Dobrý deň mam 17 rokov a s priateľom chceme mať prvý pohlavný styk, ale dosť sa bojím. Zvykne to veľmi bolieť a krvácať? Ktorá poloha a antikoncepčná metóda je prosím Vás na "prvýkrát" najvhodnejšia. Ďakujem!
Prvý pohlavný styk
Zensky kondom nechame tak, to nie je nic pre mna. Aha, tak staci len 1 kondom? Asi to urobime tak. No aj ja som rozmyslala nad klasikou. Takze ak som spravne pochopila ta ciapocka musi byt volna a nie napnuta a to sa ako prosim vas docieli? A este som si spomenula, baby co nie ste uz panny, nemali ste potom nejake zapaly a tak, lebo ten hymen tusim chrani aj pre chorobami
2 gumy naraz su samozrejme blbost,ked uz tak sa vyrabaju trosku hrubsie kondomy pre paranoikov, skoro kazdy vyrobca ich ma v sortimente.
Najlepsia je asi klasika. Lezis a on je nad tebou. Urcite ho nenechaj vytahovat...poznam par bab, ktorym sa to stalo "osudnym" :)
dva kondomy? veď to radšej budem bez sexu :D
2 kondomy naraz ?? to je dobra blbost tusim to aj potom skor praskne som niekde cital....
Kondomom pre zeny asi mysli pesar, natahuje sa na krcok maternice. Nie je to vsak pre zaciatocnicky takze neries.
Najbezpecnejsi je kondom, poriadne si precitajte navod, trhaju sa ked si ho blbo natiahne, nema sa natahovat uplne natesno ale nechat ,capicku,...
Vytahovanie urcite neodporucam, to nie je antikoncepcia ale hazard.
Ďakujem. Kondóm pre ženy? a to si ako a kde natiahnem :D
Poloha je jedno pretože tak ci tak pri prvom ta to bude trochu boliet. Co sa tyka krvacania toez individuálne u kazdej zeny inak a naj ochrana je kondom a treba davat pozor a mozete aj lubrykacny gel pouzivat a este nieco ma napadlo existuje aj kondom pre zeny len neviem ci dostat ich v lekarni
Podla by sa to dalo, je to určite väčšia istota. Môj priateľ chcel bez kondómu, že ho potom vytiahne...ale to sa mi nezdá byť zrovna nejak bezpečné
Len ma tak napadlo, mozno je to blbost, myslite ze ked sa dajú 2 naraz tak to bude lepsia ochrana? Da sa to vobec?:D