Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Parazity v uchu

SadP

Mal som podobny problem, boli to parazity samozrejme. A to rovno dokopy, aj prvoky, teda jednobunkove, aj vacsie... ktore vytvorili cysty, az za uchom. Dlho som nevedel, z coho tam tie cysty mam. U doktorov som nepochodil... pomoze ti MMS (mne pomohlo najviac), dalej dokola sa cistit, albendazol, a prirodne... aj tinktura z oresaku (pozri Kuru Huldy clark)... postupne vsak musis brat aj nieco na imunitu aj doplnky, aby ti nic nechybalo, proste telo musi tak ozdravnut, a tak sa mu zlepsit imunita, ze ich da prec.

Blahova hovori, ze najcastejsie to robia vlasovce, ktore sa vedia dost nepekne rozliezt po tele a skryt v roznych dutinach. Aj nosnych , atd, ze takze je ich zabit nejakym liekom, lebo do dutin sa to nedostava.
Ona robi vyplachy, ze rozpusti ivermectin vo vode a vyplachuje tym dutiny, plus pouziva zapper... zapper ich odtial vypudi, takze opustia dutinu a v tele ich potom zlikviduje ivermectinom. Rovnako ich vyhana z oka, ked tam su, len ked zomru v oku, moze to zle dopadnut... cize najprv ich vyzenie z oka zapperom, a az potom zabije.

Inak u lekara som nepochodil ani ja... zvazujem dokonca zalobu na nich, uplne mali nahaku, nebrali to vazne... nic nevedia... tipujem, ze velke mnozstvo ludi skoncilo zle, kvoli neriesenym parazitom, alebo dokonca aj v nemocnici, s inymi chorobami... oni proste neveria, ze ich ludia maju... nechcu aby to tak bolo. Mne to doslo, ked som pocul spoved jedneho parazitologa, ktory sa vytesoval, ako mocna medicina zvladla kiahne ockovanim, a parazity ako zmizli, ze maju len 0,3% vyskyt pasomnice... vtedy som pochopil, ze oni chcu , aby to tak bolo.

Najhorsie je to, ze neexistuje diagnostika, ktora je spolahliva. Keby existoval nejaky skener, ako presvietit telo... hned by vysvytlo, ako su ludia zamoreni, a ako sa doktori mylia... ze polovica diagnoz je sposobena parazitmi, ktore oni nevedia odhalovat. Taka je moja skustnost.

Shayleen

Vysušením sa koža zbavuje ochranného filmu, praská a trhliny sú vstupnou bránou infekcie a vzniku zápalu kože zvukovodu. Ušný maz sa vytvára v špeciálnych kožných žliazkach vo vonkajšom zvukovode, pričom okrem mastenia povrchu kože vytvára ochranný film na koži spolu s protibakteriálnymi a protivírusovými látkami, ktoré sú v maze obsiahnuté. Ušný maz sa spolu s olúpanými odumretými kožnými bunkami samostatne transportuje zo zvukovodu, a preto ho nemusíte viac aktívne čistiť. Vysušením kože ju zbavujete ochranného filmu, koža praská a trhliny sú vstupnou bránou infekcie a vzniku zápalu kože zvukovodu. Vysušovanie kože zapríčiní svrbenie, čo vedie pacienta k manipulácii vo zvukovode a zvyšuje sa tak riziko poškodenia kože. Stačí, ak si postihnutý prestane odstraňovať maz, ten sa spontánne dotvorí a svrbenie ustane. Pri silnom svrbení si kožu môžete namastiť akýmkoľvek krémom – tým sa svrbenie zmierni, kým sa maz dotvorí, čo trvá niekoľko dní. Iba malý počet pacientov môže trpieť kožným ekzémom, ktorý sa prejavuje aj na koži zvukovodov a ušníc. Vtedy je vhodné vyšetrenie u kožného lekára, prípadne treba vylúčiť alergický zápal kože. V rámci vyšetrení je nutné jednak pod mikroskopom podrobne vyšetriť zvukovody, urobiť odber na kultiváciu kvôli vylúčeniu bakteriálneho alebo plesňového zápalu kože a podľa nálezov postupovať v liečbe.