Mam 23 rocnu dceru. Ma skoncenu strednu skolu, este nie je zamestnana. Nad VŠ ani neuvazuje. Nasla si priatela, ktory ju dost ovplyvnuje. Nie je z nasho mesta a stale ju taha ku sebe. Takze cely tyzden spava u neho. Ked jej nieco poviem, jej odpoved je, ze je dospela. Ma pravdu, ale mne sa to nepaci. Nezaraba,. Nema ziadnu zodpovednost. V podstate si len uziva. Okrem toho je problem aj v tom, ze si uvedomujem, ze ma opusta a ide za svojim priatelom. Viem, ze je to normalny kolobeh zivota, ze deti opustaju svojich rodicov. Lenze ona nezije ako zodpovedna osoba, ona si len uziva. Ako sa mam s tymto vysporiadat?
Ako s dcerou?
Dovod preco nemam pracu je ze si neviem najst brigadu,ale mam invalidny dochodok.ja by som chcela ist na vysku.priatela nemam
Pavucik
A hovorili ste s mamou o tom?
Otcovi treba povedat nech pritiahne kohutik a radsej si peniaze odklada.Ki cert vi ako a s kym si mama uziva.
Chikita
Ked by si aj bola dcera zakladatelky,mozes nam pracujucim hlupákom vysvetlit ,preco si neni schopna sa zacat starat o seba a svoj žalúdok?To ti nie je trapne nechat sa vydrziavat?Mama je vol ze ta nestve ze ona robi a ty valas sunky?Mama by si mohla za tie peniaze co minie na teba dopriat nieco pre seba.
Dakujem za odpoved
Ja sa zato veľmi hanbím a aj brat, ale jednoducho nevieme čo s ňou. Je mi jednak veľmi trápne, hlavne keď vidím ako rozhadzuje ťažko zarobené peniaze a bojím sa o otca. Je to strašný pocit ak potom počujem po okolí, že ako žije moja mama.
Pavucik. Tiez taku poznam. S muzom ma dve uz dospele deti a ona este v zivote nerobila. Nie preto, zeby nemohla, alebo zeby bola chora, ale ze sa jej proste nikdy nechcelo a nechce. A muz drie ako blazon. Ale ak on drzi hubu a krok, je to jeho problem. Kazdy vyuziva vyciciava len tolko, kolko mu to druha strana ci ini dovolia
Poviem vám len jedno, nie je to ojedinelý prípad. Hanbím sa sem napísať, ale moja mama už má vyše 50 rokov a má odpracované 3 roky. Už roky je doma, nezamestnaná a môj 60 ročný otec drie v zahraničí a popritom má vážne zdravotné problémy.
My už doma nebývame, ja mám rodinu, brat žije s priateľkou a moja mama veselo troví to, čo môj otec tvrdo zarába. Domov chodí chudák raz za 3 mesiace, už mal zdravotné problémy aj v zahraničí a mojej mame je to fuk.
chikita, tak ked si v takej istej situacii, skus nam ostatnym trapnym pracujucim objasnit, preco v 23 rokoch 4 roky po maturite nepracujes???
Caute.ha mam nahodou 23 rokov ,mam ukoncenu strednu skolu a tiez nepracujem.nepise sem nahodou moja mama?budem vdacna za odpoved.
netreba len obvinovať matku,.. pokial jej dcera nie je postihnutá, že sa narodila s komplet mozgom, mala by mať aspoň priemerné IQ, tak by mala vedieť že jedlo ktoré je sa samo nespraví, nie je zadarmo, rovnako energie sa nevyrabaju same, že to aj niečo stojí,..
peniaze sa tiež nemnožia samé od seba v penaženke, ale treba ich ísť zarobiť do práce... a ked toto mladá nevie... tak to nie je chyba matky..
ale "jednoducheho" rozumčeku jej dcery... a ako tu niekto písal, su chlapi ktorí si možu dovoliť vydržiavať nejaku... poznám osobne chalana ktorý dobre zarába a vydržiava si šťandu jednu, už od strednej školy, ked mala 16rokov.. je lenivá ruky od práce.. skončila školu a necháva sa živiť chlapcom, kupuje jej všetko..
mna by zaujimalo cim ti dnesni mladi ludia premyslaju :/
adr1a. ja poznam viac pripadov kedy sa takto dali dokopy zobrali sa mozno mesiac po zoznameni...zenska v zivote nerobila a chlap ju zivi do smrti... imho dost dolezite je odkial ma ten chlap prijem... kludne to moze byt potomok bohatsich rodicov a skratka si taku zenu moze dovolit