ked ma svrbi ucho, znamena to ze mam parazity v uchu?
svrbi to kazdy den, tak hnusne vnutri... :(
ako sa toho zbavit?
bojujem proti nim zvnutra, ale ako na nich v uchu???
prosim poradte mi niekto, lekari ma len vysmievaju, musim sa liecit sama...
a ten entizol kde dostat?
Parazity v uchu
ľudia v komentároh majú pravdu s parazitmi to je veľmi zložité a ťažké treba ich vypudiť a posilňovať posilňovať posilňovať imunitu - cesnak, zázvor, cibuľa apod. sú základom - a takmer každý deň ... pri tom svrbení ucha to môže byť ale aj z iných príčin vyliec.sk
lieky bez správnej diagnostiky radšej nie,prírodné bylinné antiparazitárne neuškodia,aj keď by sa nejednalo o parazita,ale H.C. napr.Tinitus zdôvodňuje Streptokokkusom pn.,na lepšie prekrvenie vnútorného ucha odporúča Niacín
Mozu to byt plesne alebo streptokoky. Ja mam audiron od energy. Ten je presne na tieto problemy, zabija aj plesne aj streptokoky, najdolezitejsia je tam kapucinka a jablcny ocot. Kvapkaj si tam vzdy, ked citis svrbenie. Mne to vyrazne pomohlo, vlastne ma uz vnutri vobec nesvrbi. Antiparazitarna kura ti neublizi ale pochybujem, ze ti pomoze aj na take miesto akym je ucho. Tam treba zabojovat aj lokalne a samozrejme zvysovat imunitu. Skus ten audiron, navyse je dobry aj na ine zdravotne potiaze. :)
Pia ak twn komentár bol pre mna tak moj otec vtedy našiel dobru ORL lekarku a ona mi pomohla ale bohuzial velauz nevedela pomoct pretoze sa toho uz dost "poškodilo" tak som brala v tom case jeden liek a vit A a E a to bolo. Momentálne ziadne problemy sem tam bolesti v usiach ale to len jesennu ci zimnu sezónu
Antiprazitnú kúru dostať na www.jukl.sk - cenovo je najvýhodnejšia, je tam trojkombinácia palina, klinček, orešák.....
ja som mala podobny problem so svrbenim, vyskusaj antiparazitny pripravok SCRAM™ Antiparazit, mne pomohol nici aj zarodky, vyskusaj ak nie chod lekarovi, maju ho na vitarian.sk
dakujem za tvoj prispevok! a kto ti potom pomohol?
Prosim ta len sa sama neliec bez akeho kolvek lekarskeho vysetrenia pretože si mozes viac ublížiť ako dobre urobit. Viem o com hovorím sama som sa raz liecila na usi a doplatila nato teraz som 50% sluchovo postihnuta tak si to dobre rozmysli
dakujem!!
Masha ako si sa ich prosim zbavila? a entizol si kde zohnala? ten ale asi pomoze len na crevne parazity...
súhlasím s predošlým, aj ja som podala sťažnosť, mala som vysoké hodnoty EOZ,parazitologička mi odporučila lieky,ale na infekčnom mi nedali,nebrali ma vážne...
entizol by som ti poskytla,ale nemusia to byť vlasovci...
možno by ti stačila palina....
parazitov vedia zdiagnostikovať klasickou medicínou len vo Švajčiarsku a Holandsku