Ahojte hľadám nejaké kamarátku ktorá by mala záujem si toto leto mozno aj jesen íst zarobit do zahraničia a tiež nemá s kým. Ak máš záujem napíš na domi9@centrum.sk povieme si bližšie info
Hľadám kamarátku, práca zahraničie
Ahojte ja sa pripajam sem ešte raz píšem nemal by záujem niekto o to holandsko cukrovinky? Plat 1200 a viac v čistom lebo stále nemám akosi parťáka.
www.personnel.sk
to je to holandsko ale su tam aj ine ponuky.
Kedy? Kam? Za kolko? Zaves sem link najidealnejsie
forever.6 ale tym nareciam nebudes rozumiet kym tam nestravis nejaky cass nemcinou je to to iste...
Ahojte a niekto do Holandska ku cukrovinkam by nemal zaujem ist so mnou niekto?
Baby,
pripajam sa k vam, vezmite ma so sebou prosiiim
Forever, hned, ked budem mat trochu cas, napisem ti na mail. Bude to asi jednoduchsie...urcite je jednoduchsie vycestovat aspon vo dvojici, ako ostat na vsetko sam.
trubela... dohovorím sa, maturovala som z angličtiny, v Taliansku na dovolenke s talinmi som rozprávala anglicky,..v pohode..ale iné je sa baviť s pravím angličanom,.. ale už aj s američankou som sa rozprávala u nás v meste som mala možnosť a mi povedala ze mám dobru angličtinu.. tak ma potešila.. lebo som bola červena určite, som jej aj hovorila ze sa hanbim rozpravat cudzim jazykom...
ale je ine v anglicku, či škotsku, aj u nas mame narečia ktorym nerozumieme,.. naš angličtinar robil v irsku či škotsku uz si nepamätám na nejakej farme, nam hovoril a ze im nerozumel absolutne nič,.. zalezi od toho kam sa dostaneme...
Skoda lebo prave v Nemecku co som pozerala su dost vyhodne ponuky aj do vyroby automobiliek aj plat dobry len ta nemcina skoda no kedze som mala celu skolu aj ja anglinu. A zas nie vsade sa to vyplati niekde pytaju zase vysoke vstupne naklady a niektore ponuky co som pozerala ze ked clovek odrata ubytovanie vreckove a ostatok tak pride clovek domov s 500 eckami taze treba fakt dobre vyberat...
tá fínska agentúra je poho?