Rychle vypadavanie vlasov

Príspevok v téme: Rychle vypadavanie vlasov
Ondy

ahojte trapi ma jedna vec mam len 16 rokov a strasne malo vlasov :( na cele uz mam take tie trojuhuholniky bez vlasov ofina uz skoro ziadna nieje... nemam stres ani ziadnu chorobu a spanku mam dost ( 5 hodin v noci a cez den spim 4-6 ) vlasy sa mi rychlo mastia aby som ich udrzal ako tak fajn tak si ich musim umyvat kazdy den... je to proste na hovno ... myšlienkaze na konci strednej mam mat hlavu plesatu ako nejaky dedo nieje velmi lakava tiez ma trapi ze nevyzeram moc pritazlivo lebo tie vlasy vedia toho dost spravit ... vzhlad nieje vsetko ale dost zavazi... takze je nejaka osvedcena metoda nejake rady bol by som vam neskutocne vdacny

miskodeak112

Urcite pomoze ak zacnes posilovat, ku svalom sa kratky strih/hola hlava hodi. Pokial hladas nejake lacnejsie riesenie, mozem odporucit ricinovy olej (v lekarni ti ho spravia za 3 eura), ale z dlhodobeho hladiska urcite zvaz transplantaciu.

miskodeak112

Urcite pomoze ak zacnes posilovat, ku svalom sa kratky strih/hola hlava hodi. Pokial hladas nejake lacnejsie riesenie, mozem odporucit ricinovy olej (v lekarni ti ho spravia za 3 eura), ale z dlhodobeho hladiska urcite zvaz transplantaciu.

blueberryNN

Na tento problem vela mladych muzov hlada riesenie. Ale obavam sa, ze okrem vyhodenia penazi za pochybne a neucinne vodicky a tabletky nic ine tym hladanim nedosiahli. V buducnosti pre teba mozno transplantacia vlasov, ale to tiez nie je nic extra, je to drahe a vysledok je tiez otazny. Rada by som ti dala inu odpoved, ale mam kamarata, ktory ma cez 20 a uz roky neuspesne hlada informacie o niecom, co skutocne funguje. Zial, ak to je genetika, vela proti tomu nezmozes. Ak by cosi existovalo, nebolo by po svete tolko plesatych muzov. Jedine si asi vypestovat imidz, do ktoreho ti ubudajuce vlasy budu zapadat. No to moze byt velmi tazke, zvlast u teenagera.