Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Zlomene srdce

Príspevok v téme: Zlomene srdce
Smutna4444

Mám veľmi zlomene srdce. Milujem človeka ktory mna uz davno nie, berie ma ako kamaratku najlepsiu priatelku ale vo vztahu so mnou byt uz nechce lebo sme vraj rozdielny velmi.
Sme od seba uz asi pol roka pomedzi to sme si este skusali dat sance ale od marca mi dal defenitivne zbohom. Nevedel co chcel, tak so mnou bol v takom otvorenom vztahu. a potom si vraj uvedomil ze uz so mnou byt nechce. Po case sme sa stretli a potom mi vypisoval ze mi to pristane ze mu so mnou bol osuper ale on uz ma priatelku. A potom ma aj poobozkal. Na druhy den mi pisal ze mam na to zabudnut lebo ze ma vycitky..a ked sa ma opytal ci niekoho mam ja, povedala som ano (nemam). iba som chcela prebudit v nom ziarlivost co s ami nepodarilo lebo mi zaprial vela stastia a ze sa mi za vsetko ospravedlnuje. A ja uz tyzden poriadne ani nejem, nic ma nebavi. Myslienky ze uz naozaj nikdy nebudem jeho..myslienky nato ako ma porovnal so svojou sucasnou priatelkou aka je ona skvela ..ma nicia. myslienky na bozk..ma nicia..je mi zle, na odpadnutie na zvracanie..neviem ako sa mam posunut dalej a mam strach ze to nezvladnem a jedneho dna vyskocim z okna.

Smutna4444

Dakujem vam,
vsetci mate pravdu v tom, že s nim musim prerusit akykolvek kontakt. Aj chcem. Aj mu prva nepisem ale vzdy ako na potvoru ked mi je ako tak lepsie napise on ale len v ramci kamaratstva..viem, ze keby som napisala nech mi uz nepise tak to robit nebude, len sa bojim ze budem vyzerat ako nejaka prepnuta chudera ktora ho neprestala milovat ani po 8mesiacoch zatial co on mna uz davno prestal. Bojim sa ze budem vyzerat ako hlupana, ktora mu do oci hovori o svojom imaginarnom priatelovi a rozprava sa s nim o svojej frajerke, ale vo vnutri place..ze budem vyzerat ako blba ked mu len tak napisem ze s nim chcem prerusit kontakt, ze ako to bude vyzerat, co si pomysli ked vlastne on to uz vsetko vnima inak ako ja :( aj ked na druhej strane, moze mi to byt jedno ale aj tak... :(

blueberryNN

S nicim sa mu nezdoveruj, urcite mu nevesaj na nos, ako sa citis, to uz fakt nie je jeho problem. Rovnako ako tvojou povinnostou uz nie je robit veci tak, aby on rozumel dovodu, preco ich robis. Povedz mu strucne jednou vetou, ze robis hrubu ciaru za urcitymi vecami zo svojej minulosti a preto s nim rusis akykolvek kontakt. A adios amigos nic nevysvetluj. A tu hrubu ciaru aj konecne urob. On uz ti davno "nepatri", ale ty akoby si zaspala udalosti. Nacase prebudit sa a zacat zit pritomnostou a ludmi, ktori do tvojho zivota patria. On uz tam 8 mesiacov nema co robit!

psych.

Musíš sa len vykecať, posťažovať sa a nesmieš si ho idealizovať, musíš si povedať takto, bol to lenivý nezodpovedný ....., ktorý nevedel čo chcel si teraz voľná nemusíš s ním sedieť pri telke a nudiť sa, nemusíš mu tolerovať lenivosť, si slobodná môžeš ísť kam chceš s kým chceš nikto ťa neobmedzuje, nikomu sa nemusíš prispôsobovať. Choď s kamarátkami na babské klebety, s niekym kto nedrží stranu jemu ale tebe ak nemáš s kým na klebety tu nižšie ti nejaká holka už ponúkala, že si s tebou pokecá ak ti to pomôže nechávam ti tu aj ja svoj mail študujem mimochodom psychológiu (z.pavol95@gmail.com) a ak budeš potrebovať sa niekomu nezainteresovanému vykecať nech sa ti páči máš možnosť. Babskými klebetami ale nemyslím to, že sa budete ľutovať aké to je všetko nespravodlivé to ti vôbec nepomôže, musíš si začať uvedomovať svoju hodnotu a nabrať nas5 stratené sebavedomie. Bude to dobré len to chce čas a ignorovať ho ale musíš to ukončiť a nevracať sa k tomu a prestať nad tým rozmýšľať..

Smutna4444

My už spolu nebudeme nikdy pretoze sa to tiahne uz velmi dlhy cas asi 8 mesiacov ked mi povedal ze nevie co chce a ze mu chyba zasa taka zalubenost. Aj chcel byt so mnou aj nechcel nevedel sam co chce dohodli sme sa, ze to nechame na cas. Medzi tym sme sa parktat stretli, ale spraval sa ku mne ako ku priatelke len uz nie s takou laskou..Ja som cakala a dufala ale on sa zabaval a chodil na zoznamky, hoci mi hovoril ze nikoho nehladal ze ta slecna si nasla jeho. ze to bolo spontanne necakane a je z nej cely mimo aka je skvela, dokonala, uzasna, tolerantna, toleruje mu lenivost, nicnerobenie,pocas celych dni, nezodpovednost..nezaujem o nic..ale vraj takto ma vyzerat laska..
Pri tom ja som mu nikdy nic nevycitala, iba som bola smutna ked sme sa mali po mesiaci vidiet a namiesto toho aby sme niekam vypadli prelezal pred telkou aj cely den..
...no a teraz ma ju ma je zalubeny co uz vyprchalo ked bol so mnou cize tak frazy si uz musim vyhodit z hlavy ze mozno raz..jedine co som urobila je ze som si vypla jeho sledovanost, aby mi nenabihali nove prispevky na facebooku, musim to zvladnut sama urcite nechcem posobit zufalo pred nim..na spravu mu uz neodpovedam, nech si uziva zivot so svojou novou a lepsiou zenou..

psych.

Každý sme si strojcom vlastného šťastia. Neradíme ti to v zlom skús to počúvnuť, pýtaš sa čo máš robiť, radíme ti ale ty to odmietaš. Buď mu povieš pravdu, že k nemu stále niečo cítiš a prerušíš s ním kontakt alebo budeš ďalšieho pol roka možno aj rok a viac nešťastná. Normálne mu napíš, že k nemu stále niečo cítiš a že sa nevládzeš pozerať na to ako obletuje iné baby a ubližuje ti to a preto by pre teba bolo lepšie aby ste sa už nekontaktovali kým sa s tým zmieriš a zabudneš na to, niečo v tomto zmysle by som mu na tvojom mieste napísal a tak na pol roka minimálne by som všetky kontakty prerušil zablokoval facebook, telefón, všetko. Nech o tebe nič nevie a o to väčší záujem bude o teba mať o toho pol roka neskôr (hovorím to z vlastnej skúsenosti) , pozeraj sa trošku do budúcna. Nehovorím, že sa k sebe už nikdy nevrátite šanca je tam vždy ale nie hneď teraz po tom ako ste sa rozišli dajte si navzájom priestor a ty s ním preruš kontakty lebo čím viac sa mu budeš pripomínať tým viac si tú šancu, že sa v budúcnosti k sebe vrátite zničíš a on si z teba spraví bezcennú kamarátku na všetko. A presne tak začni myslieť sama na seba musíš si nejako dobiť sebavedomie ktoré ti on zničil, daj priestor a možnosť spoznať sa aj inými chalanmi aspoň získaš nových kamarátov a posilní to tvoje sebavedomie.

neviem11111

mozes a urob to. nic mu nepis, len si ho zablokuj. moze ti byt jedno, co si bude mysliet. mysli sama na seba.

Smutna4444

Neviem ako sa z toho dostanem, nemozem mu len tka zrazu napisat aby ma nekontaktoval alebo si ho bloknut na FB aby mi nepisal ked som sa tvarila pred nim ze som v pohode a aj som mu to poedala ze uz ma tak nikto na kolena nedostane ze som sa konecne z toho pozbierala a ze som teraz stastna..On ma pohladkal po kolene a povedal ze je rad a ze mi to praje. Berie ma ako kamosku hovori mi o sovjej priatelke posiela mi ich fotky a mne to trha srdce. Za toto si mozem sama, ja viem, ale nechcem vyzerat ako chudera ze zrazu si ho bloknem ked vlastne..je vsetko ok. Nie nesmiem :(

Clara-kludne si mozeme popisat mozno nam to pomoze

clara11

Tiez sa so mnou priatel rozisiel pred tyzdnom po vyse trojrocnom vztahu aj to len pisomne. Moju snahu o osobne stretnutie odmietol. Tiez so slovami ze sme velmi rozdielni. Hlavne, ze obdobie predtym sa tvaril ze je stastny. Takze chlapy jeden den su tu, druhy uz nemusia. Tiez sa necitim dobre, ale aspon som si blokovala ucet na FB, ze som ho tam videla prihlaseneho a nepisal mi na mojej nalade nepridalo. Ak chces mozme si popisat v sukromnej sprave.

psych.

Musíš sa pozrieť pravde do očí. On o teba nestojí, nechce ťa. Neignoruješ ho preto aby sa k tebe vrátil, ten sa k tebe nevráti, ignoruješ ho preto aby si na neho zabudla. Tak sa netvár, že si šťastná ale rob všetko pre to aby si bola šťastná, choď za kamarátkami vyžaluj sa. Tým, že si s ním budeš písať a kontaktovať sa s ním, sledovať mu nástenku na facebooku tým to určite nedosiahneš a budeš viac a viac nešťastná z toho, že sa s tebou hrá a robí si čo chce. Nájdi si zámienku pre ktorú ho môžeš začať nenávidieť a máš ich podľa mňa až až len ich nevidíš, pozri do akého stavu ťa dostal a ešte sa ti vysmieva behá za inými ženami. Každá žena má svoju hodnotu a žiaden chlap nemá právo ju znehodnotiť ale má robiť všetko preto aby jej hodnota stúpla. A zapamätaj si do budúcna a ber si ponaučenie do ďalšieho vzťahu, chlap nikdy nesmie mať pocit alebo istotu, že ťa 100% vlastní a si na ňom úplne odkázaná inak si s tebou bude robiť čo sa mu zachce a začne mu to liezť na nervy a pôjde si neskôr hľadať inú ženu, žena si od chlapa musí udržiavať istý odstup, nezávislosť aby bol vždy on ten, kto sa snaží dať žene všetko po čom túži a čo si zaslúži. Chlapi sme už raz takí. :)