Najskôr chcem povedať, že mám sedavé zamestnanie a každý deň prichádzam do kontaktu s ľudmi. Večne som v strese, ktorý doslova zajedám všeličím. Niekedy som jedla aj 5 krát denne ale navečer to neboli malé porcie a zvykla som večeru zajesť aj čokoládou. Za mesiac som pribrala 10 kíl. Teraz vážim 76 a meriam 164 cm. Pred týždňom som sa pokúsila obmedziť nezdravé a kalorické jedlá a začala som si do roboty brávať zeleninové šaláty a smoothie ale nevydržalo mi to, pretože mi jesť suchú zeleninu bez mäsa nechutí. A tak som sa vrátila k nezdravím jedlám opäť. Som z toho zúfala, lebo ide leto a nemám si ani čo obliecť,v tom čo mám sa cítim nepríjemne. Ale ani zdravá strava mi dlho nevydrží a to nie je prvýraz čo som zdravo žiť skúšala.
Nechutí mi zdravá strava
Naozaj je blbosť čo robíš....kľudne môžeš jesť aj mäso, samozrejme nie vysmážané a tlsté, preferuj hlavne hydinu....jedz 5-6x denne v menších porciách, veľa pi a pridaj pohyb....Nerob radikálne zmeny v jedálničku ako si začala napr. vynechanie mäsa alebo jesť len zeleninu....Môžeš jesť skoro všetko ale s rozumom - menšie porcie.....čo nejesť aspom zo začiatku vylúčiť sladké, ostatné v menšom množstve....Pri obede a večeri si daj pozor, aby okrem prílohy a mäsa bola tanieri aj zelenina....jednoduchý jedálny lístok napr.:
-raňajky - 1krajec celozrnného alebo čierneho chleba so syrom alebo šunkou a rajčinou
-desiata- napr.jablko, obed- trochu zeleninovej polievky, varené zemiaky(menšia porcia), ryba a šalát, olovrant: ovocie alebo jogurt, večera: ryža(menšia porcia), hydinové mäso a zelenina...denne aspom 2l vody a daj si záväzok že každý deň aspom trochu pohybu....píš si denník -všetko čo cez deń zješ a aj aký si mala pohyb
Pretože ho jedávam až príliš často, pravidelne každý deň. Niekedy aj dvakrát. A so stravou bez mäsa rýchlejšie schudnem, vraj.
Pista ty uz len vselico vies ! isto si vela knih precital ! :DDDD
a ktorý "inteligent" ti povedal, že mäso je kalorické a nezdravé a jesť len zeleninu je zdravé? Neviem kde si to čítala alebo kto ti to poradil ale to absolútna blbosť čo robíš.