Ako neuraziť známu

Príspevok v téme: Ako neuraziť známu
Škrečok1

Mám dosť nezvyčajný problém a neviem ako ho vyriešiť, aby som popritom neurazila známu.
Ona pracuje pre istú spoločnosť ako dealerka a nakoľko nemajú auto, požiadala ma, či by som ju nezobrala. Od pondelka s ňou chodím, niekedy spravím aj 200 km za deň a ona mi nedala ani cent na naftu. Vraj, zajtra, lebo môžem aj sama vidieť, že sa jej nedarí. Vždy sa vychystá, že z cesty bude volať, nakoniec nevolá, lebo vraj nepočuje. Na mieste potom povie, že nemá kam ísť, alebo má málo kontaktov. Včera mi povedala, že aj tak som si nakúpila, tak som nešla zbytočne.
Ja mám dovolenku, je to moje auto, ja tankujem, od nudy chodím po obchodoch a ona sa vozí a potom ešte aj zazerá. Ako jej slušne povedať niečo?

0vecka

inak neviem preco zakladatelke zalezi na tom aby sa neurazila... taketo ftirky je lepsie mat od tela aby jasne vedela ze u mna jej psenka nepokvete...

tiez neviem naco sa kobra s takou este dodatocne skamarati... naj status s takymto clovekom je ked je riadne nasraty a nebavi sa s vami..

ftt

Smola1 - radikálnych riešení sa dá vymyslieť hocikoľko, počínajúc tým, že na tú dlžníčku sa navrieska, zakladateľka však chce diplomatický spôsob

smola1

Alebo ju zober na miesto kam chce a zamknite sa v aute, cakaj kym jej nedojde ze ti ma zaplatit, potom mozez odomknut... A mhd neexistuje podla nej, co?!

smola1

Však jej povedz, najprv peňiaze a potom nastúp do auta, alebo, bez toho aby si mi dala za cestu peňiaze najprv, tak nenastúpiš! A vybabrané a vybavené :)

Biela Kobra

A možno by bolo práve dobré, keby sa urazila. Zažila som čosi podobné - raz som pomohla s jednou vecou kamarátke, lebo nemala inú možnosť. A odvtedy som ju mala na tanieri každý deň. Bez ohľadu na môj plánovaný program, v neposlednom rade na moje financie, každý deň sa dostavila, ako keby nechumelilo, tu som, postaraj sa o mňa, proste pijavica ako vyšitá. Čakala som, kedy jej to dôjde, naznačovala som jej, že ma obmedzuje a obťažuje, a keď jej to ani po naozaj dlhom čase nedošlo, tak som to na ňu vybalila (som ten typ, čo je dlho ticho a potom vybuchne). Ona sa urazila a dva mesiace sme sa nerozprávali. A mne odľahlo :D Potom sme sa zasa začali baviť a kamarátime sa, ale vždy už len v medziach "odtiaľ potiaľ" a perfektne to funguje.

Filip TT

Asi najlepšia príležitosť je pri tankovaní - treba tankovať v jej prítomnosti, zostať sedieť v aute, keď majiteľ máš platiť za naftu je ozaj trápne. Ak by mala ozaj takú hrošiu kožu,treba ju vyzvať otázkou napr: Za koľko chceš natankovať?

dávka

Od pondelka s ňou ideš len kvôli nej, a to aj 200 km/denne? Nemáte spoločnú cestu? A ako dlho ona očakáva, že s ňou takto budeš chodiť? A ako s tým súvisí, že na mieste povie, že nemá kam ísť?

Vieš, keď sa zamestnala ako dealerka a potrebuje obchádzať klientov, mala vedieť, že keď nemá auto, tak tú prácu nemala brať. Alebo ak si zarobí, nech si auto prenajme či chodí autobusom. Je to tvoja rodina?

0vecka

a naco jej xces slusne hovorit? ona ta neslusne vyuziva a este je aj drza... ale ak to chces poriesit slusne proste jej povedz ze nemas cas a auto jej nepozicias popripade ak si uz uplne bezkonflitkna povedz jej ze sa ti auto pokazilo a hotovo...