Nemám rád deti

Príspevok v téme: Nemám rád deti
yolo5

Ahoj...

je tu niekto, kto má podobný problém ako ja, že nemá rád deti? stále mi hovorili, že keď dospejem tak zmením názor, ale už budem mať pomaly 27 rokov a stále mám rovnaký postoj. Deti sa stávajú témou číslo 1 aj v kruhoch mojich priateľov a kolegov + priateľka niekedy už tiež niečo naznačuje... Proste neviem sa tomu vyhnúť či chcem, či nechcem, deti vo mne vôbec nevyvolávajú žiadne emócie, neviem čo im mám povedať, neviem sa s nimi hrať a cítim sa kvôli tomu veľmi nepríjemne v spoločnosti pri stretávkach s rodinou/známymi, lebo viem, že vždy ku mne posielajú deti, nech mi ukážu toto a hento atd....a to až do takej miery, že vždy sa snažím nájsť nejakú výhovorku, aby som na takéto návštevy nemusel ísť. To isté aj v práci - kolegyne na materskej (ktoré ani nepoznám) chodia ukazovať svoje deti, každý je z nich v nemom úžase a vždy volajú aj mňa nech sa pozriem, samozrejme tak idem, ale nevidím dôvod sa rozplývať nad cudzími deťmi. Bojím sa prezentovať svoj názor verejne, lebo ľudia sú pri tejto téme moralisti a nepoznám nikoho kto cíti podobne ako ja.

adr1a.

Tak ako si ty na tom s detmi, su aj take zeny. Ale ak tvoja priatelka deti raz chce mat - povedz jej to narovinu. Aby sa mohla sama rozhodnut co a ako dalej (bud este chvilu s tebou bude, alebo si niekoho ineho bude hladat, najde si ineho, alebo ostane s tebou ai). Najlepsie by bolo aby boli spolu taki co maju v takto zavaznych veciach jasno a chcu to iste

Mesačný princ

Hej, mal by si jej o tom povedať, no myslím si, že to neurobíš. Ak je tvoja priateľka taká ako 98% žien, tak ostaneš úplne sám a tie 2% budeš ťažko hľadať.

Čiže prevládne u teba alibizmus a strach.

lolinka

Že nemáš vzťah k deťom je v poriadku, nie každý ho má. Nemusíš mať nikdy deti ak nechceš. Ale určite by si si to mal vyjasniť so svojou priateľkou, keďže ona deti chce a toto bohužiaľ nie je vec, kde sa dajú robiť kompromisy. Musíš jej to na rovinu povedať, že ty deti nechceš nikdy a je potom len na nej, či sa s tým zmieri a ostane s tebou aj bez detí, alebo si pohľadá niekoho, kto s ňou bude chcieť rodinu. Vyklop jej to čo najskôr, nech sa podľa toho zariadi, lebo nie je od teba fér jej túto vec tajiť, ona bude zbytočne čakať kým dozreješ do štádia, že budeš chcieť deti a to sa pritom nikdy nestane. Stratila by pri tebe zbytočne roky a to by voči nej nebolo fér. Tak buď chlap a povedz jej to. Ostatným ľuďom v okolí to hovoriť nemusíš, tým do toho nič nie je.

ANGEL-DEMON

...No kedže máš priatelku tak by bolo dobré si tieto veci ujasniť,.. lebo pokial v tom máte rozdielne názory, tak to by mohol byť aj bude v buducnosti problem, lebo pokial ona chce, tak nemá problem... ak sa ty nechrániš, jednoducho ti oznami ako hovotu vec, ak berie lieky vysadi ich za tvojim chrbtom a oklame ta ze antika zlyhala... alebo to nespraví ale budes mat cely zivot na tanieri vykrikovane ze ona deti chcela a ty si nechcel...

ANGEL-DEMON

a to buď rád že si chlap! keby si bol žena tak by ti chceli do hlavy vtĺkaž je je tvojou povinnostou mať deti... Ja mam 27 som dospelá a už dosť stará na to aby som vedela čo chcem a čo nie,.. nikomu sa nemusím zodpovedať,.. našťastie ja v okolí nemám toľko nechápavých a zaostalých ludí, no a keby boli tak sa im vyhnem.. aby mi niečo šli vnucovať.. akože správam sa normálne, pred cudzími ludmi nevyhlasujem že nechcem deti,....čo koho do toho.. no a moje kamošky to vedia, dokonca mám známe ktoré mi samé povedali, že dobre že necchem... lebo že keby ony mali ten rozum čo maju dnes že by tiež deti radšej nemali... niektoré su totiž slobodné mamičky, že ledva vyžijú...kolko krát sa mi stalo aj v práci že zufaly rodič ktorý si nevedel rady so svojim deckom sa ma spýtal, či si ho nechcem zobrať...že ho nechce, že to už nezvláda :-D :-D