Som tučná?

Príspevok v téme: Som tučná?
Nela99

Ahojte, mám takú dilemu. Mám 13 rokov (viem, v mojom veku by som nemala riešiť ako vyzerám ale potrebujem pomoc) 167cm a 54,5kg. Podla BMI mám ideálnu váhu ale niečo tu nesedí. Postavu mám normálnu, len brucho je veľké. V páse meriam 85cm a to je veľmi veľa. Bojím sa, že sa mi to nepodarí schudnúť aspoň na 80 cm a postupom času budem iba priberať a priberať. Každé ráno chodím pešo/autobusom aj späť zo školy, jem ceľkom zdravo, niekedy zhreším čokoládou a cvičím 30 day shred od jillian michaels. A nič. Bojím sa že ma chalani nebudú o pár rokov chcieť už len preto lebo každý chce mať vyšportovanú priateľku. Vopred Ďakujem za odpovede a prípadné rady.

Nela99

Lejla, 45 kg majú moje spolužiačky ktoré merajú tak 145cm, iné, ktoré majú nad 160cm, tiež vážia okolo tých 50 kíl. Samozrejme týmto sa nechcem nejak obraňovať, len si myslím že to má veľa aj s výškou. Inak ďakujem vám všetkým za rady :)

0vecka

nevazis vela mas percentile 62% .. to znamena ze 62% je lahsia ako ty a 38% tazsia... na nejake diety by som sa vysral maas len 13 pockaj aspon do 15tich inak si aj dost vysoka tam mas percentile cez 80%

Lejla.

Nela99
Tak štíhla asi nebudeš, tá váha je na tvoj vek dosť vysoká, ja meriam a vážim takmer rovnako ako ty (171 cm / 55 kg), lenže ja mám 36 rokov. V tvojom veku som vážila možno tak 45 kg. Treba viac pohybu a menej pojedania rôznych nezdravých vecí.

pomocnica

gima-Môžem sa opýtať? Nikdy som nevedela, že od koľkých a či vôbec je určená veková hranica sa môže chodiť do fitka? Ja keď som bola mladšia tak som tak nechodila a teraz už viem, že môžem, ale zaujíma ma to. :)
Ďakujem. :)

gima

Tak sa popozeraj ake stroje maju vo fitnescentre. Ja som dnes bola na takom, čo simuluje pohyb lyží. Dobrý bicykel a ine stroje, kde nehrozí pád. Pri tom sa paradne chudne. Taktiež plávanie je super na chudnutie.
A po 20:00 hod. už nejedávaj.

nano

Neboj, vobec neni pravda ze kazdy chce len vysportovanu priatelku, ani zdaleka. Postavu zatial neries, vsetko sa vekom upravi, si vo vyvoji a tvoja postava sa bude menit, v jedle sa neobmedzuj, nie je to vhodne v tvojom veku.

danielson33

nazory od dominiky 0101 su v pohode. naozaj obmedz sladke a hlavne potraviny od muky. viac pohybu no zasa hodinove behanie je dosť hard.. tak vela zdaru.. a vydaš sa ešte neboj nič

Gima

Kup si kefirove mlieko a píjavaj ho rano a večer, šalku. kefirove mlieko obsahuje v primeranom množstve neutralizuje - zníži kyseliny v žaludku.