Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Jak začít vážný vztah

Príspevok v téme: Jak začít vážný vztah
VeronikaPP

Ahoj, mám problém s navazování vážných vztahů. S nějakým klukem se schzázím, začneme spolu spát, já se do něj zamiluju a pak jsem v háji, protože nevím jak mu mám najednou říct, že bych s ním chtěla být. Mám mu zničehonic říct ,,chtěl bys se mnou chodit´´? :D Nebo se ho mám zničehonic zeptat jestli mě má rád? Já prostě nevím jak se mám vyjádřit, a hlavně si myslím, že by tohle měl říkat kluk. Jak jste začínaly své vztahy vy?
Nedávno jsem se potkala sjedním klukem se kterým jsem se takhle scházela asi půl roku a byla jsem do něho fakt hodně zamilovaná. Potom co jsme se přestali scházet tak jsem ho stalkovala na fb, zjistila jsem, že si hned začal vztah s nějakou jinou holkou :( jakože oficiální, že jí znali jeho kamarádi, hned třeba do měsíce se seznámili se svýma rodičema atd... On mi ještě psal v té době co byl s tou druhou, tahal mě ven, nikam jsem nešla, nechtěla jsem ho vidět. On nevěděl, že já o ní vím. Přestal mi psát až cca po roce co s tou holkou byl, poté co jsem si ho odebrala z přátel. No a poté co jsme se nedávno potkali mi poslal žádost o přátelství a tahal mě na pivo. Mě to upřímně uráželo, když mi vždycky jen tak zničehonic napsal jestli nejdu na pivo jako by se nic nestalo. Tak jsme to začali řešit, a psal mi, že do mě byl taky zamilovaný a že jsme spolu nebyli jenom proto, že jsem mu to nikdy neřekla.

haluza

nemala by s chlapom s ktorym chce mat dlhodoby vazny vztah na prvom ani na druhom stretnuti sa vychrapat...ale potom moze byt aj sklamana....napr. ked po 2-3tyzdnoch zisti ze ma maleho a vobec jej nevyhovuje....potom co ???

blueberryNN

Tohto chalana by som uz pustila z hlavy.

A ako nadviazat seriozny vztah? Musia obaja chciet. Ak ma zaujem chalan, tak ked vidi, ze aj tej babe je s nim dobre, ked su napriklad spolu vonku, tak sa zvycajne vyjadri.

adr1a.

Je to jednoduche. Povedz tym chalanom muzom, co chces este predtym, nez budu chciet viac. Schadzaj sa kludne s nimi a spoznavaj ich ai. Ale keby chcel viac ako kamaratstvo a uz by vari nasledovali dotyky bozky objatia ai, tak mu povedz, ze je ti s nim dobre, paci sa ti, mas onho seriozny vazny zaujem, ale ak mate spolu nieco mat, tak iba vo vztahu, ze nie si daka na pobavenie, lahko k mani a potom vari dovi-dopo za inou?, ktoru ma akoze zs oficialnu priatelku, poznaju sa rodiny, ich priatelia ai? Bud rada, ze ste spolu neostali kedze mu vernost nic nehovori
Takze nie, podakuj sa a nech sa jasne vyjadri. Urcite ich mnoho z tvojho zivota odide. Ale urcite medzi nimi bude aj normalny, ktory hlada vztah lasku, vzajomnu buducnost ako aj ty. A neboj sa komunikovat, rozpravat sa s nimi. Vsak nememu ani vlastna matka nerozumie. Takze jednoducho nespi nesexuj s niekym s kym nie si vo vztahu (pravda ak tem vztah chces a hladas).

Radca12

Ani ten chalan nebol úplne ok, veď vzťah musí byť vzájomný. Prvú chybu čo robíš ty je, že sa hneď s každým vyspíš, teda ak som to dobre pochopil, ten chalan potom nevie o čo ti ide. A vyjadrovať svoje pocity pred chlapom nie je žiadna hanba, veď keď ste spolu chodili 6 mesiacov a ani raz ste si nepovedali "ľúbim ťa" to inak skončiť ani nemohlo.

spiq

Tak s nimi nezačni hneď spať a to by na začiatok malo stačiť. Však keď sa dvaja stretávajú, tak to cítia medzi sebou, že to nie je len tak. Keď už sa chytíte za ruky, dáte si pusu, môžete sa o tom aj normálne porozprávať, či sa nezáväzne bavíte alebo si niečo spolu začínate. Koľko máš rokov?