vracala by som, mala by som dosratý celý deň, dosť som si už vytrpela, kým mi to došlo, že mi mlieko ubližuje a veľmi, cukor tiež dosť, ale mlieko úplne najviac, tak som ho poslala do prdele, nech mi už neničí život. Odvtedy brušné problémy výrazne ustúpili.

aceracer

slaninku s horcicou semtam kolbasku a fajnu tlacenku..a nemoze chybat jeden poldeci slivovice:)aj pani doktory odporucaju:)

celebrita facebooková

>>> pol litra vody z vodovodu (minerálky bez bubl.), po nej naselduje 15 minútová ranná rozcvička, v rámci ktorej striedam cviky so športovou disciplínou, ktorá sa volá behanie na záchod :) čúrať z tej vody :) až potom raňajky
>>> podľa intenzity hladu budˇ kašičku, alebo si rozrobím veľké varenie: pol kila mäsa s ryžou, prípadne zemiakmi, k tomu ale nutne musí byť za tanier zeleného šalátu, ideálne s paradajkami a troškou olivového oleja, máličko soli. Ten šalát vnímam ako predjedlo.
A pod tou kašičkou myslím instatntú ryžovú, pšenovú, pohánkovú, nasypať jej plný tanier a zaliať horúcou vodou. Žiadne mlieko, žiadny cukor. No a potom duplu, ešte za jeden tanier.