Preskakuje mi neviem co mi je

Príspevok v téme: Preskakuje mi neviem co mi je
Nikolathecure

Ahojte mam 20 panicku poruchu brala som.seroxat teraz mam escitil no neberiem ho velmi popritom mi naposledy psychiatricka povedala ze mam depresiu.Zachvaty nemam uz take silne skor uzkost alebo paranoje z ludi.Idme po ulici vkuse sa obzeram.Citim sa dezorientovane nerealne velmi casto mam pocit ze sa zblaznim ze moje myskienky sa rozdeluju kazda odchadza z mojho mozgu na ine miesto. Uz sa nedaju dokopy.Alebo citim uplne prazdno alebo ze to nie som ja kto existuje.Niekedy mam chut vybehnut von z bytu hola a behat a kricat a hodit sa do mlaky a plakat a vrieskat a mozno tesit ja neviem.Bud mam chut vythat si vlasy dorezat sa alebo si vypalot cigaretou stehna mam rada ten pocit.Alebo si predstavujem ked seidm na okne aky by yo bol pocit vypadnut len citit yen pocit ako padam.Ja neviem co mi je prosim.Iny den mam.kopu napadov coso vzdy cgcela urobit ze si zblaim veci a pojdem cestovat alebo zesi konecn ekupim stroj sijaci a budem sit oblecenie.Malujem si obrazy a dnes som.mala chut zobrat ciernu farbu a vsetky znicit a pomazat.Som posadnuta svpjim telom a jedlom.poslendi dobu ho zvyknem vyvracat mam vycitkyy este aj z jablka.Mne uplne preskakuje prosim ja sa citim ako na hrane ja neviem:( Tersz mam momentalnu chut teda skoro kazdy dne vyholit si hlavu dohola nikomu nepovedat kam sadnut na stop a ist sama prec.Bojim sa toho