Ahojte mam 20 panicku poruchu brala som.seroxat teraz mam escitil no neberiem ho velmi popritom mi naposledy psychiatricka povedala ze mam depresiu.Zachvaty nemam uz take silne skor uzkost alebo paranoje z ludi.Idme po ulici vkuse sa obzeram.Citim sa dezorientovane nerealne velmi casto mam pocit ze sa zblaznim ze moje myskienky sa rozdeluju kazda odchadza z mojho mozgu na ine miesto. Uz sa nedaju dokopy.Alebo citim uplne prazdno alebo ze to nie som ja kto existuje.Niekedy mam chut vybehnut von z bytu hola a behat a kricat a hodit sa do mlaky a plakat a vrieskat a mozno tesit ja neviem.Bud mam chut vythat si vlasy dorezat sa alebo si vypalot cigaretou stehna mam rada ten pocit.Alebo si predstavujem ked seidm na okne aky by yo bol pocit vypadnut len citit yen pocit ako padam.Ja neviem co mi je prosim.Iny den mam.kopu napadov coso vzdy cgcela urobit ze si zblaim veci a pojdem cestovat alebo zesi konecn ekupim stroj sijaci a budem sit oblecenie.Malujem si obrazy a dnes som.mala chut zobrat ciernu farbu a vsetky znicit a pomazat.Som posadnuta svpjim telom a jedlom.poslendi dobu ho zvyknem vyvracat mam vycitkyy este aj z jablka.Mne uplne preskakuje prosim ja sa citim ako na hrane ja neviem:( Tersz mam momentalnu chut teda skoro kazdy dne vyholit si hlavu dohola nikomu nepovedat kam sadnut na stop a ist sama prec.Bojim sa toho
Preskakuje mi neviem co mi je
psychiatrické lieky sú este vacsie svinstvo ako drogy !! nerob ani jedno, ani druhé !!
ak sa citis zle najdi si dobreho psychiatra , alebo psychoterapeuta ktory sa ti bude venovat, nie ta odpise s receptom na tie ich sracky...
hospitalizacia je dobry napad, ale musis to mat pod kontrolou ty sama, inak odtial vyjdes ako zombie s vymytym mozgom , zavisla na liekoch s este novymi diagnozami a nikdy sa z toho nedostanes
fu tak to snad nie, to by bol tvoj koniec!! od toh radsej dalej a nad tym ani neuvazuj
Pracujem 5dni do tyzdna po 13-14hod a ver mi nepomaha to...cakam iba kym spadnem do drog ale to nechcem
V prvom rade musis poctivo brat lieky ktore ti psychiatricka predpisuje, inak ti nemozu pomoct. A musis sa jej zdoverit so svojimi problemami a myslienkami. Ak k nej nemas doveru, mas pocit, ze na teba nema cas a tvoje problemy ju nezaujimaju, tak si skus najst ineho psychiatra. Ale v tvojom stave je zaklad dobre urcit diagnozu a brat tie spravne lieky. A brat ich pravidelne, len vtedy ti mozu pomoct. Ak sa citis velmi zle a mas pocit, ze uz dalej nevladzes, mozes poziadat o hospitalizaciu, kde ti lieky dobre nastavia.
zeby hranicna porucha sobnosti?
ty musis povedat psychiatricke aj to co si sem napisala aby ti urcila spravnu diagnozu a dala spravne lieky.
ak to nieje sranda, tak toto uz je na hospitalizaciu... predpokladam ze podla toho co si pisala svoj stav konzultujes s nejakou "odbornou pomocou". ak nie, tak vyhladaj. ono, dospievanie je samo o sebe hodne ťažké a ked je doprevádzané takýmito "radosťami" tak treba pomoc... drzim palce
mozno sa to niekomu bude zdat blbé ale,,,, aj ked maš len 20....viem co by ti pomohlo - zamestnat sa a tvrdo makať !!
niekde za pasom na tri smeny... poviem ti ze by ta tie "tvoje myslienky" velmi rychlo presli /vlastna skusenost/ nic v zlom
ziadny psychiater na svete ti nepomoze kym sa nebudes chciet sama zmenit a nieco pre to robiť...realne, premoct sa, natvrdo - prehodiť myslenie a vsetky tie kraviny co ta ovladaju zahodit....dá sa to ak sa chce. hospitalizaciu na psychiatrii by som mozno skusila a potom po prichode domov zacat uplne inak s cistou hlavou..
Konnadnf
Nie nevie vsetko tieto veci co tu pisem ma na mna stale iba 15min a bojim sa jej to oovedat