Ahoj, mám problém s navazování vážných vztahů. S nějakým klukem se schzázím, začneme spolu spát, já se do něj zamiluju a pak jsem v háji, protože nevím jak mu mám najednou říct, že bych s ním chtěla být. Mám mu zničehonic říct ,,chtěl bys se mnou chodit´´? :D Nebo se ho mám zničehonic zeptat jestli mě má rád? Já prostě nevím jak se mám vyjádřit, a hlavně si myslím, že by tohle měl říkat kluk. Jak jste začínaly své vztahy vy?
Nedávno jsem se potkala sjedním klukem se kterým jsem se takhle scházela asi půl roku a byla jsem do něho fakt hodně zamilovaná. Potom co jsme se přestali scházet tak jsem ho stalkovala na fb, zjistila jsem, že si hned začal vztah s nějakou jinou holkou :( jakože oficiální, že jí znali jeho kamarádi, hned třeba do měsíce se seznámili se svýma rodičema atd... On mi ještě psal v té době co byl s tou druhou, tahal mě ven, nikam jsem nešla, nechtěla jsem ho vidět. On nevěděl, že já o ní vím. Přestal mi psát až cca po roce co s tou holkou byl, poté co jsem si ho odebrala z přátel. No a poté co jsme se nedávno potkali mi poslal žádost o přátelství a tahal mě na pivo. Mě to upřímně uráželo, když mi vždycky jen tak zničehonic napsal jestli nejdu na pivo jako by se nic nestalo. Tak jsme to začali řešit, a psal mi, že do mě byl taky zamilovaný a že jsme spolu nebyli jenom proto, že jsem mu to nikdy neřekla.
Jak začít vážný vztah
Vzťah môže začať rôzne, aj v posteli.. Ja som si s mojou Zuzkou , velkou prsnatou baculkou začal na chate.. mal som 22 a bol som panic, ona 23 a ponúkla mi svoje skúsené lono. Prežili sme nadhernú chvíľku. Odvtedy sme spolu už 19 rokov.. sme manželia a máme krásnu rodinu..
adr1a no dovol !!! nikomu som nedala nic vymazat!!!
moj prispevok bol tiez zmazany a ano navazala si sa neviem11111 do mna len preto ze som jej poradila nieco ine co sa tebe nepaci..a co teba je do toho ? ja si tu tiez mozem písať ako každý, čo chcem a hlavne sa po nikom nevozím ako ty a tebe tu podobné !!
ked hned každému dáš..tak jasné že ťa berú ako ľahkú... a používaju ta iba ako matrac...
a to spolu akože ani nekomunikovali??? len sa stretli vyspali sa spolu a každy šiel po svojom...? Ked najbližšie nejakého stretneš, sa s ním začneš stretávať, ešte predtým než sa s ním vyspíš mu povedz, že hladáš vážny vzťah, že žiadne úlety, ani nezáväzné stretka...
Na vazny vztah je treba , aby v nom obaja videli dlhodobe vyhody. Na vazny vztah nestaci, aby bola zena lennpekna.
neviem11111. Zrejme ti ho dala haluza vymazat)) Ale bol ok a spravny. Skoda
*nazor
do nikoho sa nenavazam, ty si ma teraz nazvala hlupanou, no v mojom prispevku nebolo nic taketo. mam rovnako pravo vyjadrit si nazov ako ktokolvek iny.
pretože sa tu navážaš bezdovodne do ludí čo majú iný názor ako ty, hlupaňa
velmi by ma zaujimalo, preco bol zmazany moj prispevok.