Posilovanie

Príspevok v téme: Posilovanie
neviem74

Ahojte, neviem či mi tu poradíte ale chcem sa spýtať, chcem začať posilovať, lebo som už unavený z toho ako vyzerá moja postava a ako baby pozerajú po svalnatých chlapoch, problém je v tom že vôbec neviem ako začať, druhý problém je ten že som vychudnutý 178cm, 70kg. Chcel by som nejaké rady čo by som mal začať jesť a ako začať s posilovaním, doma si občas zacvičím kliky, ale nevidím žiadne rozdiely na sebe, možno to je tou stravou, neviem už, ale som naozaj odhodlaný niečo so sebou robiť, tak každá užitočná rada mi pomôže

agwegt

Po 1. mas 178 a 70 kg a si vraj vychudnuty s tym nesuhlasim ja mam 187 a mam 76 kil a som nabuchany a to cvicim takze mas vahu akurat a niesi chudy tak zacni cvicit a nebude sa ti zdat ze si chudy

danielson33

najlepšie cviky s vlastnou vahou. jednoznačne zdrave telo vyzera dobre tak treba sa hybať. ak chceš viace j kludne napiš dusek3@gmail.com

0vecka

pišta00 to tu nikto nehovori... akurat ze vela ludi si mysli ze ak ma niekto svaly a 6pacs tak sa onho idu zenske pobit a to nieje Pravda.... imho je to plus ale velmi male...

pišta00

Dobre pozriem si mail, večer odpíšem. Čo sa tohoto týka, mám rok a pol priateľku, je to hovadina čo tu píšete ľudia netreba to zbytočne prežívať. Keď si môže nájsť tlstý chlap ženu prečo by si nemohol nájsť ženu človek, ktorý cvičí, ide len o to, či sa tá žena je ochotná prispôsobiť tomu životnému štýlu alebo nie. Ak si s nejakou holkou budeš rozumieť a akceptuje to, že cvičíš a venuješ tomu svoj čas bude jej to úplne jedno či máš nejaké svaly alebo nie takisto ako je niektorým ženám jedno či má chlap miesto brucha pneumatiku od traktora, ide len o to, že lenivé a pohodlné baby pri ľudoch, ktorí cvičia nevydržia. Vrany k vranám sadajú.

Raz dávno som mal jednu takú lenivú priateľku, ktorá sa nikdy do ničoho nepustila všetko odkladala a pri rozchode mi povedala, že radšej bude chodiť s niekym kto celý deň sedí pri telke ako s človekom čo aktívne cvičí no a dnes aj tak vyzerá je tlstá ako prasa.

erikalahka

pokial je to cvicenie s mierou tak je to dobre. Mne osobne sa vobec nepaci ked je niekto moc velky a taky nafuknuty

Euro2016

ale nesuhlassim..kazda baba hovori nie necHcela by som ale opak je pravdou..najradsej by na tych borcov poskakali...

0vecka

jj kulturistov moc nechcu... poznam v posilovne viacero takych nezadanych... mozno na jednu noc si skusia... zase na druhu stranu nemam pocit ze by chlapi ktore maju sirsie ramena atd ze by o nich zeny nemali zaujem... podla mna tu ide o to robit to s mierou..