Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prvý pohlavný styk

behind

Neviem , či su najkvalitnejšie, ale MY Size su dobre v tom, že su rozne velkosti, aj na velký aj na malý penis.

Miska987

Môj priateľ sa do týchto veci ohladne kondómu veľmi nemá, preto sa pýtam ja :). Samozrejme, že si ho predo mňou bude musieť natiahnúť, inak ho k ničomu nepustím :). Skúsim, no snaď to až takú zlú chuť mať nebude..

Peta989

Zapalov sa neboj. Aj ste obaja zdravi a on ta tam neposkriabe alebo nieco, nemalo by sa nic stat. A prehltat...no tak ja to nerobim :) Bepacila sa mi chut ani ked mu uniklo par kvapiek a celkovo mi to pride pre zeny ponizujuce :) Ale je to kazdeho rozhodnutie a ak ta to laka, skus.
Kondom by si chalan mohol vediet nasadit...inak to ani neskusajte, ked taky zaklad nezvladate

Miska987

Ahojte, naivna zrovna nie som, len sa informujem, aby som niečo nepokašlala a náhodou neotehotnela. Nechcem tieto informácie o ochrane nechať, len na priateľa jednoducho chcem v tom mať jasno. Doteraz som sa o tieto veci nezaujímala, ale kedže plánujem intímne žit, tak sa pýtam...Ale obavy tam samozrejme sú, preto pokým si nebudem istá tak k ničomu nedojde. Samozrejme rešpšktujem vaš názor a cením sa vaše rady.

adr1a.

Miska. Ked ta tak citam, daj si este pohov. Mozno mas uz telo zeny ale emocionalne citovo srdcom rozumom dusevne ai si este nezrele dieta. Zacni s tym az ked budes zrela a pripravena. Este nie si. Jasne ze sa pytas zaujimas (aj ked odbornych clankov knih videi ai je plno tak nastudovat by si si to mala skor tam), ale fakt si este detska naivna

..............

prepac ale pytas sa uplne hluposti
kondom na 2x??
aj ked si sa ucila chodit nepytala si sa ostatnych ako na to
neprehltuj a problemy zo zapalmi ... nuz, ked povieme ze ta to ochrani pred zapalom nebudes cely zivot sexovat?

Miska987

a ešte som si spomenula, keď ho budem orálne uspokojovať, môžem ten ejakulát prehltnuť? nemá to zlú chuť?