Mám veľmi zlomene srdce. Milujem človeka ktory mna uz davno nie, berie ma ako kamaratku najlepsiu priatelku ale vo vztahu so mnou byt uz nechce lebo sme vraj rozdielny velmi.
Sme od seba uz asi pol roka pomedzi to sme si este skusali dat sance ale od marca mi dal defenitivne zbohom. Nevedel co chcel, tak so mnou bol v takom otvorenom vztahu. a potom si vraj uvedomil ze uz so mnou byt nechce. Po case sme sa stretli a potom mi vypisoval ze mi to pristane ze mu so mnou bol osuper ale on uz ma priatelku. A potom ma aj poobozkal. Na druhy den mi pisal ze mam na to zabudnut lebo ze ma vycitky..a ked sa ma opytal ci niekoho mam ja, povedala som ano (nemam). iba som chcela prebudit v nom ziarlivost co s ami nepodarilo lebo mi zaprial vela stastia a ze sa mi za vsetko ospravedlnuje. A ja uz tyzden poriadne ani nejem, nic ma nebavi. Myslienky ze uz naozaj nikdy nebudem jeho..myslienky nato ako ma porovnal so svojou sucasnou priatelkou aka je ona skvela ..ma nicia. myslienky na bozk..ma nicia..je mi zle, na odpadnutie na zvracanie..neviem ako sa mam posunut dalej a mam strach ze to nezvladnem a jedneho dna vyskocim z okna.
Zlomene srdce
Rýchlo na pohotovosť keď máš zlomené srdce! Ale nie beriem to vážne. :)
Snad sa nebudes zabijat pre debilneho chlapa? Uz len ked pozeram spravy, kolko ludi si to hodi a takych mladych. Ved na teba za rohom caka nejaky normalny, dobry, laskavy. Pre neho budes NAJ.. Hen-ta je najlepsia pre neho a ty budes zase najlepsia pre toho, za rohom.
Urcite neskac z okna, prosim ta.
nemusis sa tvarit ze je ti ukradnuty a ani ze si stastna, hlavne si ho zablokuj na facebooku a aj na telefone. nikto nehovori ze navzdy, mozno jedneho pekneho dna sa budete vediet priatelsky pozdravit a prehodit par slov, ale ty mas teraz zlomene srdce a potrebujes sa zahojit.
Boli casy ked som ho ignorovala. on urobil to iste. vypol si na mna chat na facebooku a pridaval si milion prispevkov ako je stastny. Fotky..kadeco..cize nepomohla moja ignoracia..myslela som si ze si mozno uvedomi,ze..ze zacneme od uplneho zaciatku akoby sme sa stretli 1x. hlavne po tom co ma pobozkal. ON..a nad druhy den mi uz ani neodpisoval na spravy lebo mal vycitky - kedze ma frajerku. :( nepomohla ignoracia nepomohlo ani to ze som mu zaklamala..:( najhorsie je tvarit sa ze mi je ukradnuty a ze som stastna..
Tak nie je to chalan zrelý na vážny vzťah. A ty si zapamätaj, po rozchode s akýmkoľvek chalanom máš všetky kontakty prerušiť nekontaktovať sa a nestretávať sa je to najlepšie riešenie pre obe strany dať si navzájom priestor a voľnosť. Takto si dosiahla len toľko, že si s tebou robí čo chce, uvedom si že máš svoju hodnotu a nie si žiadna hračka zavesená na špagátiku ktorá tu na neho čaká. Začni si žiť svoje ignoruj ho preruš všetky kontakty zablokuj ho na facebooku vymaž číslo správy nereaguj na neho. To ho zamrzí viac ako keď mu zaklameš, že máš priateľa... Hlavne sa neopúšťaj a neľutuj sa a začni niečo zmysluplné robiť, musíš sa niekam pohnúť
nepovedal priamo ze ona je lepsia. Ale vymenoval vsetky jej vlastnosti a za tym dodal ze..toto mi velmi vyhovuje. alebo hovoril o nej v tom slova zmysle ze..ako je stastny a spokojny lebo ako ona je velmi super. vymenoval vsetky jej vlastnosti vsetko co som ja nemala, jej zaujmy ku ktorym som ja neinklinovala. a pritom som sa ja nato nepytala lebo som to vediet enchcela. trhalo mi to srdce ale zapriala som mu vela stastia. Ale boli ma to a ja uz tyzden neviem fungovat od kedy som bola s nim. Neviem neviem sa vratit spat do bezneho zivota
cas to vylieci, uvidis. musis si len uvedomit, ze tvoju lasku si zasluzi ten, pre koho si ty jedinecna a najlepsia a kto ti ju opatuje. utni s nim vsetky kontakty. zide z oci zide z mysle naozaj pomaha.
prepáč ale čo za blbca ide porovnávať dvoch ludí...
áno porovnávam ludí, chlapov, ktory je aký ale len s kamaratkou...
či vo vzťahu partnerskom, mileneckom, kristepane nepoviem partnerovi že moj byvaly bol lepsi ako ty, alebo byvalej ze moja partnerka je super uzasna, lepsia ako ty.. to čo za vola necitliveho! ignorant!