Hľadám kamarátku, práca zahraničie

dede123

Ludia moji to ste sa nedali aspon ako ja hlupa ojebabrat "agenturou" Capital Czech Transport ktory ako poplatok pytaju 285 euro!!! Podvodnik ktorý klame a podvodne recenzuje pracu na nie moc serioznich strankach , pracu pre mliekaren OIKOS, cokoladovnu LIND, pekaren a pre vyrobnu polotovarov!!!!! Firmu OIKOS a LIND som kontaktovala a potvrdili mi ze ide o podvod, ze s panom nespolupracuju!!!! Kto uz ma s touto BANDOU skusenost, len dufam ze sa vam podari peniaze ziskat nazad!!!!! Prosim ludia neverte takym veciam, nemajte velke oci ze vycestujete a zarobite kopu penazi a usetrite za luxusne ubytko ktore sa vam nuka zadarmenko spolu s cestovnym do prace ...presne toto slubuju podobne podvodne agenturky, takze pozor!!!

Pozor

Agenturam sa treba, pokial je to len mozne, vyhnut. Konkretne o tomto podvode vysiel len nedavno (jul 2018) clanok v Plus 7 Dni s titulkou "Oberú vás o peniaze!: Podvodné pracovné agentúry sa drzo obohacujú na úkor najchudobnejších" plus7dni.pluska.sk Dolezite upozornenie zo strany uradov eures.sk Stranka, kde mozno ohodnotit zamestnavatela a pomoct tak uchadzacom o pracu pri vybere www.ekariera.sk

Monka12

Nedajte sa oklamať vymáha ju peniaze od každého ak by niekto sa tiež oklamal je lepšie sa spojiť a nahlásiť ho

Diana1987

Ľudia len neverte spomínanej agentúre Personnel a Milanovi Mihokovi! Všetko negatívne opísané nižšie je pravda,je to obyčajný tretotriedny úbohý podvodník! Vydranka peniaze za sprostredkovanie a nič nevybaví. Neposlite mu ani euro!

zdradca

Decka aby ste nenalateli,tzv.agenturam,ci akoze sprostredkovatelov prace do zahranicia.
vyuzite Eures.sk......na kazdom urade prace sidlia,a je to statom garantovane ze vsetko bude ok,a bez poplatkov.
a moja osobna skusenost opteam.sk.... super,bez poplatku,vsetko vybavene. AJ stacia lepsie zaklady, a Rusky jazyk vo Finsku sa s nim dohovorite v poho. Podmienka je vlastne auto.
Kedze sa pohybujem vonku uz dlho moja skusenost je ze Anglicko nie.
kazi sa to a dokonca a aj Poliaci uz opustaju Anglicko. Holandsko,Belgicko Skandinavske staty(okrem Svedska),vsetko v pohode. Svedsko drahe a problemy velke s moslim.migrantami.
1000000 x overujte agenturu a nic neplatit. Skor sa kontaktujte na niekoho kto uz vonku je. Radsej neist nikde,ako mysliet ze to bude ok aostat zadlzeny.

DuroLw

Konatelom firmy PERSONALNY LEASING, s.r.o. je Milan Mihok www.finstat.sk Mihok %40Bratislava Ten isty Milan Mihok, ktory figuruje aj v tomto clanku dennik.hnonline.sk V kazdom pripade zelam vela stastia.

hviezdicka100

Mandy mail mám hore v príspevku.
Duro: Myslím, že na každú agentúru sa dačo popíše vždy sa nájdu aj nespokojní ľudia ale tak samozrejme že to budem ešte overovat...

DuroLw

Ako mozno vidiet na ich webe www.personnel.sk Personell = PERSONALNY LEASING, s.r.o. Bajkalská 25 Bratislava Potom staci zadat do googlu "personalny leasing sro skusenosti" a sme doma www.google.sk Firma v roku 2014 v strate -1569,00 € www.finstat.sk Odporucam precitat www.etrend.sk