ahojte! zakladám túto tému pretože ma veľmi trápi aké sú dnešné ženy.Strašne veľa žien okolo 30tky sa vôbec nechce viazať nemajú žiadne plány do budúcnosti najradšej by mali v každom meste iného s ktorým by sa stretávali iba ked sa im chce a bývali u mám a ešte povedia že sú spokojné . Každý sa dnes chce len nezávazne stretávať a nič neriešiť len mať bezstarostný život. V skratke o sebe som 25 ročný chlap ktorý by si už rád našiel partnerku na trvalý vzťah no s dnešnými ženami sa to jednoducho nedá. Ja žijem aktívne starám sa o svoju budúcnosť som zamestnaný spravil som si výšku a splácam si úver na vlastný byt. Vždy ked som niekoho spoznal tak tá žena chcela bud len jedno sem tam sa stretávať ale hlavne nech nepríde o pohodlie u matky a o svoju slobodu. A neboli to žiadne mladuchy cca okolo 30tky to už by fakt žena mohla mať rozum a zapracovať na svojej budúcnosti. Prosím prečo to tak je ? A vy čo máte normálne vzťahy ako ste spoznali svoju partnerku ? dakujem!
Prečo je to v dnešnej dobe tak ťažké nájsť si normálneho partnera?!
Shayleen ty nechapes ze je to ironicka odpoved na tu druhu temu? ide o to ze toto stale clovek pocuva od zien ale aj od muzov ako si nikoho nevedia najst kto sa chce usadit mat deti a viest zodpovedny zivot... takisto ako sa pred par mesiacmi riesila nevera a podobne veci...tu si fakt ziadne pohlavie nema co vycitat...
Skopirovsl a zmenil takze to iste:
ahojte! zakladám túto tému pretože ma veľmi trápi akí sú dnešní muži.Strašne veľa mužov okolo 30tky sa vôbec nechce viazať nemajú žiadne plány do budúcnosti najradšej by mali v každom meste inú babu s ktorou by sa stretávali iba ked sa im chce a bývali u mám a ešte povedia že sú spokojní . Každý sa dnes chce len nezávazne stretávať a nič neriešiť len mať bezstarostný život. V skratke o sebe som 25 ročná baba ktorá by si už rada našla partnera na trvalý vzťah no s dnešnými mužmi sa to jednoducho nedá. Ja žijem aktívne starám sa o svoju budúcnosť som zamestnaná spravila som si výšku a splácam si úver na vlastný byt. Vždy ked som niekoho spoznala tak ten muž chcel bud len jedno sem tam sa stretávať ale hlavne nech nepríde o pohodlie u matky a o svoju slobodu. A neboli to žiadny mladíci cca okolo 30tky to už by fakt chlap mohol mať rozum a zapracovať na svojej budúcnosti. Prosím prečo to tak je ? A vy čo máte normálne vzťahy ako ste spoznali svojho partnera ? dakujem!
Ja sa u teba uz vobec nevyznam. Ty nie si nahodou zenaty? Pred par dnami si riesil detsku izbu perpflex
Ja riešim podoby problem ale z opacnej strany. No ako naschval mam vzdy "stastie " na ten typ muzov co k zivotu nic nepotrebuje a len preziva a nema pochopenie na moju dravost ..myslienku niečo v zivote dosiahnut a byť samostatna. Dnešní muži aspon tych co som spoznala boli na styl ze si dupnu nech ich zena obskakuje je im jedno co chce ona hlavne ze je vyhovene im. Smutne.
Shayleen ta ista?? vobec neni ta ista... precitaj si ju najprv a potom sa vyjadruj :-P
2x ta ista tema pod inymi nickami?