Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo je to v dnešnej dobe tak ťažké nájsť si normálneho partnera?!

Príspevok v téme: Prečo je to v dnešnej dobe tak ťažké nájsť si normálneho partnera?!
0vecka

ahojte! zakladám túto tému pretože ma veľmi trápi aké sú dnešné ženy.Strašne veľa žien okolo 30tky sa vôbec nechce viazať nemajú žiadne plány do budúcnosti najradšej by mali v každom meste iného s ktorým by sa stretávali iba ked sa im chce a bývali u mám a ešte povedia že sú spokojné . Každý sa dnes chce len nezávazne stretávať a nič neriešiť len mať bezstarostný život. V skratke o sebe som 25 ročný chlap ktorý by si už rád našiel partnerku na trvalý vzťah no s dnešnými ženami sa to jednoducho nedá. Ja žijem aktívne starám sa o svoju budúcnosť som zamestnaný spravil som si výšku a splácam si úver na vlastný byt. Vždy ked som niekoho spoznal tak tá žena chcela bud len jedno sem tam sa stretávať ale hlavne nech nepríde o pohodlie u matky a o svoju slobodu. A neboli to žiadne mladuchy cca okolo 30tky to už by fakt žena mohla mať rozum a zapracovať na svojej budúcnosti. Prosím prečo to tak je ? A vy čo máte normálne vzťahy ako ste spoznali svoju partnerku ? dakujem!

0vecka

zuzanka98 jasne ani nie vsetci muzi su taki....problem je ze zakladatelky takchto tem ocakavaju ze pride nejaky talian na disko okolo ktoreho sa bude motat 20 zenskych a on si akoze jednu vyberie a hned zoberie hypoteku kupy dom atd... proste imho problem je ze sa vela zien nevie odputat od idealv zo strednej skoly

zuzanka98

nie vsetky zeny su take. Ale ano aj take sa najdu. Ale tiez nerozumiem co ich k tomu vedie. Predsa kazda zena, kazdy clovek potrebuje citit lasku...

0vecka

Biela Kobra mylis sa... ja som tu 95% len v praci...malokedy to otvorim aj doma... a do prace budem chodit aj potom :) Jedine ze by mi sef nadrbal viac roboty alebo zakazal internet...

snehulienkaa

tymto istym ale o muzoch som sa zaoberala pred 6 rokmi ked mi skoncil 3 rocny vztah a vyse roka som si nedokazala najst chlapa co i len na zacatie vztahu, klasicke chodenie, ziadna stretnutia na utajovanych miestach a podobne . . . ja som prisla na jednu vec ktora u mna zafungovala, v prvom rade som sa ja zmenila tak ze som zmenila svoj postoj ku celemu zivotu co som doteraz prezila som zahodila za hlavu vsetky trapenia, to co nevyslo ci vo vztahu ci v zivote, vsetky tazoby a nezhody co som pocitovala krivdy od inych aj od svojej rodiny som zahodila za hlavu a zacala s cistym stitom. Presne som si povedala, chcem mat takeho muz a taky muz zase chce taku zenu a tak som sa zacala tak chovat ako sa ma chovat zena ktora hlada ferovy vazny vztah az do smrti :D ide o to ze ak sa ty neustale zaoberas problemom tak si ho podvedome pritahujes a teda aj nespravne osoby, zmen pohlad na svet a ludi a zeny skus si kupite nejaku motivacnu knihu ktora ta prijemne naladi a pocuvaj hudbu ktoru mas rad a ta motivuje a da ti chut a energiu do dna alebo naopak ta uvolni a zrelaxuje na konci dna, najprv musis byt ty sam stastny so sebou az potom to moze zaujat inu osobu a zalubi sa do teba

Biela Kobra

Len si uži, Ovecka, keď to bude na svete, nebudeš mať toľko času na fóra :) Ale máš pravdu. Ľudia radšej ľúbia na všetko frfľať, ako ísť, povedať niekomu "ahoj, čo robíš?" a makať na tom, aby to raz skončilo dobre :)

Ukulele

Tak ja napriklad verim, ze ak sa neznormalizuje moj partner, neuvedomi si, co ma, nezacne to brat vazne, prestane byt sebec a zacne byt partner, tak takeho urcite stretnem, lebo si takeho zasluzim. Co sama davam, chcem aj naspat. Je to o povahe cloveka, jeho hodnotach. Nemam potrebu sa nad tym zamyslat, rozoberat to, ci nadavat na muzov, alebo svojich partnerov. Jednoducho viem, co chcem, viem, co davam a viem, ze kazdy partner v mojom zivote, nech mi ublizil akokolvek ma doviedol az sem, k zisteniu, co chcem. Ten kto nadava na minulost zamedzuje prichodu buducnosti, pretoze v nej stale zije. Ten, kto pouziva ironia, vysmech a povysovanie, je rovnaky, ako ten, kto tape a pyta sa preco. Chcela by som mat problemy a cas niektorych ludi na tomto fore. Vazne :)